Reginald McFreez írta:SAW írta:De lepaktáltál velük, a klubot pedig semmibe veszed.
Az miben mutatkozik meg?
Azt láttam, hogy az azóta már távozott Böőr nyilatkozta, hogy rendeződtek a viszonyok.
A másik meg... mi is borított ki tulajdonképpen? Ez egy várható reakció volt a fickótól. Feltételezem nem várták bűnbocsánatot és összeborulást.
Amit én látok ezen cikk alatt a hozzászólásokon, az annyi, hogy a kritikus klip lehet hogy belerúgott a bilibe, és ki is löttyintett belőle némi vizeletes fost, de igazából csak rontott a helyzeten. A tulajdonos dacosabb, a szurkolók ingerültebbek lettek. Persze az átmeneti hangulatromlás belefér, ha a cél szentesíti az eszközt.
Egyébként a kitűzött cél után, amikor is megvalósul a belga eltűnése... jelenleg vajh melyik NER-huszár a legesélyesebb a vásárlásra? Orbán első kedvenc klubja azért nem érdemel kispályás, periferiális kiskatonát.
Elég a címer kérdést említeni ehhez. Hogyan jön ahhoz, hogy az alapvető, identitást meghatározó jelképpel majomkodjon, ráadásul mondvacsinált okokból?
De a pali üzleti viselkedése is csodás, egy szavát sem szabad elhinni, más a szó és más ami a papíron szerepel, ezért ment pl. Böde a zöldekhez, nem hozzánk.
És ezzel a klub hírét erodálja.
Kitisztult a kép, elszórakozik itt az ingatlan bizniszekkel, eközben a klubot járulékos rosszként kezelve napi szinten alázza meg.
Nem tudom mi lenne ha menne, persze pletykák vannak.
Én az UTE nyakig NERista széltolóit se kívánom ide, ha NB3-as meccsre kell járjak, hát oda fogok.
Az idén elért eredményeket becsülöm, örültem nekik. De hidd el, hogy ezek legkevésbé a tulajnak köszönhetőek, akkor már sokkal inkább az edzőnek, aki - számos hibával persze, de - ilyen visszás működés mellett is tudott valamennyit építkezni.
Most lehetne akár tovább is.
De nem lesz semmi sajnos, mert a fejétől bűzlik a hal, ha a tulaj nem gondolkodik távlatokban, a sikerek nem alapot adnak a továbbiakhoz, hanem színes plecsnik maradnak, optimizmusra okot adó további történések nélkül.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.