kristof98.haladas írta:Tudhatod, hogy én tisztelem a Fradit. Többet érdemel a szurkolótábora. Viszont a gyalázatos nemzetközi szereplés mellett nem lehet szó nélkül elmenni.
ertem, tehat az idei az gyalazatos? mert amikor tenyleg szar volt, akkor en is beszalltam a csapat ostorozasaba. jelenleg ilyen problemat nem latok, ezert is ertetlenkedek, hogy a mostani szereplesben mi a gyalazatos? a joval magasabbra taksalt csapat a hosszabbitas alatt tudott egyenliteni, mikozben a palyan is alarendelt szerepben jatszott? tobb, mint vallahato volt az a meccs, de omlik a szarfostragya komment a fradira, dollra igazabol mindenkire. a vegen meg azt latjuk, hogy kis szerencsevel mindegyik csapatunk allva maradt, az is amelyiknek a papirformat kellett hoznia, az is amelyiknek csodara volt szuksege. nem tudom mi nem tetszett a mult heti meccsunkben neked, de komolyan megfekudte a gyomrodat, azt latom.
sot inkabb azt latom, hogy a fradistak meg vannak elegedve a mult heti teljesitmennyel, a nem fradistak viszont nem. ez akkor irigyseg, utalat, szanalom? mindegy is, remelem ugy jatszanak, ahogy nekem megfelel, nem ugy, ahogy te elvarod toluk, hogy utana kopkodhes rajuk, ha nem jott 5,25*-os odds...