MTKfan írta:beroka írta:Pá-pá dél-amerika...
Európa elhúzott a világtól a fociban. Kár, hogy mi kimaradunk ebből...
Dehogy maradunk.

:)
MTKfan írta:beroka írta:Pá-pá dél-amerika...
Európa elhúzott a világtól a fociban. Kár, hogy mi kimaradunk ebből...

Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.ManBat írta:Sanyeey írta:Nem értettem a vb előtt és közben a hype-ot Brazíliával kapcsolatban, hogy egyértelmű esélyesek. A korábbi csapataikhoz képest ezek műbrazilok, egy fetrengő hülyegyerekkel, mint vezéregyéniség.
Illetve Tite soha nem volt edző Európában, ami óriási versenyhátrány volt nekik.
ManBat írta:beroka írta:ManBat írta:Kár érte, így lesz világválogatott a döntőben.
Franciák ellen remélhetőleg harmadszorra már nem tudják kicentizni a sikert.
Jobban örülök a belgáknak mint a brazíloknak.
Jó lenne ha meg is nyernék!
A belgákkal nekem se lenne gondom, ezzel a marokkói-belgakongói-albán-mali-fasztudjamilyenmég válogatottal nem tudok szimpátiát érezni.
beroka írta:ManBat írta:beroka írta:Jobban örülök a belgáknak mint a brazíloknak.
Jó lenne ha meg is nyernék!
A belgákkal nekem se lenne gondom, ezzel a marokkói-belgakongói-albán-mali-fasztudjamilyenmég válogatottal nem tudok szimpátiát érezni.
Engem nem zavar hisz ez a világ van.
Mi magyarok is haladunk előre szépen már ezen a színten.
Ritka Európában már az a válogatott amelyikben nincs más régió.
Elég jól fizetne.ManBat írta:beroka írta:ManBat írta:A belgákkal nekem se lenne gondom, ezzel a marokkói-belgakongói-albán-mali-fasztudjamilyenmég válogatottal nem tudok szimpátiát érezni.
Engem baromira zavar. Érdekes, a horvátok, az oroszok vagy a svédek(!) teljesen saját erőből, vagy csapatukban csak mutatóban más földivel jutottak el eddig.
Innentől akkor legyen orosz győzelem, francia ezüst, svéd bronz.
ManBat írta:beroka írta:ManBat írta:A belgákkal nekem se lenne gondom, ezzel a marokkói-belgakongói-albán-mali-fasztudjamilyenmég válogatottal nem tudok szimpátiát érezni.
Engem baromira zavar. Érdekes, a horvátok, az oroszok vagy a svédek(!) teljesen saját erőből, vagy csapatukban csak mutatóban más földivel jutottak el eddig.
BSTH írta:Szarka írta:Innentől már jöjjön össze a belga-horvát döntő :)
Ahol hajrá Horátország!
Fogadtam egy sörben, hogy ők nyerik a tornát.
MindigÚjpest írta:Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.ManBat írta:Sanyeey írta:Nem értettem a vb előtt és közben a hype-ot Brazíliával kapcsolatban, hogy egyértelmű esélyesek. A korábbi csapataikhoz képest ezek műbrazilok, egy fetrengő hülyegyerekkel, mint vezéregyéniség.
Illetve Tite soha nem volt edző Európában, ami óriási versenyhátrány volt nekik.
Savaria1919 írta:BSTH írta:Szarka írta:Innentől már jöjjön össze a belga-horvát döntő :)
Ahol hajrá Horátország!
Legalább stílszerűen Karlovackóban?
No igen. :)beroka írta:ManBat írta:beroka írta:Engem nem zavar hisz ez a világ van.
Ez van :)
Hála égnek nem rajtad múlik ez..
Sanyeey írta:Nem értettem a vb előtt és közben a hype-ot Brazíliával kapcsolatban, hogy egyértelmű esélyesek. A korábbi csapataikhoz képest ezek műbrazilok, egy fetrengő hülyegyerekkel, mint vezéregyéniség.
ManBat írta:beroka írta:ManBat írta:A belgákkal nekem se lenne gondom, ezzel a marokkói-belgakongói-albán-mali-fasztudjamilyenmég válogatottal nem tudok szimpátiát érezni.
Két hozzászólásodra sem reagáltam,de lehet többre sem. Itt meg csak sajnálkozásomat fejeztem ki,hogy nem kamatoztatták a brazilok a szaktudásodat. Sorry.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.ManBat írta:Illetve Tite soha nem volt edző Európában, ami óriási versenyhátrány volt nekik.
Kár, hogy minden hozzászólásomra csípőből beszólogatsz.
Európa - annak is csupán az 5 krémligája - minden eddiginél jobban lett a futball ütőere, amivel az izolált brazil liga jó húsz éve nem tudja tartani a tempót sem taktikailag, sem játékosanyagilag. Olyan szövkapot választani, akinek semmilyen tapasztalata vagy ismerete nincs a diktáló - és játékosai többsége által megélt - futballvilágról, jelentős öntökönlövés.
ManBat írta:MindigÚjpest írta:Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.ManBat írta:Illetve Tite soha nem volt edző Európában, ami óriási versenyhátrány volt nekik.
Európa - annak is csupán az 5 krémligája - minden eddiginél jobban lett a futball ütőere, amivel az izolált brazil liga jó húsz éve nem tudja tartani a tempót sem taktikailag, sem játékosanyagilag. Olyan szövkapot választani, akinek semmilyen tapasztalata vagy ismerete nincs a diktáló - és játékosai többsége által megélt - futballvilágról, jelentős öntökönlövés.
MindigÚjpest írta:Két hozzászólásodra sem reagáltam,de lehet többre sem. Itt meg csak sajnálkozásomat fejeztem ki,hogy nem kamatoztatták a brazilok a szaktudásodat. Sorry.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.
ManBat írta:Savaria1919 írta:BSTH írta:Ahol hajrá Horátország!
Legalább stílszerűen Karlovackóban?
Az egy kimondottan jó sör, a horvát piacot érthetetlenül vezető Ozujskóval ellentétben.
MindigÚjpest írta:Két hozzászólásodra sem reagáltam,de lehet többre sem. Itt meg csak sajnálkozásomat fejeztem ki,hogy nem kamatoztatták a brazilok a szaktudásodat. Sorry.ManBat írta:MindigÚjpest írta:Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.
Kíváncsian várom a választ.ryanmckane írta:ManBat írta:MindigÚjpest írta:Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.
ez jogos, de akkor szerinted kit kellett volna kinevezni kapitánynak egy ilyen csapat élére? nyilván olyan kell, aki tud az otthoniból is válogatni, nem csak az Európába szakadt sztárokat ismeri, mert manapság egyre kevesebb van...
ryanmckane írta:ManBat írta:MindigÚjpest írta:Kár,hogy nem kérdezett meg téged a Brazil Labdarúgó Szövetség a kapitány kiválasztásánál.
ez jogos, de akkor szerinted kit kellett volna kinevezni kapitánynak egy ilyen csapat élére? nyilván olyan kell, aki tud az otthoniból is válogatni, nem csak az Európába szakadt sztárokat ismeri, mert manapság egyre kevesebb van...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég