Rossz hírt kapott Nikolics Nemanja

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.29. 18:47

Ez most nem jött össze.

Nikolics Nemanja a tavalyi idénnyel ellentétben ezúttal nem került be az MLS All Star-csapatába, amely augusztusban a Juventusszal csap össze egy mérkőzés keretében.

A magyar támadót a listán Zlatan Ibrahimovic, Sebastian Giovinco, David Villa, Carlos Vela, Bradley Wright-Phillips és Josef Martínez is megelőzte. 

Gunners
Aranylabdás

Re: Rossz hírt kapott Nikolics Nemanja

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.29. 19:00

Nem is megy neki annyira most.
Go Gunners Hajrá Videoton

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.06.29. 19:01

Amiatt viszont nem kell szégyenkezni annyira, akik megelőzték, elég veretes névsor.
########################
HAJRÁ HALI!

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.02. 04:30

Nekem ez a gyerek olyan színtelen, szagtalan, íztelen valami. Elismertem a sikereit, amit a válogatott kapcsán sajnos nem tudott megismételni, rinyálni meg igen. Ilyen névsor mögé szorulni se olyan szar dolog azért. Nyilván nem boldogtalan.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.02. 07:07

megtudta, hogy akiről eddig azt hitte ő hozta a világra az igazából nemanja?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.07.02. 08:20

BSTH írta:Nekem ez a gyerek olyan színtelen, szagtalan, íztelen valami. Elismertem a sikereit, amit a válogatott kapcsán sajnos nem tudott megismételni, rinyálni meg igen. Ilyen névsor mögé szorulni se olyan szar dolog azért. Nyilván nem boldogtalan.

mint az egész MLS, a bajnokcsapatuk a BL csoportkörből nem menne tovább, sőt a bejutással is megszenvednének
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.07.02. 08:32

SuperDepor írta:
BSTH írta:Nekem ez a gyerek olyan színtelen, szagtalan, íztelen valami. Elismertem a sikereit, amit a válogatott kapcsán sajnos nem tudott megismételni, rinyálni meg igen. Ilyen névsor mögé szorulni se olyan szar dolog azért. Nyilván nem boldogtalan.

mint az egész MLS, a bajnokcsapatuk a BL csoportkörből nem menne tovább, sőt a bejutással is megszenvednének

Nagyon valószínű a dolog, Pistikém. He! :)

Vissza: “www.nb1.hu”