Ludogorets-Vidi: a fehérvári kezdőcsapat
Re: Ludogorets-Vidi: a fehérvári kezdőcsapat
a fanyalgók amúgy mire számítottak?
challo írta:a fanyalgók amúgy mire számítottak?
én pontosan erre, ahogy visszaolvasható. attól még lehangol a valóság
Elvileg jobb jatekra mindenkepp, legalabbis ezt nyilatkoztak a videoton edzö jatekosok, abol nem sokat latok elöre vagjak a labdat aztan csa
lezs ami lesz..
- beroka
- Aranylabdás
Sima bolgár győzelemre :)
-
BSTH
raab írta:MindigÚjpest írta:Pokoli hangulatot nem csinálnak a hazaiak.
33 ezres kisváros csapata
Nem ezen múlik. Hoffenheim, Lens, Guingamp, Mjällby .
velasco írta:challo írta:a fanyalgók amúgy mire számítottak?
és egyébként mit szeretnél? egy sokkal jobb csapat az ellenfél, ha a visszavágóra marad esély tovább jutni, már az is több mint amire a legtöbben számítottak.
ez teljesen jó eddig
Ez a huszti is csak az adofizetök penzet viszi mintha ott se lenne a palyan..
challo írta:velasco írta:challo írta:a fanyalgók amúgy mire számítottak?
és egyébként mit szeretnél? egy sokkal jobb csapat az ellenfél, ha a visszavágóra marad esély tovább jutni, már az is több mint amire a legtöbben számítottak.
ez teljesen jó eddig
én azt szeretném, ha kivonnák az összes állami pénzt a magyar fociból, és eltakarodnának ezek az undorító kovács zoli féle retkek
De ott van a palyan sargat kapott mar megerte hogy jatszik
Brüsszel nem ad penzt a magyar focistak elhelyezesere nem artana
velasco írta:challo írta:velasco írta:én pontosan erre, ahogy visszaolvasható. attól még lehangol a valóság
ez teljesen jó eddig
én azt szeretném, ha kivonnák az összes állami pénzt a magyar fociból, és eltakarodnának ezek az undorító kovács zoli féle retkek
Nem kivonnia kene megmondom a frankot hanem teljesitmeny alapjan felhasznalni a fradi kiesett az el seljtezöböl minusz 200 millio majd jövöre jobban
teljestitenek az aranylabuak.
Normalis orszagokban igy müködik marmint nem a penz kivonas hanem teljesitemny utan kapjak a penzt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára laller89 2018.07.25. 19:55-kor.
-
Mantequilla
- Aranylabdás
Eddig az eredmény jobb, mint amire számítottam. Remélem a szerencsénk is kitart, gürizünk érte rendesen.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."
VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!
VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!
vasutas írta:Fehérváriak nincsennek kint?
bojkottálják a meccseket
- MindigÚjpest
- fanatikus
Az a baj ezzel a meccsel,hogy ugyan a Vidi egész jól tartja magát meg szerencséje is volt eddig,de,ha nem rúgnak gólt akkor az gyász lesz,ha kapnak. Egy 1-0-ás vereség nagyon gáz,akkor már kettővel kellene nyerni a Vidinek,az meg nem hiszem,hogy menne.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
-
Cselszky
- Aranylabdás
A gyér labdabirtoklás és a sok eladott labda az igazán aggasztó. Szerencsére nyomott a hangulat, valamint a Ludogorets elég tompa, máskülönben már több gól lenne közte. Egyebekben a játék képe sajnos a várakozásoknak megfelelő. A lapokra vigyázni kellene.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Cselszky
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Az a baj ezzel a meccsel,hogy ugyan a Vidi egész jól tartja magát meg szerencséje is volt eddig,de,ha nem rúgnak gólt akkor az gyász lesz,ha kapnak. Egy 1-0-ás vereség nagyon gáz,akkor már kettővel kellene nyerni a Vidinek,az meg nem hiszem,hogy menne.
A sorsolás után nyilvánvaló volt, hogy elsősorban az EL-playoff elérésében lehet gondolkodniuk. Sőt, az szerintem kötelező a lehetséges ellenfelek ismeretében. Ezt pedig meg kell próbálni, hátha.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
-
Gunners
- Aranylabdás
Sokkal jobb csapat az ellenfél mint mi el kell ismerni, ha marad az eredmény akkor is 200 %-ot kell itthon nyújtanunk hogy legyen egy kis esélyünk.
Go Gunners Hajrá Videoton
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Lehetne rosszabb is a helyzet.