Igaznak bizonyultak az információnk, a Vasastól igazolt a Paks

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.26. 19:20

Kétéves szerződést kötött az új szerzemény.

Az nb1.hu már korábban megírta, hogy Nagy Gergely valószínűleg a Paksban folytatja a pályafutását. Ezzel kapcsolatban ma jelent meg hír az atomvárosi klub honlapján, a Vasastól érkező kapus kétéves szerződést kötött.

"Nagy Gergely személyében egy fiatal, de tapasztalt kapust igazoltunk. Már két éve is felmerült a megszerzése és azóta is figyelemmel kísértük a pályafutását. Gergelynek több kérője is volt, örülünk, hogy a Paksot választotta. Klubunk továbbra is magyar tehetségekre építi a csapatot, így az új kapusunk kiválóan illeszkedik a filozófiánkba" - fogalmazott Haraszti Zsolt.

just
Tartalék

Re: Igaznak bizonyultak az információnk, a Vasastól igazolt a Paks

HozzászólásSzerző: just » 2018.06.26. 19:34

Ügyes a srác. Nem is értettem a II.Buszsofőr miért cserélte le Kamber-re. Sajnálom. A bundások jól jártak vele. Sok sikert Geri!
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2018.06.26. 19:36

just írta:Ügyes a srác. Nem is értettem a II.Buszsofőr miért cserélte le Kamber-re. Sajnálom. A bundások jól jártak vele. Sok sikert Geri!

Lepkecsávó, Antalnál kevésbé, de benne is minden pillanatban benne van a kapott gól.
Kamenárra gondolsz. Kamber a Kispest vkp-ja (akit persze mi hoztunk itthonra, csak basztuk kifizetni, pedig beférne a középpályánkra azóta is).
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2018.06.26. 19:40

ManBat írta:
just írta:Ügyes a srác. Nem is értettem a II.Buszsofőr miért cserélte le Kamber-re. Sajnálom. A bundások jól jártak vele. Sok sikert Geri!

Lepkecsávó, Antalnál kevésbé, de benne is minden pillanatban benne van a kapott gól.
Kamenárra gondolsz. Kamber a Kispest vkp-ja (akit persze mi hoztunk itthonra, csak basztuk kifizetni, pedig beférne a középpályánkra azóta is).

Igazad van bocs kissé elírtam. De hogy lepke lenne,azt nem gondolnám. Fiatal. Kamenár is benyelt néhányszor 3pontot..pedig ő rutinosabb.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Vissza: “www.nb1.hu”