Visszatért Budapestről a Halihoz

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.07.26. 17:30

Soha nem örült a vasiaknak lőtt góljainak.

Gaál Bálint 2017 januárjában, három évre igazolt a Szombathelyi Haladástól a Vasashoz nem titkoltan azért, hogy az angyalföldi csapattal a nemzetközi kupában indulhasson. Ez megvalósult: a piros-kékek a szezon végén bronzérmesek lettek. A mögünk hagyott bajnokságban viszont meglepetésre mélyrepülése kezdtek, utolsó helyen zártak és kiestek az élvonalból. Noha Gaál sérüléssel bajlódott, így is jó szezont futott, húsz bajnoki meccsen kezdőként, háromszor csereként lépett pályára és hat találatával csapata házi gólkirálya lett. Az NB II-ben viszont már nem akart játszani a 27 esztendős támadó, aki eddigi 101 élvonalbeli bajnokiján 23 gólig jutott. Gaál csütörtökön három évre aláírt a Haladáshoz.

- Noha kellett egy kis idő, mire akklimatilázódtam a Vasasban, szerettem Angyalföldön futballozni - mondta Gaál Bálint. -Amiért odaigazoltam, már az első fél évben sikerült: bronzérmesek lehettünk, ráadásul Magyar Kupa-döntőben szerepelhettünk. Sajnos a legutóbbi bajnokság nagy csalódás volt mindannyiunk számára, ősszel még nekem is jól ment a játék, jöttek a gólok is. Tavasszal megsérültem, s hiányérzetem van amiatt, hogy nem tudtam segíteni volt csapatomnak. Meggyőződésem: ha többet tudok futballozni, nem esünk ki. Nyáron azonban váltani akartam, hiszen nem azért igazoltam annak idején a Vasasba, hogy a másodosztályban futballozzam. Habár akadtak más lehetőségeim is, mindenképpen szerettem volna hazajönni Szombathelyre. Ha rajtam múlik, a felkészülést már a Rohonci úton kezdem el, ám a két klubnak mostanra sikerült megegyeznie. A céljaim? Stabil NB I-es csapatban szeretnék szerepelni, és minél több góllal segíteni csapatomat. 

Gaál ellenfélként sosem ünnepelte meg a Haladás ellen szerzett találatait, mégis kérdés: hogy fogadják a Hali-drukkerek?

- Erre csak azt tudom mondani: ellenfélként sem bántottam meg egyetlen Haladás-szurkolót sem, emellett aki tisztában volt a helyzetemmel, tudta, miért váltottam - zárta szavait Gaál.

nick2005
Sztár

Re: Visszatért Budapestről a Halihoz

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.07.26. 18:49

A gyors megegyezéshez kellett Priskin eltiltása is. Ilyen az élet, egy piros lap a másik embernek egy új lehetőség. Én bíztam benn, hogy élesben bevetjük Bambgoyet, de most ebben nem vagyok biztos, pedig kíváncsi lennék a fiatal srácra, talán nem véletlenül volt az U19 bajnokság gólkirálya. Gaál Bálint megítélése elég vegyes volt Szombathelyen, de ha rúgdalja a gólokat, nem lesz baj. Ha Priskin visszatér és Rabusic is felépül a sérülésből, akkor érdekes lehet a helyzet.
########################
HAJRÁ HALI!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.26. 18:58

Hohó! Üdv újra a Haliban Góól Bálint!
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Apuka
Profi

HozzászólásSzerző: Apuka » 2018.07.27. 21:38

Mit mondhatnánk, "tiszta szégyen".....

HAL 9000
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: HAL 9000 » 2018.07.27. 21:53

Savaria1919 írta:Hohó! Üdv újra a Haliban Góól Bálint!

ezt direkt csináljátok, eladtok minden szupertehetséget túlárazva a pesti popéletbe, ott a srácok megszédülnek és tizedéért újrahasznosítjátok
bumeráng effektus
.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.27. 22:20

HAL 9000 írta:

ezt direkt csináljátok, eladtok minden szupertehetséget túlárazva a pesti popéletbe, ott a srácok megszédülnek és tizedéért újrahasznosítjátok
bumeráng effektus

Illésék értik a dolgukat. Ugrait például 2x adták el jó pénzért.
Amúgy az szerintem nem a Hali hibája, hogy ezek a szupertehetségek nem tudnak akklimatizálódni Pesten.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

the Janitor
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: the Janitor » 2018.07.27. 23:29

Savaria1919 írta:
HAL 9000 írta:

bumeráng effektus

Amúgy az szerintem nem a Hali hibája, hogy ezek a szupertehetségek nem tudnak akklimatizálódni Pesten.

Pontosan ugyanazon az áron vettétek vissza, mint amennyiért eladtátok. Mindamellett, Bálintot kedvelték a szurkolók, ő is jól érezte magát nálunk, végig hangoztatta, hogy szívesen marad, a felkészülés nagy részét korrektül végigcsinálta, majd az utolsó 2 hétben látványosan leállt, alibizni kezdett az edzéseken, Kis Karcsi a hátralévő edzőmeccseken már csak csereként számolt vele. Az ankéton el is mondta, ezzel a hozzáállással nem fér be a Vasas kezdőbe. Mondjuk előbb is kitalálhatta volna Bálint, hogy mégis menne, mert akkor időben igazoltunk volna a helyére mást, aki együtt is készült volna a csapattal, így nehéz helyzetbe hozta a klubot. Meglehetősen inkorrekt volt tőle, de sok sikert a továbbiakban.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.28. 00:07

the Janitor írta:
Savaria1919 írta:
HAL 9000 írta:ezt direkt csináljátok, eladtok minden szupertehetséget túlárazva a pesti popéletbe, ott a srácok megszédülnek és tizedéért újrahasznosítjátok
bumeráng effektus

Pontosan ugyanazon az áron vettétek vissza, mint amennyiért eladtátok. Mindamellett, Bálintot kedvelték a szurkolók, ő is jól érezte magát nálunk, végig hangoztatta, hogy szívesen marad, a felkészülés nagy részét korrektül végigcsinálta, majd az utolsó 2 hétben látványosan leállt, alibizni kezdett az edzéseken, Kis Karcsi a hátralévő edzőmeccseken már csak csereként számolt vele. Az ankéton el is mondta, ezzel a hozzáállással nem fér be a Vasas kezdőbe. Mondjuk előbb is kitalálhatta volna Bálint, hogy mégis menne, mert akkor időben igazoltunk volna a helyére mást, aki együtt is készült volna a csapattal, így nehéz helyzetbe hozta a klubot. Meglehetősen inkorrekt volt tőle, de sok sikert a továbbiakban.

Szökőévente félszer szoktunk pénzért játékost venni.
Tőlünk elég sajátos körülmények között távozott. Szeretett itt játszani, jó formában volt, a közönség is megkedvelte, viszont Illéséknek kellett a pénz (elvileg fennállt néhány rendezetlen számla), ezért a két piacképes játékosunkat (Hegedűs Jani és Gaál) értékesítették. Na hát így indult az angyalföldi karrierje, nyert egy bronzérmet meg egy kupaezüstöt, sajnos nálunk erre nem lett volna lehetősége akkor. Béláék már tavaly nyáron vissza akarták vásárolni, de akkor a Vasas visszautasította.
Vegyes érzelmekkel fogadták a szurkolótársak a visszatérését, én azok közé tartozom, akik örülnek, hogy újra Hali mezt húz magára. A lelépési körülményeit illetően meg tudom érteni, ha bosszúsak vagytok, velünk is megesett hasonló eset, még Radó Andrással.
- Képes Sport 1940.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.28. 07:13

Szarból szarba, majd szarba... kurva nagy teher lehet a középszerűség a fociban...
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.28. 08:34

Reginald McFreez írta:Szarból szarba, majd szarba... kurva nagy teher lehet a középszerűség a fociban...
Szerintem nem agyal ilyesmin,mert valószínűleg ,sajnos jól megfizetik
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.28. 09:59

MindigÚjpest írta:
Reginald McFreez írta:Szarból szarba, majd szarba... kurva nagy teher lehet a középszerűség a fociban...
Szerintem nem agyal ilyesmin,mert valószínűleg ,sajnos jól megfizetik

Ja. A legjólfizetettebb barakk vagyunk, a nyugati bérek 80-90 százalékát toljuk a semmiért, azért az durva, ugyanakkor érthető, miért nem akar itt senki teljesíteni.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”