Vb-2018 - További program

BEARGRYLLS
Sztár

Re: Vb-2018 - További program

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.07.01. 20:29

SuperDepor írta:
BEARGRYLLS írta:Annyi kiderült, hogy szakmai tudásban Hierro kb. Urbán, Véber és Tóth Bálint szintjén mozog.

a Tanárt nehogy már ezekhez a bohócokhoz mérd

Ő mivel jobb edző?
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2018.07.01. 20:34

MindigÚjpest írta:
Kegyetlen írta:
MindigÚjpest írta: A 48-as szabadságharcban ki segített az osztrákoknak?

Csak a történelem nem tanítja, milyen feltételekkel jöttek...és ebből a köcsög osztrák mit tartott be..persze, jogos, mert azért segítettek.
Nélkülük az osztrákok nem bírtak volna velünk.

Így van, nyerésre álltunk.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.07.01. 20:39

MindigÚjpest írta:
nyúl írta:
John McClane írta:Az oroszoknak nem tudom,hogy szurkolhat valaki a mi régiónkból...ez alap,de a focijuk is szar
Lehet hülye nevük van(na nem a gyökér ruszkikhoz képest... :D ),de például ez a két játékos is nagyon tehetséges.
Döntőben a helyük,főleg erről az ágról.
Boldog voltam, hogy az orosz kiállta ezt a sűrű délutánt. A spanyolok egykor paradigmaváltó stílusa mára kiüresedett, meddő passzolgatássá, tiki-teketóriává silányult. Iniestát természetesen sajnálom, korszakos egyéniség, akit szívembe zártam. Ignasevics öreg, vodkavert, de tisztességes arca, Akinfejev sorsajándéka, hogy otthon lehetett egy estére hős, Golovin szorgalma, és Csercseszov méltósága Hierro szorongó tekintetéhez képest. Most sokan fanyalognak, milyen rossz meccs volt, pedig ez egy klasszikus felállás a futballban. Az orosz okos taktikával a meccs nagy részében eliminálni tudta a jelentős tudásbeli különbséget, kifogta a szelet a vitorlából. S az orosz emberléptékű külsőre is. Nem muszklimiskák, nem széttetovált, divatfrizurás tahók. Varázsló ugyan nincs köztük, de egy szimpi munkásbrigád. Innentől velük vagytok.

Semmi nagyobb bajom az orosszal. Csak jelzem, mi támadtuk meg először a hazájában. Kedvelem a zenéjét, az irodalmát, a sakkját, a jégkorongját. S nem igaz, hogy nem tud focizni. 2008-ban az Eb legjobb futballját játszották például.
A 48-as szabadságharcban ki segített az osztrákoknak?

Meg ki nyomult be Galíciába és a Kárpátokig 1914-ben?
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2018.07.01. 20:40

Én is örülök az oroszok továbbjutásának - sosem szerettem a spanyolokat.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.07.01. 20:42

Kegyetlen írta:
MindigÚjpest írta:
Kegyetlen írta:Csak a történelem nem tanítja, milyen feltételekkel jöttek...és ebből a köcsög osztrák mit tartott be..persze, jogos, mert azért segítettek.
Nélkülük az osztrákok nem bírtak volna velünk.

Így van, nyerésre álltunk.

Inkább ikszre, a hadászati kezdeményezést buktuk Buda visszavételével, a Vág-völgyi hadjárat már nem volt egy diadalmenet, ruszkiktól függetlenül sem.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

beroka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: beroka » 2018.07.01. 21:11

Ez a meccs is leült teljesen.
Modrics ma nem igazából villog így nagyon súlytalanok a horvátok.
Több kezdeményzést érzek a dánoknál.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.01. 21:15

szép gyerek ez a Modric, oviskorom nagy hőse Pityke őrmester jut róla az eszembe
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2018.07.01. 21:19

BEARGRYLLS írta:Annyi kiderült, hogy szakmai tudásban Hierro kb. Urbán, Véber és Tóth Bálint szintjén mozog.

jó, de ő nem is edzősködik. a spanyol szövetség sportigazgatója volt a vb kezdetéig. a fifa nem nagyon tolerálja, ha a vb előtt 1-2 nappal lecserélik a vezetőedzőt, szvsz hierro egyfajta kompromisszumos megoldás lett, mert sportigazgatóként őt egyébként is delegálták a vbre.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.07.01. 21:22

MindigÚjpest írta:
nyúl írta:
John McClane írta:Az oroszoknak nem tudom,hogy szurkolhat valaki a mi régiónkból...ez alap,de a focijuk is szar
Lehet hülye nevük van(na nem a gyökér ruszkikhoz képest... :D ),de például ez a két játékos is nagyon tehetséges.
Döntőben a helyük,főleg erről az ágról.
Boldog voltam, hogy az orosz kiállta ezt a sűrű délutánt. A spanyolok egykor paradigmaváltó stílusa mára kiüresedett, meddő passzolgatássá, tiki-teketóriává silányult. Iniestát természetesen sajnálom, korszakos egyéniség, akit szívembe zártam. Ignasevics öreg, vodkavert, de tisztességes arca, Akinfejev sorsajándéka, hogy otthon lehetett egy estére hős, Golovin szorgalma, és Csercseszov méltósága Hierro szorongó tekintetéhez képest. Most sokan fanyalognak, milyen rossz meccs volt, pedig ez egy klasszikus felállás a futballban. Az orosz okos taktikával a meccs nagy részében eliminálni tudta a jelentős tudásbeli különbséget, kifogta a szelet a vitorlából. S az orosz emberléptékű külsőre is. Nem muszklimiskák, nem széttetovált, divatfrizurás tahók. Varázsló ugyan nincs köztük, de egy szimpi munkásbrigád. Innentől velük vagytok.

Semmi nagyobb bajom az orosszal. Csak jelzem, mi támadtuk meg először a hazájában. Kedvelem a zenéjét, az irodalmát, a sakkját, a jégkorongját. S nem igaz, hogy nem tud focizni. 2008-ban az Eb legjobb futballját játszották például.
Paszkijevics. Előtte tettük le a fegyvert. Védte a szövetségesét. Nem azt támadta meg, akivel öribari szerződést kötött. Mint egyesek. Khmm.
A két világháborúban ki volt az agresszor? Kiknek a szopóágán hasaltunk? De szeretem ezt a terméketlen magyarkodást, történelmi sérelmi tudálékoskodást, utána meg feljelented a szomszédot vagy felsegíted a vagonba, miután kiütötted az aranyfogát. Mert ez Magyarország.
Hány millió orosz pusztult el a második világháborúban? Semmivel nem ért kevesebbet az életük, mint a miénk.
S hogy jön ez egy rohadt focimeccshez?

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.07.01. 21:24

Micsoda egy aprólékos egy bíró ez az argentin...
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.01. 21:27

mit vartyog ez a golyófejű asszonyverő? eddig gyakorlatilag csak dán helyzet volt amióta bekapcsolódtam az 50. perc környékén
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Libritor
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Libritor » 2018.07.01. 21:27

nyúl írta:
MindigÚjpest írta:
nyúl írta:Boldog voltam, hogy az orosz kiállta ezt a sűrű délutánt. A spanyolok egykor paradigmaváltó stílusa mára kiüresedett, meddő passzolgatássá, tiki-teketóriává silányult. Iniestát természetesen sajnálom, korszakos egyéniség, akit szívembe zártam. Ignasevics öreg, vodkavert, de tisztességes arca, Akinfejev sorsajándéka, hogy otthon lehetett egy estére hős, Golovin szorgalma, és Csercseszov méltósága Hierro szorongó tekintetéhez képest. Most sokan fanyalognak, milyen rossz meccs volt, pedig ez egy klasszikus felállás a futballban. Az orosz okos taktikával a meccs nagy részében eliminálni tudta a jelentős tudásbeli különbséget, kifogta a szelet a vitorlából. S az orosz emberléptékű külsőre is. Nem muszklimiskák, nem széttetovált, divatfrizurás tahók. Varázsló ugyan nincs köztük, de egy szimpi munkásbrigád. Innentől velük vagytok.

Paszkijevics. Előtte tettük le a fegyvert. Védte a szövetségesét. Nem azt támadta meg, akivel öribari szerződést kötött. Mint egyesek. Khmm.
A két világháborúban ki volt az agresszor? Kiknek a szopóágán hasaltunk? De szeretem ezt a terméketlen magyarkodást, történelmi sérelmi tudálékoskodást, utána meg feljelented a szomszédot vagy felsegíted a vagonba, miután kiütötted az aranyfogát. Mert ez Magyarország.
Hány millió orosz pusztult el a második világháborúban? Semmivel nem ért kevesebbet az életük, mint a miénk.

Honnan ez az erős gyűlölet saját nemzeted irányába?

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.01. 21:29

Nem értem a horvát passzivitást, kényelmes focizgatást. Egyébként jellemzi a délszlávokat ez a mentalitás is. Így könnyen rácseszhetnek, és ha így lesz, meg is érdemlik.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.07.01. 21:29

Libritor írta:
nyúl írta:
MindigÚjpest írta: A 48-as szabadságharcban ki segített az osztrákoknak?

Honnan ez az erős gyűlölet saját nemzeted irányába?
Ne komolytalankodjunk

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.07.01. 21:30

Cselszky írta:Nem értem a horvát passzivitást, kényelmes focizgatást. Egyébként jellemzi a délszlávokat ez a mentalitás is. Így könnyen rácseszhetnek, és ha így lesz, meg is érdemlik.

Izland ellen nem igazán lazsáltak. Most inkább tanácstalannak tűnnek.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.07.01. 21:33

Cselszky írta:Nem értem a horvát passzivitást, kényelmes focizgatást. Egyébként jellemzi a délszlávokat ez a mentalitás is. Így könnyen rácseszhetnek, és ha így lesz, meg is érdemlik.

nem értem mire ez a nagy csodálkozás, ezeréves minta ez, nem az elején kell villogni a legjobb formában, nincs egy hónapos csúcsforma

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.01. 21:34

Szarka írta:

Izland ellen nem igazán lazsáltak. Most inkább tanácstalannak tűnnek.

Az is benne van, de egyébként úgy érzed, hogy mindent beleadnak? Én nagyon nem. Inkább valami olyasmi várakozást a részükről, hogy majd Modrics vagy Rakitics egyszer villan, és készen is vagyunk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.07.01. 21:35

Inkább a dánok jussanak tovább.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Kegyetlen
Világsztár

HozzászólásSzerző: Kegyetlen » 2018.07.01. 21:36

Perisics vajon miért játszhatja végig a meccset? Szörnyű képzetlennek tűnik...tudom, hol játszik, de mégis..

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.07.01. 21:40

Adamek írta:

nem értem mire ez a nagy csodálkozás, ezeréves minta ez, nem az elején kell villogni a legjobb formában, nincs egy hónapos csúcsforma

Ez mindaddig igazolódik is, amíg a továbbjutást csak kiszenvedi az adott csapat. Erre most nem vennék mérget, miközben szerintem jobb kvalitású csapat a horvát. Amúgy nem a csúcsformát hiányolom, csak valami kis tekerést, határozottságot, helyzetek kidolgozására törekvést, stb. Karcsúnak, rizikósnak érzem tőlük az eddigieket.

Vissza: “www.nb1.hu”