Ronaldo válaszolt a Juventus ajánlatára

bianconeri83
Aranylabdás

Re: Ronaldo válaszolt a Juventus ajánlatára

HozzászólásSzerző: bianconeri83 » 2018.07.05. 23:11

Ez egy igazán tökös lépés lenne Marottától :)
Nem mondanám, hogy a szívem csücske Roni, de ha valóban szóba kerülhetett ez a Juve vezetőségénél, akkor biztosan van mögötte olyan gazdasági érdek, ami miatt lenne értelme meglépni.
Mindenki ismeri a játéktudását, de ami a leginkább az üzlet mellett szólna, hogy ezzel igen sok év aprólékos építkezését lehetne egycsapásra kipipálni marketing és brand oldalról. Érzésem szerint pont egy ilyen igazolás kell a Juvénak ahhoz, hogy kb. visszaterjen arra a szintre, amin volt a calciopoli előtt.
FORZA JUVE! és HAJRÁ FRADI!
Forza Italia & Magyarország!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.07.05. 23:27

nyúl írta:
Maradonapoli írta:
nyúl írta:A védekezés is hangsúlyosabb és keményebb, mint a spanyol bajnokságban.
Nem kérdés, hogy megállja a helyét, vezéregyéniség lesz, de annyi gólt nem lehet szerezni a Serie A-ban, mint Spanyolországban. 1959 óta csak egyszer sikerült 30 gól fölé érnie az olasz gólkirálynak.
Persze képesnek tartom rá és a videóbíró miatt több lesz a 11-es is.

kéccer

Bocsmá

Te is tudod, hogy nincs bocsánat!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2018.07.06. 00:37

Adamek írta:a Juve egy eléggé jól összeberhelt szerkezet, egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy jót tesz majd neki a CR-jelenlét és abban sem vagyok biztos, hogy CR-nek jót tesz majd ha egy olyan szerkezetbe kerül amiben minden csavarnak illeszkedni kell és nem egy primadonna-herék kapcsolat áll fenn mint Madridban, pöcs tudja lesz e kedve 33 évesen az ő fényével beállni melózni
idővel nyilván összeállnak majd vele is, remélem addigra lesz egy tetemes nápolyi előny

Nápoly nekem nagy kedvenc, bár irgalmatlan piszkos, de nekem bejött nagyon az egész, és a csapat is szimpatikus.. :)
Összességében szerintem végre vége lesz a CR-Messi Real-Barca korszaknak és ez jót fog tenni a focinak. Az, hogy a Juvéban hogy fog menni neki, nem tudom, én azt gondolom hogy jövőre komoly esélyük van a BL győzelemre, persze az mindig lutri valahol, de a Juve már egy ideje kopogtat az ajtón.
Kispest távdrukker

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2018.07.06. 00:39

bianconeri83 írta:Ez egy igazán tökös lépés lenne Marottától :)
Nem mondanám, hogy a szívem csücske Roni, de ha valóban szóba kerülhetett ez a Juve vezetőségénél, akkor biztosan van mögötte olyan gazdasági érdek, ami miatt lenne értelme meglépni.
Mindenki ismeri a játéktudását, de ami a leginkább az üzlet mellett szólna, hogy ezzel igen sok év aprólékos építkezését lehetne egycsapásra kipipálni marketing és brand oldalról. Érzésem szerint pont egy ilyen igazolás kell a Juvénak ahhoz, hogy kb. visszaterjen arra a szintre, amin volt a calciopoli előtt.

A csúcson van marketing szempontból, és óriási médiafigyelmet fog hozni a Juvénak. A mezekből az ára pillanatok alatt visszajön szerintem, meg összességében a hozzáadott pénzügyi értékből.
Kispest távdrukker

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.06. 06:19

Norby írta:
Reginald McFreez írta:
nyúl írta:A védekezés is hangsúlyosabb és keményebb, mint a spanyol bajnokságban.
Nem kérdés, hogy megállja a helyét, vezéregyéniség lesz, de annyi gólt nem lehet szerezni a Serie A-ban, mint Spanyolországban. 1959 óta csak egyszer sikerült 30 gól fölé érnie az olasz gólkirálynak.
Persze képesnek tartom rá és a videóbíró miatt több lesz a 11-es is.

Szerintem nem feltétlen lesz több büntető. Nem állnak rendelkezésemre adatok arról, hogy mennyi olyan büntetőt fújtak be, amely szimulációnak volt köszönhető, illetve mennyit nem fújtak be a bíró téves ítélete miatt. A videobíróval elvileg az előbbiek száma csökken, utóbbiak száma nő, tehát összességében nem változik a büntetők száma. A lényegi kérdés, hogy mi volt több korábban, a) szimulált, majd befújt büntető, vagy téves ítéletnek köszönhető nem befújt büntető. Tekintettel arra, hogy a modern futball egyik legnagyobb újítása, hogy a büntetőterületen belül olyan fizikai körülmények uralkodnak, melyek hatására megnő a gravitáció, illetve megzavarják a támadó játékosok belső fülrendszerét, így véleményem szerint inkább csökkenni fog a büntetők száma. De az is lehet, hogy a segédlettel a háttérben a bírók is bátrabban fújkálják majd a büntetőket - ugyanakkor meg fogják csellendzselni a nem befújt, de véleményes eseteket is. Röviden tömören: a fasz tudja.

Elsős statisztikai összevetésnek megteszi majd a 2018-as és a 2014-es VB-k befújt büntetőinek száma.

http://www.nemzetisport.hu/foci-vb-2018 ... to-2643589

Akkor lehet tévúton logikázok.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”