ManBat írta:A hazait magunknak, mint piros-fehér csapat bármikor elfogadnám. Kispestre talán kicsit unortodox, de a stílusa nagyon jó.
A fekete és a sárga nekem nem igazán jönnek be.
Sub Pop írta:ManBat írta:A hazait magunknak, mint piros-fehér csapat bármikor elfogadnám. Kispestre talán kicsit unortodox, de a stílusa nagyon jó.
Évtizedekig abban játszottunk. Van egy remek képem ahol Bozsik és Tichy ilyen csíkozású mezben vannak a pályán. Múltidéző. Nekem bejön.
John McClane írta:A macron a legjobb mezszállító egy magyar csapatnak.
ManBat írta:Sub Pop írta:ManBat írta:A hazait magunknak, mint piros-fehér csapat bármikor elfogadnám. Kispestre talán kicsit unortodox, de a stílusa nagyon jó.
Évtizedekig abban játszottunk. Van egy remek képem ahol Bozsik és Tichy ilyen csíkozású mezben vannak a pályán. Múltidéző. Nekem bejön.
Tudom, hogy a komcsiban piros-fehérek voltatok, de úgy tudtam, a rendszerváltás környékén egyből dobtátok, azt hittem okkal.
Sub Pop írta:ManBat írta:A hazait magunknak, mint piros-fehér csapat bármikor elfogadnám. Kispestre talán kicsit unortodox, de a stílusa nagyon jó.
sznot írta:A hazai olyan Athletic Bilbaos, de jól néz ki.
Amúgy Hemingway még mindig b*zi?
Adamek írta:az első és a negyedik jól néz ki, a fuszekli lehetne még inverz piros-fekete az elsőnél és akkor még jobb lenne
kíváncsi vagyok milyen lesz égetés után
sznot írta:A hazai olyan Athletic Bilbaos, de jól néz ki.
Amúgy Hemingway még mindig b*zi?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég