Csütörtöki foci: EL-ben az Újpest és a Honvéd
Re: Csütörtöki foci: EL-ben az Újpest és a Honvéd
Elmehet ez a lett bíró a faszba. Épp csak kicsit kellett volna nagyvonalúnak lennie ahhoz, hogy ne daráló legyen, hanem némi esély.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.
- beroka
- Aranylabdás
Lokar írta:Mennyire le vagyunk maradva ... ilyenkor szembesul vele leginkabb az ember
Ehhez nem kellett ez a meccs.
Mintha profi-amatőr játék lenne.
BSTH írta:Tisztes helytállás vs realitás. Egyenlő kapa.
Megnézném, hogy tíz emberrel melyik magyar csapat maradna állva a Sevilla ellen.
- MindigÚjpest
- fanatikus
Majd holnap a női vízilabda bronzmeccsen visszavágunk a spanyoloknak.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
beroka írta:Lokar írta:Mennyire le vagyunk maradva ... ilyenkor szembesul vele leginkabb az ember
ilyenkor merül fel az emberben, hogy mi értelme fenntartani a fizetett focit magyarországon. azt a pénzt időt energiát kizárólag az up-ra is lehetne fordítani. pár évet csak kibírnánk nb1 nélkül
-
BSTH
SAW írta:BSTH írta:Tisztes helytállás vs realitás. Egyenlő kapa.
Megnézném, hogy tíz emberrel melyik magyar csapat maradna állva a Sevilla ellen.
Nagyon nem erről van itt szó. Ki volt az, aki az utolsó négy évből három EL-t nyerő spanyolok ellen esélyt adna a csapatnak? Én elhiszem, hogy bármelyik fanatikus reménykedik, vagy reménykedett, de ez nagyon nagy pofon lesz a végére, amit én is sajnálok.
- MindigÚjpest
- fanatikus
Esély akkor sem lett volna,csak legalább a daráló elmaradt volna.SAW írta:Elmehet ez a lett bíró a faszba. Épp csak kicsit kellett volna nagyvonalúnak lennie ahhoz, hogy ne daráló legyen, hanem némi esély.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- zaggar
- Sztár
Nekem tetszik, h nem ijedtek be, amint elkezdődött a meccs.
Esély egy szemernyi sem volt 11 emberrel sem, de lehetett volna egy élvezetes meccset játszani, igazi tét nélkül. Így persze mészárlás lesz, de ez a realitás.
Remélem Zsótér még elereszt egy pár löketet, talán beakad egy. Ha kicsit is ránéztek a magyar focira a panyol szakik, akkor ez lehet a titkos fegyverünk.
Esély egy szemernyi sem volt 11 emberrel sem, de lehetett volna egy élvezetes meccset játszani, igazi tét nélkül. Így persze mészárlás lesz, de ez a realitás.
Remélem Zsótér még elereszt egy pár löketet, talán beakad egy. Ha kicsit is ránéztek a magyar focira a panyol szakik, akkor ez lehet a titkos fegyverünk.
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)
"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."
velasco írta:beroka írta:Lokar írta:Mennyire le vagyunk maradva ... ilyenkor szembesul vele leginkabb az ember
ilyenkor merül fel az emberben, hogy mi értelme fenntartani a fizetett focit magyarországon. azt a pénzt időt energiát kizárólag az up-ra is lehetne fordítani. pár évet csak kibírnánk nb1 nélkül
Épp az Újpestet nem fizeti senki abban a formában amire gondolsz.
Egyébként jellemzően igazad van, még ha engem különösen bánt is, hogy teljes mértékben statisztává egy kérdéses ítélet teszi a csapatot.
velasco írta:beroka írta:Lokar írta:Mennyire le vagyunk maradva ... ilyenkor szembesul vele leginkabb az ember
Mi lenne, ha up-ra fordítanánk a pénzt, időt, energiát?
CS.A.K.
- Adamek
- Flegma
laller89 írta:Lokar írta:Mennyire le vagyunk maradva ... ilyenkor szembesul vele leginkabb az ember
Ha az ujpest a spanyol bajnoksagba focizna böven lenne eselye , nb1 egyszerüen annyira lassu körülmenyes hogy az valami hihetetlen.
feltéve ha a Sevilla meg az NB1-ben edződne eközben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
MindigÚjpest írta:Esély akkor sem lett volna,csak legalább a daráló elmaradt volna.SAW írta:Elmehet ez a lett bíró a faszba. Épp csak kicsit kellett volna nagyvonalúnak lennie ahhoz, hogy ne daráló legyen, hanem némi esély.
A gyors hazai gól után partiban voltunk, minden esélyünket elfújta ez a fasz ezzel az ítélettel.
Picit egybemossatok a dolgokat , amit pl a fradi müvel allami penzen na az a tenyleg felhaborito ja meg vidi el ne feljetsem..
Mar reg ott kellene tartaniuk hogy ilyen tel aviv meg hasonlo csapatok ellen realis eselye legyen ehez kepest mi van nagy 0
(Igaz a vidi meg megy a bl be.) ki tudja meddig
Mar reg ott kellene tartaniuk hogy ilyen tel aviv meg hasonlo csapatok ellen realis eselye legyen ehez kepest mi van nagy 0
(Igaz a vidi meg megy a bl be.) ki tudja meddig
SAW írta:velasco írta:beroka írta:Ehhez nem kellett ez a meccs.
Épp az Újpestet nem fizeti senki abban a formában amire gondolsz.
Egyébként jellemzően igazad van, még ha engem különösen bánt is, hogy teljes mértékben statisztává egy kérdéses ítélet teszi a csapatot.
most pont nem (csak) arra gondoltam. korai megpattanó gól, utána teljesen jól helytálltak a lilák, még gólszerzési lehetőség is volt, pajovic bravúrjai ellenére. a vicc, h még a tizit is majdnem kifogta. innentőla cél elkerülni, h ne a játéknap legnagyobb véresésege legyen.
Milito írta:velasco írta:beroka írta:Ehhez nem kellett ez a meccs.
10 év múlva sevilla-ujpest 1-1 ?
Adamek írta:laller89 írta:Lokar írta:Mennyire le vagyunk maradva ... ilyenkor szembesul vele leginkabb az ember
Ha az ujpest a spanyol bajnoksagba focizna böven lenne eselye , nb1 egyszerüen annyira lassu körülmenyes hogy az valami hihetetlen.
feltéve ha a Sevilla meg az NB1-ben edződne eközben
Nem kellene egyszerüen hazai bajnoksagban annyira lassu nem kenyszeritik ra a gyors jatekra egymast a csapatok hogy mara europabol gyakorlatilag senki ellen nincs realis eselye egy magyar csapatnak.
- ManBat
- Aranylabdás
velasco írta:Milito írta:velasco írta:ilyenkor merül fel az emberben, hogy mi értelme fenntartani a fizetett focit magyarországon. azt a pénzt időt energiát kizárólag az up-ra is lehetne fordítani. pár évet csak kibírnánk nb1 nélkül
Egyrészt egy up focista kiforrási ideje több, mint 10 év, másrészt a csapatokon is láthatjuk, hogy a ráfordított pénz és energia nem áll párhuzamban az eredményességgel.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
velasco írta:Milito írta:velasco írta:ilyenkor merül fel az emberben, hogy mi értelme fenntartani a fizetett focit magyarországon. azt a pénzt időt energiát kizárólag az up-ra is lehetne fordítani. pár évet csak kibírnánk nb1 nélkül
Sok lesz a meccs közbeni sör :)
CS.A.K.
- ManBat
- Aranylabdás
DAC is szépen elbaszta a fehérruszkik ellen.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
ManBat írta:velasco írta:Milito írta:Mi lenne, ha up-ra fordítanánk a pénzt, időt, energiát?
Egyrészt egy up focista kiforrási ideje több, mint 10 év, másrészt a csapatokon is láthatjuk, hogy a ráfordított pénz és energia nem áll párhuzamban az eredményességgel.
jó, akkor 15-20? több mint 50 év elment eddig eredmény nélkül. természetesen megfelelő szakértelmet is gondoltam a felsoroltak mellé. enyhén szólva is más történet 35 éves huszti szabit fizetni, mint kisiskolásokat megtanítani focizni