Csütörtöki foci: csodára készül a Fradi és az Újpest

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

Re: Csütörtöki foci: csodára készül a Fradi és az Újpest

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.07.19. 10:26

Pauly D írta:Szerintem meglehet ez mindket csapatnak. Ujpest a ket fekussal jobb lehet meg ha Pajovicot kirakjak a kapubol. Fradi meg elso meccsen is partnere volt a Maccabinak ha az elejen lonenek egy golt erdekes lehet.

Hajra!

Igen, nekünk csak akkor van reális esélyünk, ha mi tudjuk lőni az első gólt.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.19. 10:32

Ferencváros // Man Utd írta:
Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:Senki, úgy írom, hogy te is megértsd: SENKI nem kötelezte őt arra, hogy tulajdonos legyen. Ergo el lehet sétálni. A hazugságokkal, a pitiáner húzásokkal együtt! Megint azt érzem, hogy pont te teszed magadévá a kibic attitűdöt és igyekszel nem kicsit dehonesztáló, lesajnáló megjegyzéseket tenni. Ha már te is adtál jó tanácsot, adok én is egyet, szerényebben, tájékozottabban biztos nem is lennél ennyire irritáló!

Senki, úgy írom, hogy te is megértsd: SENKI nem kötelez téged arra, hogy szurkoló legyen. Ergo el lehet sétálni.

Hát persze, ez így működik :D
Rohadjon meg a politika, amiért garat mélységig belekontárkodott a fociba, de ezzel együtt a szurkoló csak simán fordítson hátat és sétáljon el, meg szarja le az egészet, ez lesz a megoldás :)
Ennyi,így gondolom én is. Ezért írtam neki,amit írtam. Teszem hozzá már éppen elegen elsétáltak,látva,hogy mi folyik Újpesten a buzibelga regnálása alatt.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.19. 10:35

BSTH írta:
MindigÚjpest írta:
Reginald McFreez írta:Senki, úgy írom, hogy te is megértsd: SENKI nem kötelez téged arra, hogy szurkoló legyen. Ergo el lehet sétálni.
apádfaszát

McFreezzel volt már pár csörtém. Most igaza van. Nem feltétlenül abban, amit a belga kapcsán írt, hanem abban, hogy szerénységről az nyilatkoztasson ki, akiről nem süt az alapok nélküli lekicsinylés, provokáció és nagy arc.
Engem csak az érdekel amit a belga kapcsán írt,arc ügyben meg őt sem kell félteni.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.07.19. 10:37

inreallife írta:
kristof98.haladas írta:A Fradinak mindenképpen tovább kell jutnia. Nincs kifogás, nincs mellébeszélés. Ilyen háttérrel csoportkörbe kell kerülni, magyarázhat Kubi és Orosz bármit. Leszarom, hogy erős az ellenfél, gyenge kofficienssel ilyen csapatokon kell túljutni. Az Astana, vagy a Salzburg sem kiemeltként kezdte a folyamatos csoportkörös történetét.
Az Újpestnek is illene továbbjutni, megfordítható az 1:3.

jajo, koszi, hogy szoltal. pont most olvastam, hogy 8 honapja nem nyertunk idegenben, de igy, hogy nincs kifogas, meg leszarsz mindent, igy valszeg meglesz a csoda. nem szoktam szerencsejatekra elbaszni a penzem, de 5*-os oddsot lattam a fradi gyozelemre, ez nem eppen a papirforma gyozelem oddsa. a te elvarasaid nincsenek koszono viszonyban sem a tenyekkel, errol sem a csapat nem tehet, se a szurkolok, se az ellendrukkerek, ez a sajat szegenysegi bizonyitvanyod. tenyek ellen lehet hadakozni, csak nem erdemes.

csak azert, hogy igazodjak a stilusodhoz, leszarom, mik az elvarasaid, a papirformat meghazudtolva alltunk helyt az elso meccsen, es a sima kieses a realis. a gyozelmet megerdemeltuk volna es hianyozni is fog az erte kapott koeff pont is a jovoben, de ilyen a foci, el tudom gfogadni, hogy nem mindig a jobban jatszo csapat nyer. az idegenbeli meccsen elegedett leszek, ha nem lesz 2 golnal nagyobb kulonbseg. plane ha jatekban tudjuk hozni azt, amit az elozo meccsen, ott jobbak voltunk a metelteknel sot, ahogy olvastam talan a tobbi magyar csoportkorert hadakozonal is. neked inkabb a sajat csapatod haza tajan kene sepregetned, ha valakik, akkor ok melyen a predesztinalt helyezes alatti eredmenyt ertek el, oda tartogasd a folenyeskedo, sertegeto megjegyzeseid, meg ott tamasszal irracionalis elvarasokat...
Ja,hát ne is küzdjetek,jó az a sima két gólos vereség.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.19. 10:39

kristof98.haladas írta:
inreallife írta:
kristof98.haladas írta:A Fradinak mindenképpen tovább kell jutnia. Nincs kifogás, nincs mellébeszélés. Ilyen háttérrel csoportkörbe kell kerülni, magyarázhat Kubi és Orosz bármit. Leszarom, hogy erős az ellenfél, gyenge kofficienssel ilyen csapatokon kell túljutni. Az Astana, vagy a Salzburg sem kiemeltként kezdte a folyamatos csoportkörös történetét.

jajo, koszi, hogy szoltal. pont most olvastam, hogy 8 honapja nem nyertunk idegenben, de igy, hogy nincs kifogas, meg leszarsz mindent, igy valszeg meglesz a csoda. nem szoktam szerencsejatekra elbaszni a penzem, de 5*-os oddsot lattam a fradi gyozelemre, ez nem eppen a papirforma gyozelem oddsa. a te elvarasaid nincsenek koszono viszonyban sem a tenyekkel, errol sem a csapat nem tehet, se a szurkolok, se az ellendrukkerek, ez a sajat szegenysegi bizonyitvanyod. tenyek ellen lehet hadakozni, csak nem erdemes.

csak azert, hogy igazodjak a stilusodhoz, leszarom, mik az elvarasaid, a papirformat meghazudtolva alltunk helyt az elso meccsen, es a sima kieses a realis. a gyozelmet megerdemeltuk volna es hianyozni is fog az erte kapott koeff pont is a jovoben, de ilyen a foci, el tudom gfogadni, hogy nem mindig a jobban jatszo csapat nyer. az idegenbeli meccsen elegedett leszek, ha nem lesz 2 golnal nagyobb kulonbseg. plane ha jatekban tudjuk hozni azt, amit az elozo meccsen, ott jobbak voltunk a metelteknel sot, ahogy olvastam talan a tobbi magyar csoportkorert hadakozonal is. neked inkabb a sajat csapatod haza tajan kene sepregetned, ha valakik, akkor ok melyen a predesztinalt helyezes alatti eredmenyt ertek el, oda tartogasd a folenyeskedo, sertegeto megjegyzeseid, meg ott tamasszal irracionalis elvarasokat...

Mennyi pénz kell még? A Red Bull, vagy a Dinamo Zagreb költségvetéséből eljutnátok a harmadik körig? Sepregetek én a saját házam táján is, de mi sokkal kevésbé teljesítünk alul a lehetőségekhez képest, mint ti.

ha nem vetted volna eszre, penzzel nem lehet tobb evtizedes football kulturat megvenni. se klub, se valogatott szinten. ez a tipikus hofi fele tudsz uszni poen tokeletesen szemlelteti. lathatolag mar nem a penz(telenseg) a legszukebb keresztmetszet a magyar fociban, manapsag nem csodolnek be a klubok, nincsenek elmaradt fizetesek sem. egyszeruen ennel tobbre nem kepes a magyar football ebben a szerkezetben. csanyi regnalasa alatt leginkabb a nezok szopatasaval voltak elfoglalva, inkompetens birok kuldesevel, es a csapatok folyamatos buntetesevel. altevekenyseget folytattak, viszont a footballkultura egy kicsit sem valtozott. ne a fradin kerd szamon, hogy miert szar a foci, probalj meg ok okozati osszefuggeseket keresni, ahogy azt az intelligens emberek teszik.

ha pedig a koltsegvetes, jatekosertek, keretek erossege alapjan rangsorolsz, akkor meg nem ertem miert tartozik neked a kotelezo kategoriaba egy 3* erosebb csapat megverese idegenbe, amikor 8 honapja csak szopni jartunk kishazankban is, ha kimozdultunk a grupibol. olyan sulyos valosagtorzito fantaziavilagban elsz, hogy en kerek elnezest, mar elore is, a boritekolhato kieses miatt. hatha igy megnyugszik a kis irigy halista lelked...
kubatov takarodj!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2018.07.19. 10:47

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:Ez csak a kisstílű szurkolói hozzáállás, kibicnek semmi sem drága, de abban a pillanatban megváltozna a hozzáállásod, ha a te pénztárcádra menne a játék. A belga szempontjából... ha van egy kis időd, mesélhetsz a klubtulajdonosi szempontról, kíváncsi vagyok, hátha tanulok is valamit. Csak mert ez éven nagyon úgy tűnik, mintha a klub és a tulaj érdekei erős átfedésben lennének...

Senki, úgy írom, hogy te is megértsd: SENKI nem kötelezte őt arra, hogy tulajdonos legyen. Ergo el lehet sétálni. A hazugságokkal, a pitiáner húzásokkal együtt! Megint azt érzem, hogy pont te teszed magadévá a kibic attitűdöt és igyekszel nem kicsit dehonesztáló, lesajnáló megjegyzéseket tenni. Ha már te is adtál jó tanácsot, adok én is egyet, szerényebben, tájékozottabban biztos nem is lennél ennyire irritáló!

Senki, úgy írom, hogy te is megértsd: SENKI nem kötelez téged arra, hogy szurkoló legyen. Ergo el lehet sétálni.

Ezt nagyon odatetted. Akkor már értem, hogy állsz a dolgokhoz. Ha nem tetszik a regnáló hatalom, tessék elsétálni, ha nem tetszik az egészségügy tessék elsétálni, ha nem tetszik a szomszéd tessék elsétálni... Te nagy behúzott farokjal elsétáló fazon lehetsz!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.19. 10:49

MindigÚjpest írta:
inreallife írta:

Ja,hát ne is küzdjetek,jó az a sima két gólos vereség.

ki mondta, hogy ne kuzdjunk, meg jo a ket golos vereseg? en azt gondolom az elso meccsen nyujtott teljesitmeny tobb, mint vallahato volt, az eredmeny pedig sajna furcsa lett a meccs kepe ellenere. jo jatekot es vereseget varok az estere, mar a sorsolasnal tudva levo volt, hogy nem mi voltunk az eselyesek a tovabbjutasra. persze a fociban az a jo, hogy a zold palyan dolnek el a dolgok, idonkent vannak meglepetesek is, de ez meglehetosen ritka, es leginkabb az eselyesebbnek latott ellenfelen mulik, hogy mennyire veszi komolyan a meccset. ha odateszik magukat, akkor meglesza papirforma. ha toketlenkednek, akkor meg lehet lepni oket.

hozzateszem a tavalyi mutyurlandos jatek is vallalhato volt. mig a korabbi doll idoszakban csapnivalo szar volt, amit nyujtottunk, mostanaban inkabb a szerencsevel allunk hadilabon. egyszer kijohetne mar nekunk is rendesen a lepes, de ismerve a midokat, nem ellenuk fog...
kubatov takarodj!

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2018.07.19. 10:52

inreallife írta:
kristof98.haladas írta:
inreallife írta:jajo, koszi, hogy szoltal. pont most olvastam, hogy 8 honapja nem nyertunk idegenben, de igy, hogy nincs kifogas, meg leszarsz mindent, igy valszeg meglesz a csoda. nem szoktam szerencsejatekra elbaszni a penzem, de 5*-os oddsot lattam a fradi gyozelemre, ez nem eppen a papirforma gyozelem oddsa. a te elvarasaid nincsenek koszono viszonyban sem a tenyekkel, errol sem a csapat nem tehet, se a szurkolok, se az ellendrukkerek, ez a sajat szegenysegi bizonyitvanyod. tenyek ellen lehet hadakozni, csak nem erdemes.

Mennyi pénz kell még? A Red Bull, vagy a Dinamo Zagreb költségvetéséből eljutnátok a harmadik körig? Sepregetek én a saját házam táján is, de mi sokkal kevésbé teljesítünk alul a lehetőségekhez képest, mint ti.

ha nem vetted volna eszre, penzzel nem lehet tobb evtizedes football kulturat megvenni. se klub, se valogatott szinten. ez a tipikus hofi fele tudsz uszni poen tokeletesen szemlelteti. lathatolag mar nem a penz(telenseg) a legszukebb keresztmetszet a magyar fociban, manapsag nem csodolnek be a klubok, nincsenek elmaradt fizetesek sem. egyszeruen ennel tobbre nem kepes a magyar football ebben a szerkezetben. csanyi regnalasa alatt leginkabb a nezok szopatasaval voltak elfoglalva, inkompetens birok kuldesevel, es a csapatok folyamatos buntetesevel. altevekenyseget folytattak, viszont a footballkultura egy kicsit sem valtozott. ne a fradin kerd szamon, hogy miert szar a foci, probalj meg ok okozati osszefuggeseket keresni, ahogy azt az intelligens emberek teszik.

ha pedig a koltsegvetes, jatekosertek, keretek erossege alapjan rangsorolsz, akkor meg nem ertem miert tartozik neked a kotelezo kategoriaba egy 3* erosebb csapat megverese idegenbe, amikor 8 honapja csak szopni jartunk kishazankban is, ha kimozdultunk a grupibol. olyan sulyos valosagtorzito fantaziavilagban elsz, hogy en kerek elnezest, mar elore is, a boritekolhato kieses miatt. hatha igy megnyugszik a kis irigy halista lelked...

Fradi 17 M eurós keret, Maccabi 20 M. Egetverő különbség. Sok mindenben igazad van, de rajtatok igen is számon lehet kérni az eredményességet, amikor az egyik kirakat csapat vagytok. A Haladással meg nem tudom minek jössz, de elárulom, hogy amikor utoljára selejteztünk, akkor mi is hoztuk azt, amit ti. De bennetek sokkal nagyobb eredmény lehetne.
HAJRÁ HALI!

S.O.A.D.
Sztár

HozzászólásSzerző: S.O.A.D. » 2018.07.19. 11:16

kristof98.haladas írta:
inreallife írta:
kristof98.haladas írta:Mennyi pénz kell még? A Red Bull, vagy a Dinamo Zagreb költségvetéséből eljutnátok a harmadik körig? Sepregetek én a saját házam táján is, de mi sokkal kevésbé teljesítünk alul a lehetőségekhez képest, mint ti.

Fradi 17 M eurós keret, Maccabi 20 M. Egetverő különbség. Sok mindenben igazad van, de rajtatok igen is számon lehet kérni az eredményességet, amikor az egyik kirakat csapat vagytok. A Haladással meg nem tudom minek jössz, de elárulom, hogy amikor utoljára selejteztünk, akkor mi is hoztuk azt, amit ti. De bennetek sokkal nagyobb eredmény lehetne.

Teljesen jogos. A puszta költségvetés alapján a Željezničar, meg a Partizani ellen is lazán tovább kellett volna mennünk. Normális szakmai munka mellett képesnek kellene lennünk nekünk is a bravúrokra. Egyszerűen a beletett pénz mértékéhez viszonyítva értékelhetetlen a teljesítményünk. A miniállamok csapataival egy körben zúgunk ki évről-évre. Ezt a tényt nem lehet megmagyarázni, vagy védeni semmilyen módon.

Walek
Tartalék

HozzászólásSzerző: Walek » 2018.07.19. 11:17

Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:Mert gyakorlatilag ez a két klub van Magyarországon, amelyik hozzávetőlegesen piaci alapon igyekszik működni, ráadásul úgy, hogy az állami cseccsel kitömött mezőnyben nemzetközi kupát érő helyezést értek el. Erre többet picsognak e két klub drukkerei, mint megyekettőig az összes többié együttvéve.

Azért ezt próbált meg összefüggésében látni. A belga szempontjából a piaci alap kb abban merül ki, hogy neki személy szerint frankó legyen, és minden mást ennek rendel alá. Hemi dettó, csak ő ráadásul mindezt még talán látványosabban csinálja mint az újpesti tulaj. Pont tesznek arra, hogy ütőképesebb csapatot rakjanak össze. A büszkeségen kívül ez vajon mennyivel jobb, mint az állami csecs?

Ez csak a kisstílű szurkolói hozzáállás, kibicnek semmi sem drága, de abban a pillanatban megváltozna a hozzáállásod, ha a te pénztárcádra menne a játék. A belga szempontjából... ha van egy kis időd, mesélhetsz a klubtulajdonosi szempontról, kíváncsi vagyok, hátha tanulok is valamit. Csak mert ez éven nagyon úgy tűnik, mintha a klub és a tulaj érdekei erős átfedésben lennének...

A szurkoló már csak olyan, hogy érzelmi alapon gondolkodik, ha a csapatáról van szó. Ráadásul ez azért alapvetően egy sport oldal, szurkolói közösséggel, a Te érveléseid egy gazdasági portálra inkább valóak.
Ez olyan, mintha nőt az alapján választanál mekkora a hozománya. Nem baj ha kacska fogú, bandzsa és nem szeret kefélni, de legalább a családjának jó sok pénze van. Élnél vele?
Egy szó mint száz, amíg nem tapasztaltad ne bírálj!
Újpest FC
Arsenal
Fiorentina

Ferrari
Raikonnen
Leclerc

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.07.19. 11:41

MindigÚjpest írta:
BSTH írta:
MindigÚjpest írta:apádfaszát

McFreezzel volt már pár csörtém. Most igaza van. Nem feltétlenül abban, amit a belga kapcsán írt, hanem abban, hogy szerénységről az nyilatkoztasson ki, akiről nem süt az alapok nélküli lekicsinylés, provokáció és nagy arc.
Engem csak az érdekel amit a belga kapcsán írt,arc ügyben meg őt sem kell félteni.

Gábor szépen és részletesen kifejtette, hogy miért nem jogos Reggie megjegyzése. Az, hogy ezek után sem tudja elengedni a saját maga által felkapott csontot számomra azt mutatja, hogy nem meggyőzhető. És ehhez társul az ilyenkor szokásos pökhendi stílus.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.19. 11:57

kristof98.haladas írta:
inreallife írta:
kristof98.haladas írta:Mennyi pénz kell még? A Red Bull, vagy a Dinamo Zagreb költségvetéséből eljutnátok a harmadik körig? Sepregetek én a saját házam táján is, de mi sokkal kevésbé teljesítünk alul a lehetőségekhez képest, mint ti.

en akkor is azt mondom, hogyha a fogadoirodak 5*-os penzt fizetnek a fradi gyozelemre, akkor ott naivitas sima tovabbjutast varni. sokkal jobban tudjak, hogy mekkora az esely a tovabbjutasra. a kedvedert megneztem a bwin-en 5,25*-os az odds a fradi gyozelemre. 4,2 az odds a honved halira, ha a haladas gyoz. ezek alapjan nektek nagyobb eselyetek van gyozni, mi nekunk. megse gondolom, hogy kotelezo gyozelemrol beszelnel, vagy egy honved vereseg eseten leszaroznad a csapatod. pedig a honved sincs eleresztve hozzatok kepest. (6,05 vs 5,43)

hozni fogjuk, ami varhato, tisztes helytallas es nem megalazo vereseg. aki ennel tobbet var es azt mondja realisnak, az egy alternativ valosagban el...
kubatov takarodj!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.07.19. 13:11

inreallife írta:en kerek elnezest, mar elore is, a boritekolhato kieses miatt. hatha igy megnyugszik a kis irigy halista lelked...

Elvégezted a mágus okj-s képzést, hogy így a jövőbe látsz? Ha már így nagyon beszólogatni lett kedved, nomen est omen maradj meg a való világban, és arról mesélj, hogy miért veszteni jártok mostanság hozzánk?
Amúgy meg ebben a mai Fradiban számomra nem sok irigylésre méltó dolog akad.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2018.07.19. 13:27

tolunk a korabbi evekben lett volna elvarhato a tj, most pont nem.
csoportkor meg egyaltalan semmikor nem.
drukkolok a lilaknak is ma, sok sikert!
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.19. 13:48

gw írta:tolunk a korabbi evekben lett volna elvarhato a tj, most pont nem.

Én hiszek bennetek. :cool:
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.19. 13:55

gw írta:tolunk a korabbi evekben lett volna elvarhato a tj, most pont nem.

en is igy latom. hajra!
kubatov takarodj!

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.19. 14:03

Savaria1919 írta:
inreallife írta:en kerek elnezest, mar elore is, a boritekolhato kieses miatt. hatha igy megnyugszik a kis irigy halista lelked...

Elvégezted a mágus okj-s képzést, hogy így a jövőbe látsz? Ha már így nagyon beszólogatni lett kedved, nomen est omen maradj meg a való világban, és arról mesélj, hogy miért veszteni jártok mostanság hozzánk?

lehet nem irigykedtek, de ez a megkeseredett beszologatas a fradi fele nem hianyzik senkinek sem. es ha megnezed a kispajtasod adjonisten kommentjet, akkor lathatod miert olyan lett a valasz, amilyen. a fradi-hali relacioban meg nehez nyilatkozni, mert igazabol midig mi vagyunk az eselyesek, de eleg durva formaingadozasok vannak, megjegyzem a tobbi masik magyar csapatnal is. mentalis szinten nem egy acelos bajnoksag az nb1, ezert fordul elo tobbszor is, hogyha csak a mezt kuldik ki a palyara, az nem fogja hozni a meccset. nem hiszem, hogy magyarazkodnom kene ezugyben, az egyik legnagyobb erenye az lehetne a csapatnak, ha a papirformat ervenyesiti. lattunk mar ilyen bajnokot, kikapott a "nagyagyuktol", de a tobbi meccset keves botlassal hozta. van most a fradinal pszichomokus, remelem kevesebb ilyen kisiklas lesz a jovoben...
kubatov takarodj!

kristof98.haladas
BL-menõ

HozzászólásSzerző: kristof98.haladas » 2018.07.19. 15:36

inreallife írta:
Savaria1919 írta:

lehet nem irigykedtek, de ez a megkeseredett beszologatas a fradi fele nem hianyzik senkinek sem. es ha megnezed a kispajtasod adjonisten kommentjet, akkor lathatod miert olyan lett a valasz, amilyen. a fradi-hali relacioban meg nehez nyilatkozni, mert igazabol midig mi vagyunk az eselyesek, de eleg durva formaingadozasok vannak, megjegyzem a tobbi masik magyar csapatnal is. mentalis szinten nem egy acelos bajnoksag az nb1, ezert fordul elo tobbszor is, hogyha csak a mezt kuldik ki a palyara, az nem fogja hozni a meccset. nem hiszem, hogy magyarazkodnom kene ezugyben, az egyik legnagyobb erenye az lehetne a csapatnak, ha a papirformat ervenyesiti. lattunk mar ilyen bajnokot, kikapott a "nagyagyuktol", de a tobbi meccset keves botlassal hozta. van most a fradinal pszichomokus, remelem kevesebb ilyen kisiklas lesz a jovoben...

Tudhatod, hogy én tisztelem a Fradit. Többet érdemel a szurkolótábora. Viszont a gyalázatos nemzetközi szereplés mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
HAJRÁ HALI!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.19. 15:41

Savaria1919 írta:

Én azért irigylem Dzsudzsi skyboxát.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.07.19. 15:59

kristof98.haladas írta:Tudhatod, hogy én tisztelem a Fradit. Többet érdemel a szurkolótábora. Viszont a gyalázatos nemzetközi szereplés mellett nem lehet szó nélkül elmenni.

ertem, tehat az idei az gyalazatos? mert amikor tenyleg szar volt, akkor en is beszalltam a csapat ostorozasaba. jelenleg ilyen problemat nem latok, ezert is ertetlenkedek, hogy a mostani szereplesben mi a gyalazatos? a joval magasabbra taksalt csapat a hosszabbitas alatt tudott egyenliteni, mikozben a palyan is alarendelt szerepben jatszott? tobb, mint vallahato volt az a meccs, de omlik a szarfostragya komment a fradira, dollra igazabol mindenkire. a vegen meg azt latjuk, hogy kis szerencsevel mindegyik csapatunk allva maradt, az is amelyiknek a papirformat kellett hoznia, az is amelyiknek csodara volt szuksege. nem tudom mi nem tetszett a mult heti meccsunkben neked, de komolyan megfekudte a gyomrodat, azt latom.

sot inkabb azt latom, hogy a fradistak meg vannak elegedve a mult heti teljesitmennyel, a nem fradistak viszont nem. ez akkor irigyseg, utalat, szanalom? mindegy is, remelem ugy jatszanak, ahogy nekem megfelel, nem ugy, ahogy te elvarod toluk, hogy utana kopkodhes rajuk, ha nem jott 5,25*-os odds...
kubatov takarodj!

Vissza: “www.nb1.hu”