Reginald McFreez írta:Cselszky írta:Reginald McFreez írta:
Részemről nem dőlök a kardomba, ha nem látom többet meggypirosban, sőt üdvözlöm, ha olyan csapatot rak össze, mely csak nyomokban tartalmaz játékost ebből a sötét időszakból, de... ehhez a következetességhez nehéz lesz tartania magát egy olyan közegben, ahol az ügynököknek baromi nagy szava van. Ez nem klubfoci. Könnyen azon veheti észre magát, hogy ömlik a fos a nyakába az innen-onnan fizetett médiából. Csupa olyan játékost nem tervez behívni, akik ugyan valóban nem érdemelnek adott pillanatban meghívót, de közben meg eladhatóságuk szempontjából kell nekik a válogatott mez, mint egy falat nutellás kenyér.
Ezért írtam az imént, hogy döcögős út, sok sikert neki.
Ezzel egyet is értek, már évekkel ezelőtt mondtam, hogy nyugodtan padra lehet rakni, vagy be sem kell hívni, ha van helyette jobb. Pusztán azt nem értettem, hogy ha adja isten, összekaparná magát, és még lenne pár jó szezonja, akkor is hagyjuk a fenébe? A mondatból nekem ez következett.
Sarkosan gondolkodik a srác, és a teljes megújulás híve. Meg persze buzi, de gondolom, ezt mondanom sem kell. Nem is mondom.
nem buzi csak nem dagadt