Dél-Korea és Svédország is parádézott, kiesett a címvédő – videó

ManBat
Aranylabdás

Re: Dél-Korea és Svédország is parádézott, kiesett a címvédő – videó

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.06.28. 12:52

Littbarski írta:miután a C-csapattal megnyerte a konfetti-kupát, szerintem Löw tényleg elhitte, hogy bármit csinál arannyá változik... mindig az a legjobb, aki nem játszik, de hát Sané milyen jól jött volna a sok merev tanácstalan német között, amikor Timo Werner próbált beindulni a védők mellett elsírta a labda magát, mint hősünk Isztanbulban a túl hangos Besiktas szurkolók miatt. ameddig egy ilyen szefóson múlnak a gólok, meg a 6 éve is lejárt lemez Gomezen, miről beszélünk...

plusz a fél évet kihagyó Nójer feltétlen védetése, miután a sógorék ellen is besült
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.06.28. 13:01

Littbarski írta:miután a C-csapattal megnyerte a konfetti-kupát, szerintem Löw tényleg elhitte, hogy bármit csinál arannyá változik... mindig az a legjobb, aki nem játszik, de hát Sané milyen jól jött volna a sok merev tanácstalan német között, amikor Timo Werner próbált beindulni a védők mellett elsírta a labda magát, mint hősünk Isztanbulban a túl hangos Besiktas szurkolók miatt. ameddig egy ilyen szefóson múlnak a gólok, meg a 6 éve is lejárt lemez Gomezen, miről beszélünk...

Gomezen én is röhögtem egy jót amikor becserélték tűzoltási célokkal valamelyik meccsen, nem ismerek sok aktív jelenlegi német állampolgárságú centert, de ez akkor is gáz, komolyan már azt vártam mikor küldi be Fikás Janckert vagy Kurányit
és akkor még ott van a labdák rémálma, Müller Tomi, szerintem még Szalai is több érzékkel rúgja ki a szelepet a labdából
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

krisztian
Admin
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: krisztian » 2018.06.28. 13:04

Így.
“Ha egy kérdés megoldható, felesleges aggódni miatta. Ha nem lehet megoldani, az aggódás nem segít.”
LAZIO GRANDE LAZIO! A ROMA LA LAZIO C’E’ SOLO LA LAZIO
دولة اسرائيل Facebook Torna Club
1526. augusztus 29. Nem felejtünk!

Vissza: “www.nb1.hu”