_carlos_ írta:Adamek írta:_carlos_ írta:
sztem még pár évig nem lehet eltakarítani. De nyilván előbb-utóbb kell a helyére valaki. Simán el tudom képzelni hogy ott marad még 38 éves koráig és mutogatja a felsőtestét..
szerintem még egy ilyen felemás idényt nem nézne jó szemmel a gazdája, oda ereje teljében lévő primadonna-bika kell aki 60 meccsen húzza a szekeret, szekundásnak meg egyrészt drága másrészt büszke, ráadásul mintha nem is szeretne már anynira ott mutogatni semmilyen testrészt a méltatlan minimálbérért
Élő szerződése van még rohadt sokáig, tehát csak akkor mehet, ha mindenki beleegyezik. Sok mindennek kell itt találkoznia, nem tudom hirtelen pl. hova lenne hajlandó elmenni, mondjuk a MU-ba talán? Magától szerintem nem fog menni, mert azzal lőttek a rivaldafénynek, címeknek meg a többi aranylabdának amit még nyerni akar.
Szerintem maximum 2 évig lesz még ott. Kb addig tud ezen a szinten focizni, padozni meg nem lesz hajlandó.
Egyébként De Bruyne vagy Kane jelenleg bármelyik csapatba beférne, a Realba is. Kane típusú csatárt lehet hogy nem vinnének Ronaldo mellé, de ha ő megy, pontosan egy típusú centerre lesz szüksége a csapatnak, a rengeteg technikás középpályás elé.
Amikor CR megy, szerintem Benzemának is lefő a kávé.