Az újságírók azok, akik pláne bekövetnek minden olyan oldalt a közösségi médiában, amiknek a figyelemmel tartására mindig, minden esetben ez a legjobb megoldás. Főleg akkor ugye, ha az ember beállítja még azt, hogy értesítéseket kapjon:
null
null

null
null
Az újságírók azok, akik pláne bekövetnek minden olyan oldalt a közösségi médiában, amiknek a figyelemmel tartására mindig, minden esetben ez a legjobb megoldás. Főleg akkor ugye, ha az ember beállítja még azt, hogy értesítéseket kapjon:
Szpari4Life írta:Az újságírók azok, akik pláne bekövetnek minden olyan oldalt a közösségi médiában, amiknek a figyelemmel tartására mindig, minden esetben ez a legjobb megoldás. Főleg akkor ugye, ha az ember beállítja még azt, hogy értesítéseket kapjon:
Beszarás, hogy még mindig képesek vagytok egy kétmondatos cikket is elbaszni. :D

Savaria1919 írta:Hoppá! Bréking!
Kíváncsi vagyok, a Szerző Úr a Hali hivatalos oldalát is bekövette-e, ugyanis ott is történt egy kis változás: Már nincs ott a Swietelsky:
Egyén infó nincs egyelőre, egyre bánom, hogy nem tudok elmenni szerdán az ankétra, lenne néhány kérdésem.
ManBat írta:Savaria1919 írta:Hoppá! Bréking!
Kíváncsi vagyok, a Szerző Úr a Hali hivatalos oldalát is bekövette-e, ugyanis ott is történt egy kis változás: Már nincs ott a Swietelsky:
[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/37258109_709942636023911_310229658203324416_n.jpg?_nc_cat=0&oh=a852c724d0e1370407cce8a010162788&oe=5BD5EB6C[img]
Egyén infó nincs egyelőre, egyre bánom, hogy nem tudok elmenni szerdán az ankétra, lenne néhány kérdésem.
Nem egyező véleményű kérdés? Egy ankéton? Szerintem neked az lenne az utolsó :)
BSTH írta:Savaria1919 írta:Hoppá! Bréking!
Mijjafaszom az a bekövette?
Cselszky írta:BSTH írta:Savaria1919 írta:Hoppá! Bréking!
Mijjafaszom az a bekövette?
Lenyilatkozta, hogy bekövette, te meg lereagáltad.
És akkor a felszopásról még nem is beszéltünk.BSTH írta:Mi a faszom az a bekövetnek. Egyébként beszarok: nálam a megfutották még szintjén betalált.
BSTH írta:Cselszky írta:BSTH írta:Mijjafaszom az a bekövette?
Lenyilatkozta, hogy bekövette, te meg lereagáltad.
Betemeg bekapod! :D :D :D
MindigÚjpest írta:És akkor a felszopásról még nem is beszéltünk.BSTH írta:Mi a faszom az a bekövetnek. Egyébként beszarok: nálam a megfutották még szintjén betalált.
BSTH írta:Mi a faszom az a bekövetnek. Egyébként beszarok: nálam a megfutották még szintjén betalált.
banok írta:BSTH írta:Mi a faszom az a bekövetnek. Egyébként beszarok: nálam a megfutották még szintjén betalált.
Facebookos szleng.
A nyelv válozik, törődj bele.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 20 vendég