Adamek írta:SuperDepor írta:szegény japók, de legalább én nyertem
mindenki SD vendége?
attól nem fogtok sokat vizelni
Adamek írta:SuperDepor írta:szegény japók, de legalább én nyertem
mindenki SD vendége?
alehndr írta:Nem lehetne, hogy az oroszok helyett vigaszágon a japók tovább menjenek ?
Adamek írta:nekem az a belga válogatott volt csak szimpatikus amelyik a hazai EB-n bennégett a csoportjában
igazán járhatnák azt az utat
Cselszky írta:Szarka írta:A VB legjobb meccse volt.
Legalábbis a legjobb félideje.
SuperDepor írta:ezen a földgolyón már mindenki tud focizni rajtunk kívül
alehndr írta:Nem lehetne, hogy az oroszok helyett vigaszágon a japók tovább menjenek ?
SuperDepor írta:ezen a földgolyón már mindenki tud focizni rajtunk kívül
Adamek írta:SuperDepor írta:beroka írta:De svájc megnyeri a vébét. :)
kizárt, azok még a belgáktól is undorítóbbak
lófaszt, CR7-Belgium-Anglia-Svejc a sorrend, a fikások vagy a ruszkik már-már kedvesek a szívnek vagy a májnak annyi a hányadék
BEARGRYLLS írta:Adamek írta:SuperDepor írta:kizárt, azok még a belgáktól is undorítóbbak
lófaszt, CR7-Belgium-Anglia-Svejc a sorrend, a fikások vagy a ruszkik már-már kedvesek a szívnek vagy a májnak annyi a hányadék
Messi-Neymar-Belgium-Franciaország-Szerbia.Hajrá Svájc.
BEARGRYLLS írta:Adamek írta:SuperDepor írta:kizárt, azok még a belgáktól is undorítóbbak
SuperDepor írta:BEARGRYLLS írta:Adamek írta:lófaszt, CR7-Belgium-Anglia-Svejc a sorrend, a fikások vagy a ruszkik már-már kedvesek a szívnek vagy a májnak annyi a hányadék
svájciak nincsenek a vébén csak hárman, ráadásul LIchteinsteiner a legnagyobb idióta az egész keretben
nyúl írta:Én a francia-argentint és a spanyol-oroszt rontottam el. S azt hittem, a mehikánók nagyobb ellenállást fognak tanúsítani.Reginald McFreez írta:Eddig a nyolcaddöntők közül ötből négyet betippeltem (kivéve a portugálokat). Mondjuk nem volt kifejezetten nehéz.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 25 vendég