HattoriHanzo írta:Slash777 írta:Közhelyszotar elö...aaa meg is van.."idegenben jo az x!"
2008-ban regeltél. Talán még emlékszel a Karesz-taktikára.
Majerbrakk nagy király volt :)
HattoriHanzo írta:Slash777 írta:Közhelyszotar elö...aaa meg is van.."idegenben jo az x!"
RC írta:Jó kis pörgős meccs eddig.
Slash777 írta:Bazz Pavard!!!Az ilyet be kell löni, aztan 10 millio euroval többet kerhetünk. :D
Szarka írta:Slash777 írta:Bazz Pavard!!!Az ilyet be kell löni, aztan 10 millio euroval többet kerhetünk. :D
Curtois védett nagyot. Pavard szerintem remekel ezen a vbn, nagy meglepetés legalábbis számomra.
A legnagyobb.sznot írta:HattoriHanzo írta:Slash777 írta:Közhelyszotar elö...aaa meg is van.."idegenben jo az x!"
Majerbrakk nagy király volt :)
Slash777 írta:Szarka írta:Slash777 írta:Bazz Pavard!!!Az ilyet be kell löni, aztan 10 millio euroval többet kerhetünk. :D
Curtois védett nagyot. Pavard szerintem remekel ezen a vbn, nagy meglepetés legalábbis számomra.
Nekem is, föleg, hogy ez teljesen uj poszt szamara, itt a Stuttgartban mindig is közepsövedö volt..Ilyen helyzetbe kb. sose került itt. :D
Szarka írta:"Videoton, bocsánat, Vidi." :D
Slash777 írta:Mit keres Bozsik a studioban? Huzzon lefele Nyiregyre dolgozni, de gyorsan...lassan nincs egy epkezlab jatekosunk...
Adamek írta:azt az otromba böritetkót Grízen, mi lehet az a szó? üss?
Kegyetlen írta:Na lássuk a Fradit,mire mennek a belgákkal.
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 27 vendég