BSTH írta:SAW írta:BSTH írta:Ha nem Kopunovicsnak hívnak.
98-ban Fehérváron rendben volt.
Nem tudom mi volt akkor.
https://youtu.be/ZR4zE5javLw?t=156
BSTH írta:SAW írta:BSTH írta:Ha nem Kopunovicsnak hívnak.
98-ban Fehérváron rendben volt.
Nem tudom mi volt akkor.
BSTH írta:kristof98.haladas írta:ManBat írta:két megnyert büntetőpárbaj, és két végigszenvedett 120 perc csupa pontatlansággal
Oké, akkor érdemtelenül vannak a négyben. :)
Dehogyis. Jók, nem is kérdés. De ha az angolok odafigyelnek, ráadásul egész jó formát mutatnak alapemberek náluk, akkor nem lesz egyszerű a horvátok dolga. Remélem Hurikán lő pár dugót és ahogy mondtam, 3-1-s győzelemmel a háromoroszlánosok gyalogolnak a döntőbe, ahol a franciákat süllyesztik el.
SAW írta:BSTH írta:SAW írta:98-ban Fehérváron rendben volt.
Nem tudom mi volt akkor.
https://youtu.be/ZR4zE5javLw?t=156
kristof98.haladas írta:BSTH írta:kristof98.haladas írta:Oké, akkor érdemtelenül vannak a négyben. :)
Dehogyis. Jók, nem is kérdés. De ha az angolok odafigyelnek, ráadásul egész jó formát mutatnak alapemberek náluk, akkor nem lesz egyszerű a horvátok dolga. Remélem Hurikán lő pár dugót és ahogy mondtam, 3-1-s győzelemmel a háromoroszlánosok gyalogolnak a döntőbe, ahol a franciákat süllyesztik el.
Szerintem két megnyert tizenegyespárbaj olyan helyzetben, amikor már előbb lezárhatták volna, tehát lélektani hátrányból, az magáért beszél. Az angolokat persze nem szabad alábecsülni, mert beverekedték magukat a négybe úgy, hogy nem sokan várták őket oda. Fiatal csapat, hosszútávon még bennük is lehet egy nagy eredmény, de most szerintem nem jutnak döntőbe.
BSTH írta:
Kösz. Az első meccsén rögtön megsérült, mikor a Népstadionban felmászott a zöldekhez a kerítésre aztán leesett vagy rosszul lépett.
BSTH írta:
Kösz. Az első meccsén rögtön megsérült, mikor a Népstadionban felmászott a zöldekhez a kerítésre aztán leesett vagy rosszul lépett.
SAW írta:BSTH írta:SAW írta:https://youtu.be/ZR4zE5javLw?t=156
Ezért - sem - kell ilyet csinálni.
ManBat írta:BSTH írta:SAW írta:https://youtu.be/ZR4zE5javLw?t=156
Dzsudzsi is majdnem megjárta a szabadrúgása után Lyonban
BSTH írta:ManBat írta:BSTH írta:Kösz. Az első meccsén rögtön megsérült, mikor a Népstadionban felmászott a zöldekhez a kerítésre aztán leesett vagy rosszul lépett.
Erre nem emlékszem.
ManBat írta:BSTH írta:ManBat írta:Dzsudzsi is majdnem megjárta a szabadrúgása után Lyonban
Erre nem emlékszem.
Második magyar (és első Dzsudzsi) gól a portugálok ellen, kiugrottak a szögletzászlóhoz kicsi a rakásra, aztán Dzsudzsi fájdalmas arccal tápászkodott vissza, a többiek is nézegették, hogy megvan-e
BSTH írta:ManBat írta:BSTH írta:Kösz. Az első meccsén rögtön megsérült, mikor a Népstadionban felmászott a zöldekhez a kerítésre aztán leesett vagy rosszul lépett.
Erre nem emlékszem.
ManBat írta:BSTH írta:ManBat írta:Dzsudzsi is majdnem megjárta a szabadrúgása után Lyonban
Erre nem emlékszem.
Második magyar (és első Dzsudzsi) gól a portugálok ellen, kiugrottak a szögletzászlóhoz kicsi a rakásra, aztán Dzsudzsi fájdalmas arccal tápászkodott vissza, a többiek is nézegették, hogy megvan-e
RC írta:BSTH írta:ManBat írta:Dzsudzsi is majdnem megjárta a szabadrúgása után Lyonban
Erre nem emlékszem.
Sok mindenre nem emlékszel... :)
RC írta:BSTH írta:ManBat írta:Dzsudzsi is majdnem megjárta a szabadrúgása után Lyonban
Erre nem emlékszem.
HattoriHanzo írta:Simek kb ötször akarta elmondani, hogy a horvátoknak szurkolt, de minden alkalommal a saját szavába vágott. :D
Szarka írta:Anglia megint jól jár. A horvátok két hosszabbításos, sérülésekkel gyengített csapata ideális a még eddig meg se izzadó angoloknak. Lehet 100%on elkapnák őket a horvátok, de esélyesebb, hogy a második félidőre már szétesnek, és lefutja őket Anglia.
Alapvetően angol drukker lennék, de egy ilyen könnyű ágon nem érdem a döntő :/
Kanet leszámítva nincs is angol akit megkedveltem volna.
SAW írta:RC írta:BSTH írta:Erre nem emlékszem.
GeciJenci :)
Erre nem emlékszem.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 23 vendég