Hosszabbított a DVTK alapembere

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.07.04. 15:24

Hivatalos bejelentés.

Íme, a DVTK közleménye:

"Az elmúlt négy évben 69 bajnoki mérkőzésen védte a DVTK kapuját Antal Botond, aki a mai napon meghosszabbította június 30-án lejáró szerződését.

- Örülök annak, hogy a klubvezetés és a szakmai stáb is úgy döntött, hogy szeretnék meghosszabbítani a szerződésemet, hiszen kiválóan érzem magam Diósgyőrben és én sem szerettem volna máshová igazolni - nyilatkozta Antal Botond. - Boldog vagyok, hogy folytathatom azt a munkát, amit Andrusch Józseffel és Fernando Fernandezzel elkezdtünk. Már négy éve ehhez a klubhoz tartozom, tudom, hogy mit jelent diósgyőrinek lenni, és igyekszem majd megfelelni a szurkolótábor elvárásainak is. Szeretnék minél többet védeni az új stadionban, hiszen itt valóban átélhetem hétről-hétre azt az érzést, amiért annak idején elkezdtem a pályafutásomat.

- Úgy ítéltük meg, hogy Antal Botond abba a korba ért, amikor már folyamatosan kiegyensúlyozott és jó teljesítményt tud majd nyújtani - tette hozzá Tajti József, a DVTK sportigazgatója. - A képességei megvannak ahhoz, hogy nagyon stabil élvonalbeli kapus legyen és biztos vagyok benne, hogy a következő években az NB I. legjobb hálóőrei között fogják majd nyilvántartani. Az ő szerződésének meghosszabbításával megnyugtatóan tudtuk rendezni a kapusposztot, hiszen Ivan Rados és Bukrán Erik is a keret tagja marad."

ManBat
Aranylabdás

Re: Hosszabbított a DVTK alapembere

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.07.04. 15:26

teljes szégyen hogy ez az ember alapember lehet egy első osztályú csapatban
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.04. 16:58

Nagy trollok ezek a dió vezetők, ahogy szívlapáttal tömik a szart a keserűgyerekekbe... :D
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.07.05. 00:19

Basszátok meg!!! ROHADJATOK MEG KÖCSÖGÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.07.05. 05:46

Ez a három szó egy mondatban, h Antal, DVTK és alapember.......
Pedig Andrusch jó kapusedző, mert a munkája során jobban teljesít Antal, amit még fejleszteni lehet egy 27 éves kapusnál azt nagyon jól kihozta belőle, szemmel látható a változás, de a gyökereket nem tudja kiirtani, megmarad lepkekapusnak. Ugyanúgy, ugyanolyan rendszerességgel meglesznek a mérkőzést befolyásolói hibái, mint korábban. A magyar focinak "hódoló" szurkolói társadalom évek óta azon röhög, h milyen kapusaink vannak. Nem hiszem el, h az ország egyik legjobb kapusedzője ezt nem látja. Jönnek ilyen hülyeségekkel az idénynyitó sajtótájékoztatón, h "nem hiszetek el, de nem találunk egy normális kapust akit idehozhatnánk". Szó szerint. Nagy Gergely azért nem kellett, mert Andruschnak nem tetszik. De ha itthon nincs, akkor ott az ukrán bajnokság, a két nagyon kívül, plusz még pár csapatnál (Zorya, Vorszkla) nincsenek komoly bérek, 100 %, h lett volna épkézláb kapus aki idejön. Annak a szerencsétlen Szarkának ki tudtak fizetni havonta több, mint 10 ezer eurót, de kapusért nem adunk pénzt. Egyértelműen a mezőny leggyengébb kapusaival rendelkezünk, pedig egy jó kapus a 33 fordulós rendszerben lazán hoz 5-6 plusz pontot a csapatnak, míg egy rossz ennyit lead. Ki lehet számolni, h tavaly az utolsó két fordulóban mit jelentett volna 6 pont plusz.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.07.05. 07:11

SuperDepor írta:Ki lehet számolni, h tavaly az utolsó két fordulóban mit jelentett volna 6 pont plusz.

Jelentem megvan a megoldás! Hat plusz pontot! (becsapós kérdés esetén akár 12-is)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.07.05. 07:25

Reginald McFreez írta:
SuperDepor írta:Ki lehet számolni, h tavaly az utolsó két fordulóban mit jelentett volna 6 pont plusz.

Jelentem megvan a megoldás! Hat plusz pontot! (becsapós kérdés esetén akár 12-is)

A 12 a helyes - ahogy írod -, ugye a jó hoz 6 pontot, a rossz pedig visz.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.05. 09:31

SuperDepor írta:Ez a három szó egy mondatban, h Antal, DVTK és alapember.......
Pedig Andrusch jó kapusedző, mert a munkája során jobban teljesít Antal, amit még fejleszteni lehet egy 27 éves kapusnál azt nagyon jól kihozta belőle, szemmel látható a változás, de a gyökereket nem tudja kiirtani, megmarad lepkekapusnak. Ugyanúgy, ugyanolyan rendszerességgel meglesznek a mérkőzést befolyásolói hibái, mint korábban. A magyar focinak "hódoló" szurkolói társadalom évek óta azon röhög, h milyen kapusaink vannak. Nem hiszem el, h az ország egyik legjobb kapusedzője ezt nem látja. Jönnek ilyen hülyeségekkel az idénynyitó sajtótájékoztatón, h "nem hiszetek el, de nem találunk egy normális kapust akit idehozhatnánk". Szó szerint. Nagy Gergely azért nem kellett, mert Andruschnak nem tetszik. De ha itthon nincs, akkor ott az ukrán bajnokság, a két nagyon kívül, plusz még pár csapatnál (Zorya, Vorszkla) nincsenek komoly bérek, 100 %, h lett volna épkézláb kapus aki idejön. Annak a szerencsétlen Szarkának ki tudtak fizetni havonta több, mint 10 ezer eurót, de kapusért nem adunk pénzt. Egyértelműen a mezőny leggyengébb kapusaival rendelkezünk, pedig egy jó kapus a 33 fordulós rendszerben lazán hoz 5-6 plusz pontot a csapatnak, míg egy rossz ennyit lead. Ki lehet számolni, h tavaly az utolsó két fordulóban mit jelentett volna 6 pont plusz.

nem mondom, hogy Antal és Rados nem szar kapus, de a most zárult NB1-ben melyik kapus nem képes lepkézni? én egyikre sem vennék mérget, szerintem jelenleg nincs kiemelkedő képességű vagy mindent elsöprően magabiztos, karizmatikus kapus itthon
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.07.05. 10:38

Adamek írta:
SuperDepor írta:Ez a három szó egy mondatban, h Antal, DVTK és alapember.......

nem mondom, hogy Antal és Rados nem szar kapus, de a most zárult NB1-ben melyik kapus nem képes lepkézni? én egyikre sem vennék mérget, szerintem jelenleg nincs kiemelkedő képességű vagy mindent elsöprően magabiztos, karizmatikus kapus itthon

Az igaz, hogy a hazai mezőny jelenleg nincs tele kapusgéniuszokkal, de akárhogy csűröm csavarom a témát évek óta a kapusposzt a leggyengébb láncszemünk.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.05. 14:10

"82. perc: Rados kicsit kint állt a kapujából, ezt vette észre Kovácsréti, aki okosan átemelte a DVTK hálóőre felett a labdát. 1-2"

Radosnál visszatérő elem a kint ácsorgás.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”