velasco írta:Cselszky írta:velasco írta:ja,akkor innen fúj a szél. én nem voltam itt annak idején amúgy.
Nem tudom, milyen szél fúj és honnan. Hogy nem anyázom zsigerből? Más klubok játékosai kapcsán sem szokásom. Pl. Langban (akitől pl. sznot kiütést kap) anno több lehetőséget láttam, mint amivé lett, pedig győri volt, kurvára semmi közöm hozzá. Egyertelműen nincs helye a válogatottban, de ettől még nem gyűlölöm. Az aktuális teljesítmény alapján kell mérni, ennek tükrében DzsB nyugodtan mellőzhető, ebben egyetértek.
az érzelmi kötődés szele. Sznottal vagyok Lang-ügyben. Mi abban a gyűlölet, hogy egydimenziós játékosnak és kőbutának hívok vkit, vmint megkérdőjelezek bizonyos előjogokat?
Az szimpla hülyeség, hogy egydimenziós játékos, a szellemi képességei pedig irrelevánsak, ha mint labdarúgót szemléljük. Tipikus egyszerű szurkolói gondolkodás. Láttuk Geránál is: amikor jól ment neki, akkor Gera volt a király labdarúgó (sportoló), amikor meg nem, akkor ő volt a büdös hitgyülis / szipus (emberi tulajdonságok).
Dzsudzsák nem szállította az elvárt örömöt, amit várt tőle az egyszerű drukker, mint sportolótól, ezért szapuljuk az embert, aki balfaszkodik a sportkocsival, aki celebet baszik és VIP páholyt vesz egy csirkeólban. Így éli ki az egydimenziós szurkoló a frusztrációját. Mert az egyszerű szurkoló szélsőségekben gondolkodik. Binárisan, dichotóm módon. Mert az egyszerű szurkoló kényelmes, meg sokszor amúgy sem eléggé bordázott a szürkeállománya az összetett gondolkodáshoz. Sokszor bordázatlanabb még Dzsudzsákénál is, pedig általa aztán szerintem sincs magasan a mérce.