Viszlát, Európa: kevés volt a Fradi a továbbjutáshoz
Re: Viszlát, Európa: kevés volt a Fradi a továbbjutáshoz
Mire megtanuljátok ezt a sok fura nevet, már jön is a következő transzport.
- imici
- Aranylabdás
Dzsotti írta:imici írta:Dzsotti írta:Azért nem kell hisztizned, mert nem vagyok naprakész a Fradiból. Én se várom hogy tisztában legyél a DVTK játékosaival.
Kérdezel, válaszolok, nem köszönöd meg.
Kérdezel, Adamek válaszol, nem köszönöd meg, beszolsz.
Segíthetünk neked bárhogy, nem viselkedsz szépen, előjön az amerikai felsőbbrendűség. Szomorú hogy egy ilyen rendes fiatalember így tönkremenjen...
:D Hogy mi? Ez meg hogy jön ide? Törölj facebookról ha zavar hogy elutaztam, de ne hozd ide azoknak, akikre nem tartozik. Kérdeztem. Többen normálisan válaszoltatok, amit köszönök is. Bocs de a fórumon nem köszönök meg mindenkinek minden választ. Ez felsőbbrendűség lenne, és tönkremenetel?
Adamek egy normális kérdésre durcisan válaszolt faszságokat (Vargáékat) idekeverve.
Poénnak szántam, nem jött át. Elnézést.
Hajrá Fradi! Hajrá Nagyvárad!
DePower, minden másra ott a Mászterkárd
DePower, minden másra ott a Mászterkárd
- Adamek
- Flegma
Dzsotti írta:Adamek írta:Dzsotti írta:Nem követem a Fradi játékosmozgását, és le is maradtam dolgokról. Szóval az a kérdésem, hogy ez a Fingóbaszó, nem a VB-s Fingóbaszó? És a Ping-pong, nem a nevesebb, korábbi arzenalos Ping-pong? Eddig azt hittem, hogy az originálok jöttek ide.
nem*2
gondolom régebben maradtál le, ezért segítek még, Varga sem a hatvanas évek zsenije Zoli, ő csak egy Roli a mából
Azért nem kell hisztizned, mert nem vagyok naprakész a Fradiból. Én se várom hogy tisztában legyél a DVTK játékosaival.
ne durcizz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi