Kegyetlen írta:Egy jó Dibusz ki tudja szorítani Subasicsot bárhonnan...
Ma Roland Praj is.
Kegyetlen írta:Egy jó Dibusz ki tudja szorítani Subasicsot bárhonnan...
Banane írta:Libritor írta:Banane írta:
Neztem a meccseket, egy kókler vezette Argentinat épphogy és egy vezer nelküli uruguayt sikerült megverniük aztan meg jött a sörmeccs. Tényleg parádés.
Most meg kitömik a horvátokat.
Előzmenyek nelkül ugye.
Örült. Emberi dolog volt.MTKfan írta:Libritor írta:Banane írta:Elég ellenszenves ez a francia csapat. Ha nem lenne elég ez a sok fekete, még ott van melléjük ez a paprikajancsi grizmann is. Azt sem értem mit keresnek a döntőben.
Griezmann tényleg paprikajancsi, de teljesen megérdemelten vannak a döntőben.
amúgy mi ez a gólöröm Griezmanntól? úgy ugrál a közönségnek, mint egy udvari bolond.
John McClane írta:Banane írta:Libritor írta:Most meg kitömik a horvátokat.
Előzmenyek nelkül ugye.
Már amennyire előzmény nélküli,hogy a legutóbbi két világeseményen is döntőbe jutottak.
banok írta:Pussy Riot tagjai rohantak be a pályára.
Banane írta:John McClane írta:Banane írta:
Előzmenyek nelkül ugye.
Már amennyire előzmény nélküli,hogy a legutóbbi két világeseményen is döntőbe jutottak.
Valami reveláns?
nyúl írta:Örült. Emberi dolog volt.MTKfan írta:Libritor írta:Griezmann tényleg paprikajancsi, de teljesen megérdemelten vannak a döntőben.
amúgy mi ez a gólöröm Griezmanntól? úgy ugrál a közönségnek, mint egy udvari bolond.
Én a megkoreografált gólörömtől hányok.
Ami a paprikajancsit illeti, egy fél Griezmann még mindig meghaladhatatlan lenne bármelyik magyarnak.
Xabi írta:Giroud a legkutyaütőbb csatárok egyike, aki valaha vb döntőn játszott.
John McClane írta:Banane írta:John McClane írta:Már amennyire előzmény nélküli,hogy a legutóbbi két világeseményen is döntőbe jutottak.
Valami reveláns?
Te tényleg nem nagyon érted ezt a témát.
John McClane írta:banok írta:Pussy Riot tagjai rohantak be a pályára.
Remélem mostmár tényleg a börtönben fognak megrohadni azok az undorító luvnyák...
Kegyetlen írta:Xabi írta:Giroud a legkutyaütőbb csatárok egyike, aki valaha vb döntőn játszott.
Jól támad le és lehet rá ívelgetni. Ismerős stratégia
MTKfan írta:nyúl írta:Örült. Emberi dolog volt.MTKfan írta:
Én a megkoreografált gólörömtől hányok.
Ami a paprikajancsit illeti, egy fél Griezmann még mindig meghaladhatatlan lenne bármelyik magyarnak.
Mint kiderült, ez is egy megtervezett gólöröm volt. Az L betűt elhagyhatná a homlokáról, mert nem mindenki tudja, honnan van ez a mozdulat.
nyúl írta:Kegyetlen írta:Xabi írta:Giroud a legkutyaütőbb csatárok egyike, aki valaha vb döntőn játszott.
A francia szalacsi. Csodálkozom is, hogy pár fórumtárs nem ajnározza.
Xabi írta:Giroud a legkutyaütőbb csatárok egyike, aki valaha vb döntőn játszott.
Libritor írta:Xabi írta:Giroud a legkutyaütőbb csatárok egyike, aki valaha vb döntőn játszott.
Pedig ő kell oda, hogy Griezmann és Mbappe tudjon élni.
nyúl írta:Kegyetlen írta:Xabi írta:Giroud a legkutyaütőbb csatárok egyike, aki valaha vb döntőn játszott.
A francia szalacsi. Csodálkozom is, hogy pár fórumtárs nem ajnározza.
Banane írta:John McClane írta:Banane írta:Valami reveláns?
Te tényleg nem nagyon érted ezt a témát.
Tetszik, hogy fölenyeskedsz, de nem is érted mire utaltam az "előzmeny nélkül"-el.
A mai meccs törtenéseire.
Szarka írta:Banane írta:John McClane írta:Te tényleg nem nagyon érted ezt a témát.
Tetszik, hogy fölenyeskedsz, de nem is érted mire utaltam az "előzmeny nélkül"-el.
A mai meccs törtenéseire.
A kiindulási alap meg az volt, hogy megérdemlik e a döntőbe jutást.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 42 vendég