DVTK-Puskás: leszakított mezért ütés – videó

velasco
Tartalék

Re: DVTK-Puskás: leszakított mezért ütés – videó

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.30. 00:07

Savaria1919 írta:
Gunners írta:Hamar szakad a 2 rule. :D

Ha már 2rule: a kollekció eddig elég szegényes: az edzőmezünk megegyezik a vendég meccsmezzel, annyi a különbség, hogy az előbbi nincs feliratozva:
Kép

Halmosi fasza gyerek. 2010-ben siófokon voltam két ausztrál ismerősömmel. vmelyik csehóban lézengtünk. haverom, nagy foci fan, auszi válogatott mezben. az egyik asztalnál halmosi egy szőke nővel (gondolom bnő v. feleség) hangolódik az éjszakára. én persze felismertem, az auszi csávó nyilván nem tudta ki ő. erre halmosi elkezdett vele beszélgetni meg sztorizgatni h milyen jó auszi spanja volt vmelyik csapattársa mikor angliában játszott. peti laza volt, pia, cigi, tánc az asszonnyal. a hölgy szintén barátságosnak tűnt. aztán én elkeveredtem onnan de az este végén a srác mutatta a közös fotókat meg mesélte az előbbieket :)

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.30. 00:09

velasco írta:Halmosi fasza gyerek. 2010-ben siófokon voltam két ausztrál ismerősömmel. vmelyik csehóban lézengtünk. haverom, nagy foci fan, auszi válogatott mezben. az egyik asztalnál halmosi egy szőke nővel (gondolom bnő v. feleség) hangolódik az éjszakára. én persze felismertem, az auszi csávó nyilván nem tudta ki ő. erre halmosi elkezdett vele beszélgetni meg sztorizgatni h milyen jó auszi spanja volt vmelyik csapattársa mikor angliában játszott. peti laza volt, pia, cigi, tánc az asszonnyal. a hölgy szintén barátságosnak tűnt. aztán én elkeveredtem onnan de az este végén a srác mutatta a közös fotókat meg mesélte az előbbieket :)

A feleségével volt, Eszterrel:
Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.30. 00:16

Savaria1919 írta:
velasco írta:Halmosi fasza gyerek. 2010-ben siófokon voltam két ausztrál ismerősömmel. vmelyik csehóban lézengtünk. haverom, nagy foci fan, auszi válogatott mezben. az egyik asztalnál halmosi egy szőke nővel (gondolom bnő v. feleség) hangolódik az éjszakára. én persze felismertem, az auszi csávó nyilván nem tudta ki ő. erre halmosi elkezdett vele beszélgetni meg sztorizgatni h milyen jó auszi spanja volt vmelyik csapattársa mikor angliában játszott. peti laza volt, pia, cigi, tánc az asszonnyal. a hölgy szintén barátságosnak tűnt. aztán én elkeveredtem onnan de az este végén a srác mutatta a közös fotókat meg mesélte az előbbieket :)

Kép

akkor igen. nagyon megmaradt bennem mennyire közvetlenek, barátságosak voltak. játékát is bírtam, ment előre rendesen a szélen. kemény fából van hogy még mindig tolja.

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2018.07.30. 07:02

velasco írta:
Savaria1919 írta:

Kép

akkor igen. nagyon megmaradt bennem mennyire közvetlenek, barátságosak voltak. játékát is bírtam, ment előre rendesen a szélen. kemény fából van hogy még mindig tolja.

Pia, cigi. Igazi magyar labdarúgó. Játéka is szimpatikus. Mesélj még! :)
Érted élek én!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.07.30. 07:34

Dzsotti írta:
velasco írta:
Savaria1919 írta:A feleségével volt, Eszterrel:
Kép

jaja, nagyon lazán szokott kimutogatni a drukkereknek! :D
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.07.30. 08:07

A másikat is ki lehetett volna állítani. Azért nem egy pillanatra húzta meg,hanem konkrétan leszaggatta róla.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.30. 08:21

Dzsotti írta:
velasco írta:
Kép

Miért, lehetetlen?

velasco
Tartalék

HozzászólásSzerző: velasco » 2018.07.30. 10:27

Dzsotti írta:
velasco írta:
Kép

ekkora hülye demagóg dumát. gondolom 1x jól akarta magát érezni és kiereszteni azon az évi 2 hét szabadságán. a premier leauge-ben játszott akkor ha jól emlékszem. nem hiszem h láncdohányos lenne a tag, meg minden hétvégén taccsra tenné magát. gondolom megivott 1-2 üveg sört meg hozzá vmit és a buli hevében elszívott egy két szál cigit. amúgy köteles laci is nyilatkozott magáról már ilyesmit. világsztárok is sokszor lazábbra veszik a figurát ilyenkor. teljesen elfogadhatónak tartom, azért a profi futballisták nem aszkéták az év 365 napján. ja és nem követtem az nb1-et annyira, szal nem vágom ezeket a nézőknek kimutogatást. debreceni, angliai meg válogatottbeli időszakára emlékszem csak a múltból és errre a régi sztorira.

Fernandosensei
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Fernandosensei » 2018.08.04. 12:45

Prsikin meg 4 meccset kapott.
Tök igazságos :)
1.Szombathelyi HALADÁS
2.Man.Utd.,Juventus,OM
3.Fulham,Udinese,Reggina,Ajax,Leverkusen,Toulouse,Lens

Vissza: “www.nb1.hu”