John McClane írta:BEARGRYLLS írta:John McClane írta:Nem kizárt,de én is a dánokra tennék
Ilyenkor jobb halvérű skandinávnak lenni.
Vagy nem
Vagy de
John McClane írta:BEARGRYLLS írta:John McClane írta:Nem kizárt,de én is a dánokra tennék
Ilyenkor jobb halvérű skandinávnak lenni.
Vagy nem
BEARGRYLLS írta:John McClane írta:BEARGRYLLS írta:Ilyenkor jobb halvérű skandinávnak lenni.
Vagy nem
Vagy de
John McClane írta:BEARGRYLLS írta:John McClane írta:Vagy nem
Vagy de
Vagy nem
EB írta:A kapusoknak amúgy nem kéne a vonalon maradni?
BEARGRYLLS írta:John McClane írta:BEARGRYLLS írta:Vagy de
Vagy nem
Vége.Nyertél.
nyúl írta:Ilyen rossz 11-es párbajra nem is emlékszem. A legsutább azé a horváté volt, aki méterekről ívben futott neki.
Adamek írta:EB írta:A kapusoknak amúgy nem kéne a vonalon maradni?
a csajoknak meg a pörköltfőzésnél
EB írta:Adamek írta:EB írta:A kapusoknak amúgy nem kéne a vonalon maradni?
a csajoknak meg a pörköltfőzésnél
Honnan tudtad, hogy birkapörkölt volt itt a vacsora?
Adamek írta:EB írta:Adamek írta:a csajoknak meg a pörköltfőzésnél
Honnan tudtad, hogy birkapörkölt volt itt a vacsora?
birkaveséből jósoltam
amúgy csak tréfa volt, remélem tudod és nem küldöd rám a vulkánok haragját
Libritor írta:Látszik hogy egy Tottenham játékos a dánok vezére.
Te hoztad szóba,hogy mi támadtuk meg őket először a saját hazájukban,így jött ide. És ez csípte a szememet. A szomszéd feljelentő meg nem én vagyok,de az aranyfogadat kiüthetem mielőtt felsegítelek a vagonba.nyúl írta:Paszkijevics. Előtte tettük le a fegyvert. Védte a szövetségesét. Nem azt támadta meg, akivel öribari szerződést kötött. Mint egyesek. Khmm.MindigÚjpest írta:A 48-as szabadságharcban ki segített az osztrákoknak?nyúl írta:Boldog voltam, hogy az orosz kiállta ezt a sűrű délutánt. A spanyolok egykor paradigmaváltó stílusa mára kiüresedett, meddő passzolgatássá, tiki-teketóriává silányult. Iniestát természetesen sajnálom, korszakos egyéniség, akit szívembe zártam. Ignasevics öreg, vodkavert, de tisztességes arca, Akinfejev sorsajándéka, hogy otthon lehetett egy estére hős, Golovin szorgalma, és Csercseszov méltósága Hierro szorongó tekintetéhez képest. Most sokan fanyalognak, milyen rossz meccs volt, pedig ez egy klasszikus felállás a futballban. Az orosz okos taktikával a meccs nagy részében eliminálni tudta a jelentős tudásbeli különbséget, kifogta a szelet a vitorlából. S az orosz emberléptékű külsőre is. Nem muszklimiskák, nem széttetovált, divatfrizurás tahók. Varázsló ugyan nincs köztük, de egy szimpi munkásbrigád. Innentől velük vagytok.
Semmi nagyobb bajom az orosszal. Csak jelzem, mi támadtuk meg először a hazájában. Kedvelem a zenéjét, az irodalmát, a sakkját, a jégkorongját. S nem igaz, hogy nem tud focizni. 2008-ban az Eb legjobb futballját játszották például.
A két világháborúban ki volt az agresszor? Kiknek a szopóágán hasaltunk? De szeretem ezt a terméketlen magyarkodást, történelmi sérelmi tudálékoskodást, utána meg feljelented a szomszédot vagy felsegíted a vagonba, miután kiütötted az aranyfogát. Mert ez Magyarország.
Hány millió orosz pusztult el a második világháborúban? Semmivel nem ért kevesebbet az életük, mint a miénk.
S hogy jön ez egy rohadt focimeccshez?
Ha Arsenal játékos,akkor nyertek volna.BSTH írta:Libritor írta:Látszik hogy egy Tottenham játékos a dánok vezére.
Miből?
MindigÚjpest írta:Te hoztad szóba,hogy mi támadtuk meg őket először a saját hazájukban,így jött ide. És ez csípte a szememet. A szomszéd feljelentő meg nem én vagyok,de az aranyfogadat kiüthetem mielőtt felsegítelek a vagonba.nyúl írta:Paszkijevics. Előtte tettük le a fegyvert. Védte a szövetségesét. Nem azt támadta meg, akivel öribari szerződést kötött. Mint egyesek. Khmm.MindigÚjpest írta: A 48-as szabadságharcban ki segített az osztrákoknak?
A két világháborúban ki volt az agresszor? Kiknek a szopóágán hasaltunk? De szeretem ezt a terméketlen magyarkodást, történelmi sérelmi tudálékoskodást, utána meg feljelented a szomszédot vagy felsegíted a vagonba, miután kiütötted az aranyfogát. Mert ez Magyarország.
Hány millió orosz pusztult el a második világháborúban? Semmivel nem ért kevesebbet az életük, mint a miénk.
Tőle kölcsönöztem és irónia lett volna.BSTH írta:MindigÚjpest írta:Te hoztad szóba,hogy mi támadtuk meg őket először a saját hazájukban,így jött ide. És ez csípte a szememet. A szomszéd feljelentő meg nem én vagyok,de az aranyfogadat kiüthetem mielőtt felsegítelek a vagonba.nyúl írta:Paszkijevics. Előtte tettük le a fegyvert. Védte a szövetségesét. Nem azt támadta meg, akivel öribari szerződést kötött. Mint egyesek. Khmm.
Ez rusnya volt.
Ehh, kedvellek, nem is írok mást, de pont Nyúlnak címezni egy ilyet...
MindigÚjpest írta:Tőle kölcsönöztem és irónia lett volna.BSTH írta:MindigÚjpest írta:Te hoztad szóba,hogy mi támadtuk meg őket először a saját hazájukban,így jött ide. És ez csípte a szememet. A szomszéd feljelentő meg nem én vagyok,de az aranyfogadat kiüthetem mielőtt felsegítelek a vagonba.
Ez rusnya volt.
Ehh, kedvellek, nem is írok mást, de pont Nyúlnak címezni egy ilyet...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 15 vendég