Vb-2018 - További program
Re: Vb-2018 - További program
Ezt a filmszínészt!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Sajnos Mehikó ma kevésnek tűnik.:(
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- BEARGRYLLS
- Sztár
Adamek írta:MindigÚjpest írta:80-as EB-n bírtam őket a döntőben is nekik szurkoltam a németek ellen. Azután mindenféle szimpátia kihunyt irántuk miután a 82-es VB-n kiejtettek minket.Adamek írta:Belgiumot bírni tényleg kell egyfajta perverz elmepata szervezet
eleve milyen ország már az, akik abból állnak amit a franciák már kiokádtak és a hollandok sem voltak hajlandók megenni
ez olyan észak Koszovója lehet, egy rühes kutya a szomszédodban ami jó ha a kerten kívül van
Inkább tíz Koszovó mint egy Belgium, ott legalább vannak érdekességek.A belgáknál már csak a luxemburgiak létezése értelmetlenebb.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala
FK Anzsi Mahacskala
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
BSTH írta:Adamek írta:MindigÚjpest írta:80-as EB-n bírtam őket a döntőben is nekik szurkoltam a németek ellen. Azután mindenféle szimpátia kihunyt irántuk miután a 82-es VB-n kiejtettek minket.
eleve milyen ország már az, akik abból állnak amit a franciák már kiokádtak és a hollandok sem voltak hajlandók megenni
ez olyan észak Koszovója lehet, egy rühes kutya a szomszédodban ami jó ha a kerten kívül van
Ezek lófaszok, nem országok. Illetve de: országok, nemzetek nélkül. Ilyen Svájc is, de ide tartanak a franciák, németek, hollandok, svédek is.
Nem olyan nagy baj az, nem kell ezt a nemzetesdit annyira élet-halál kérdésként kezelni afféle vallási fanatizmussal.
Ochoa hogy a fenébe nem talált magának egy komoly csapatot, 4 éve is, most is klasszis teljesítményt tol.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
- ManBat
- Aranylabdás
Kár, hogy a brazilok nem zúgtak ki a faszba európai dezsvíreik után szabadon.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
HattoriHanzo írta:EB írta:A kapusoknak amúgy nem kéne a vonalon maradni?
Az mondjuk vicces volt, ahogy a vonalról folyamatosan előrearaszoló Schmeichel nekiállt reklamálni a bírónál. :D
nyilván nem azt reklamálta. :) egyébként subasic sem állt semennyivel sem hátrébb schmeichelnél, csak knézy nem ellenük szurkolt. =]
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
Life is life, death is death.
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
ManBat írta:Kár, hogy a brazilok nem zúgtak ki a faszba európai dezsvíreik után szabadon.
Engem nem zavarnak a brazilok.
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
cain írta:HattoriHanzo írta:EB írta:A kapusoknak amúgy nem kéne a vonalon maradni?
Az mondjuk vicces volt, ahogy a vonalról folyamatosan előrearaszoló Schmeichel nekiállt reklamálni a bírónál. :D
nyilván nem azt reklamálta. :) egyébként subasic sem állt semennyivel sem hátrébb schmeichelnél, csak knézy nem ellenük szurkolt. =]
Szabálytalanul elvégzett büntetőt reklamált. Vicces volt annak fényében, hogy minden büntetőnél minimum fél méterrel a vonal előtt volt már a lövés előtt.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
BEARGRYLLS írta:Adamek írta:MindigÚjpest írta:80-as EB-n bírtam őket a döntőben is nekik szurkoltam a németek ellen. Azután mindenféle szimpátia kihunyt irántuk miután a 82-es VB-n kiejtettek minket.
Inkább tíz Koszovó mint egy Belgium, ott legalább vannak érdekességek.A belgáknál már csak a luxemburgiak létezése értelmetlenebb.
Jaj de szép szavak. Na ezt beszéljétek meg a helyiekkel is.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
Eddig a nyolcaddöntők közül ötből négyet betippeltem (kivéve a portugálokat). Mondjuk nem volt kifejezetten nehéz.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
-
manderel
- Légiós
Szarka írta:Ochoa hogy a fenébe nem talált magának egy komoly csapatot, 4 éve is, most is klasszis teljesítményt tol.
A klubcsapataiban nem tudja hozni tartósan ezt a teljesítményt. Az ilyen alkalmakra valahogy felszívja magát.
GYIRMÓT
- ManBat
- Aranylabdás
manderel írta:Szarka írta:Ochoa hogy a fenébe nem talált magának egy komoly csapatot, 4 éve is, most is klasszis teljesítményt tol.
A klubcsapataiban nem tudja hozni tartósan ezt a teljesítményt. Az ilyen alkalmakra valahogy felszívja magát.
Az Ázsákszijóban is jól tolta pedig.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél
НИКОГАШ СЕВЕРНА!
- BEARGRYLLS
- Sztár
ManBat írta:manderel írta:Szarka írta:Ochoa hogy a fenébe nem talált magának egy komoly csapatot, 4 éve is, most is klasszis teljesítményt tol.
Az Ázsákszijóban is jól tolta pedig.
Ha Vörösbaranyi lenne a menedzsere...
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala
FK Anzsi Mahacskala
Az is vicces volt, hogy a szakállal idősebbnek tűnt az apjánál. Hasonló allűrjei is vannak.HattoriHanzo írta:EB írta:A kapusoknak amúgy nem kéne a vonalon maradni?
Én a francia-argentint és a spanyol-oroszt rontottam el. S azt hittem, a mehikánók nagyobb ellenállást fognak tanúsítani.Reginald McFreez írta:Eddig a nyolcaddöntők közül ötből négyet betippeltem (kivéve a portugálokat). Mondjuk nem volt kifejezetten nehéz.
-
Mantequilla
- Aranylabdás
banok írta:ManBat írta:Kár, hogy a brazilok nem zúgtak ki a faszba európai dezsvíreik után szabadon.
Coutinho és Willian kifejezetten szimpi pengés spílerek. Jó nézni őket.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."
VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!
VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!
- ryanmckane
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Mantequilla írta:banok írta:ManBat írta:Kár, hogy a brazilok nem zúgtak ki a faszba európai dezsvíreik után szabadon.
Coutinho és Willian kifejezetten szimpi pengés spílerek. Jó nézni őket.
+Douglas Costa
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
nyúl írta:Az is vicces volt, hogy a szakállal idősebbnek tűnt az apjánál. Hasonló allűrjei is vannak.HattoriHanzo írta:EB írta:A kapusoknak amúgy nem kéne a vonalon maradni?
Igen és igen.
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
A belgák legalább nem a kivárásra játszanak.
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!