SuperDepor írta:szép volt, a horvát kapusnak hol jártak a gondolatai ?
Az ötösön.
SuperDepor írta:szép volt, a horvát kapusnak hol jártak a gondolatai ?
Sanyeey írta:BEARGRYLLS írta:Mennyi horvát lehet a meccsen? Engem meglepett, hogy nagyon kevés európai szurker volt/van kint és a dél-amerikai szurkolók fölénye.Ennél még Brazílliában is többen voltak az európaiak.
Ez engem is érdekelne.
Cselszky írta:Sanyeey írta:BEARGRYLLS írta:Mennyi horvát lehet a meccsen? Engem meglepett, hogy nagyon kevés európai szurker volt/van kint és a dél-amerikai szurkolók fölénye.Ennél még Brazílliában is többen voltak az európaiak.
Ez engem is érdekelne.
Az EU szankciók része a bojkott. :)
ManBat írta:Sanyeey írta:BEARGRYLLS írta:Mennyi horvát lehet a meccsen? Engem meglepett, hogy nagyon kevés európai szurker volt/van kint és a dél-amerikai szurkolók fölénye.Ennél még Brazílliában is többen voltak az európaiak.
Ez engem is érdekelne.
szerbeket sem mozgatta meg nagyon a történet, szervezett csoport nagyon kevés ment, azok is leginkább csak a svájci meccsre Kalinyingrádba
https://www.youtube.com/watch?v=DtT62uw2LGEKamenev írta:Kátyúsá!
BEARGRYLLS írta:Mennyi horvát lehet a meccsen? Engem meglepett, hogy nagyon kevés európai szurker volt/van kint és a dél-amerikai szurkolók fölénye.Ennél még Brazílliában is többen voltak az európaiak.
kristof98.haladas írta:BEARGRYLLS írta:Mennyi horvát lehet a meccsen? Engem meglepett, hogy nagyon kevés európai szurker volt/van kint és a dél-amerikai szurkolók fölénye.Ennél még Brazílliában is többen voltak az európaiak.
10000-en vannak. Hogy mindannyian bent vannak-e a stadionban, vagy összesen a városban, azt nem tudom.
BEARGRYLLS írta:ManBat írta:Sanyeey írta:Ez engem is érdekelne.
szerbeket sem mozgatta meg nagyon a történet, szervezett csoport nagyon kevés ment, azok is leginkább csak a svájci meccsre Kalinyingrádba
Engem a lengyelek kicsi létszáma lepett meg legjobban.
banok írta:Azt hittem, hogy bepattan.
EB írta:banok írta:Azt hittem, hogy bepattan.
Én is.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 23 vendég