Kondásék birkóztak az újakat tesztelő Lokival - videó

John McClane
Aranylabdás

Re: Kondásék birkóztak az újakat tesztelő Lokival - videó

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.07.08. 13:14

Savaria1919 írta:
ManBat írta:
Libritor írta:Nem tudom mi volt a háttérben, de nekem olyannak tűnik, aki szimplán szereti a focit, nem véletlenül edző is volt.

pont ezért volt meglepő, hogy egy szívügynek tekintett projekt (Szpari) helyett (igen, tudom hogy még szponzor nálatok, de ez mégsem ugyanaz mint 3-4 éve volt) átpattant Kisvárdára

Több Révész is van.
Kép
Ő Révész Attila, korábban mint edző dolgozott Nyíregyházán. Jelenleg ő a szakmai igazgató Kisvárdán.

Kép
Ő pedig Révész Bálint, aki Nyíregyházán a Szpari elnöke, van egy kamionos cége.

:-)
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Forrest Gump
BL-menõ
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Forrest Gump » 2018.07.08. 13:32

ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö
"Te hoztál fel minket a nagyok közé, és Te tettél minket is naggyá. Egy igaz ember, igazi mester, egy darabka történelem... Ez mind Te vagy nekünk. Köszönünk mindent! Isten veled, Garamvölgyi Lajos!"
https://www.youtube.com/watch?v=zFxLXFErbUU

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.08. 13:35

Savaria1919 írta:
ManBat írta:
Libritor írta:Nem tudom mi volt a háttérben, de nekem olyannak tűnik, aki szimplán szereti a focit, nem véletlenül edző is volt.

pont ezért volt meglepő, hogy egy szívügynek tekintett projekt (Szpari) helyett (igen, tudom hogy még szponzor nálatok, de ez mégsem ugyanaz mint 3-4 éve volt) átpattant Kisvárdára

Több Révész is van.
Kép
Ő Révész Attila, korábban mint edző dolgozott Nyíregyházán. Jelenleg ő a szakmai igazgató Kisvárdán.

Kép

Ez túl sok. Erre nem számítottam. Én nem tudtam, hogy így fáj.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.07.08. 13:41

Reginald McFreez írta:
Savaria1919 írta:
ManBat írta:pont ezért volt meglepő, hogy egy szívügynek tekintett projekt (Szpari) helyett (igen, tudom hogy még szponzor nálatok, de ez mégsem ugyanaz mint 3-4 éve volt) átpattant Kisvárdára

Több Révész is van.
Kép

Kép

az utolsó mondatodat a fiatalok nem értik
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.08. 13:54

Savaria1919 írta:
ManBat írta:

Több Révész is van.
Kép

Kép

ja hogy ja
akkor én itt elég nagy tévedésben voltam, mea culpa
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2018.07.08. 14:25

Forrest Gump írta:ööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö

Nehéz vót a levegőű?

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.09. 14:47

SuperDepor írta:
Reginald McFreez írta:
Savaria1919 írta:Több Révész is van.
Kép

Kép

az utolsó mondatodat a fiatalok nem értik

Tökön kell őket rúgni és megértik, sőt még a hangjuk is olyan lesz.

Vissza: “www.nb1.hu”