BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
Távol áll tőlem ez a műfaj, de szerintem nincs gond ezzel a produkcióval, sokkal hitelesebb előadónak tűnik ez a fazon, mint mondjuk Majka.
BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
Savaria1919 írta:BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
Távol áll tőlem ez a műfaj, de szerintem nincs gond ezzel a produkcióval, sokkal hitelesebb előadónak tűnik ez a fazon, mint mondjuk Majka.
BSTH írta:Savaria1919 írta:BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
Mitől hitelesebb? Majka Ózd bugyraiból jött. Nem kedvelem egyébként, meglovagolta Pityingert és lett az, aki. Egy idegesítően hadaró műsorvezető. Divatnak tartom ezt a műfajt, teljesen idegen és tényleg nem tudom mire gondolsz, mikor hitelesnek érzed.
Savaria1919 írta:BSTH írta:Savaria1919 írta:Távol áll tőlem ez a műfaj, de szerintem nincs gond ezzel a produkcióval, sokkal hitelesebb előadónak tűnik ez a fazon, mint mondjuk Majka.
Mitől hitelesebb? Majka Ózd bugyraiból jött. Nem kedvelem egyébként, meglovagolta Pityingert és lett az, aki. Egy idegesítően hadaró műsorvezető. Divatnak tartom ezt a műfajt, teljesen idegen és tényleg nem tudom mire gondolsz, mikor hitelesnek érzed.
A tartalmat, az üzenetet érzem hitelesebbnek.
Ez a fazon egy Újpest szurkoló, készített már korábban is hasonló dalt. Elhiszem neki, hogy zavarja a belga klubtulaj ténykedése.
Majka Belehalok című számában kifejti, kicsikét szűk neki a világ, nem tudja mi vár rá holnap, még akár bele is halhat. Azt mondja semmilye nincsen, összedőlt minden. Mindeközben a TV2 egyik, ha nem a legfoglalkoztatottabb műsorvezetője.
Amit az újpesti drukker tesz, az lázadás. Amit Majka, az plázadás.
adrenalin69 írta:Ferencváros // Man Utd írta:"ezt a klipet soha nem felejti el Duchatelet"
Minden bizonnyal. Valószínűleg azt se tudja, hogy ez a csóka meg a klipje egyáltalán létezik.
Hidd el, hogy tudni fog róla!
Ferencváros // Man Utd írta:adrenalin69 írta:Ferencváros // Man Utd írta:"ezt a klipet soha nem felejti el Duchatelet"
Minden bizonnyal. Valószínűleg azt se tudja, hogy ez a csóka meg a klipje egyáltalán létezik.
Igen, lehet hogy majd megmutatja neki valaki, megnézi - aztán lapoz egyet és minden megy tovább, ahogy eddig.
kb. ennyi.Ferencváros // Man Utd írta:adrenalin69 írta:Ferencváros // Man Utd írta:"ezt a klipet soha nem felejti el Duchatelet"
Igen, lehet hogy majd megmutatja neki valaki, megnézi - aztán lapoz egyet és minden megy tovább, ahogy eddig.
Rettegés az túlzás,ettől függetlenül nem engedném őket be Európába. Nem vagyok kíváncsi a gusztustalan dolgaikra.adrenalin69 írta:MindigÚjpest írta:Engem is és ez mondjuk pozitívum,de attól még tudjuk ki ő.adrenalin69 írta:A zOrbánt ne bántsd, mert megvédte őt a migráncsoktól!
Akkor már nem rettegsz?
BSTH írta:Savaria1919 írta:BSTH írta:Mitől hitelesebb? Majka Ózd bugyraiból jött. Nem kedvelem egyébként, meglovagolta Pityingert és lett az, aki. Egy idegesítően hadaró műsorvezető. Divatnak tartom ezt a műfajt, teljesen idegen és tényleg nem tudom mire gondolsz, mikor hitelesnek érzed.
A tartalmat, az üzenetet érzem hitelesebbnek.
Ez a fazon egy Újpest szurkoló, készített már korábban is hasonló dalt. Elhiszem neki, hogy zavarja a belga klubtulaj ténykedése.
Majka Belehalok című számában kifejti, kicsikét szűk neki a világ, nem tudja mi vár rá holnap, még akár bele is halhat. Azt mondja semmilye nincsen, összedőlt minden. Mindeközben a TV2 egyik, ha nem a legfoglalkoztatottabb műsorvezetője.
Amit az újpesti drukker tesz, az lázadás. Amit Majka, az plázadás.
Plázadás. -ez jó. :D Majka egy divatjankó, nem is szimpatikus.
Lázadás? Nem tudom, kivégzés előtt szokás térdepeltetni a fogvatartottat. A címer egyébként engem is zavar, pedig nem vagyok szurkolójuk, elég irritáló dolgok történtek ezzel kapcsolatban. Egy nagy klubhoz méltatlan tervezési folyamat (okádék végeredményekkel) és eljárás, átnyúlva mindenki feje fölött. De legalább Eszter tesója nagyon jól járt ezzel a szar grafikával.
Nálad kicsit jobban !BSTH írta:Király György írta:Te már csak tudod ,hogy ki a" műgengszter "ügye?Szerintem a célnak megfelel és arra is lett szánva és nem a haknikra meg neked.BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
Ja. Mert ők nyilván igaziak. LOL
Egyébként te tudod?
Savaria1919 írta:BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
BSTH írta:Király György írta:Te már csak tudod ,hogy ki a" műgengszter "ügye?Szerintem a célnak megfelel és arra is lett szánva és nem a haknikra meg neked.BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
Egyébként te tudod?
ManBat írta:Savaria1919 írta:BSTH írta:Gyenge próbálkozás. Műgengszterek.
Nehéz hitelesnek lenni egy hitel és gerinc nélküli műfajban.
Király György írta:Nálad kicsit jobban !BSTH írta:Király György írta:Te már csak tudod ,hogy ki a" műgengszter "ügye?Szerintem a célnak megfelel és arra is lett szánva és nem a haknikra meg neked.
Egyébként te tudod?
Amit ő mond,az úgy is van.adrenalin69 írta:ManBat írta:Savaria1919 írta:Távol áll tőlem ez a műfaj, de szerintem nincs gond ezzel a produkcióval, sokkal hitelesebb előadónak tűnik ez a fazon, mint mondjuk Majka.
Nehéz hitelesnek lenni egy hitel és gerinc nélküli műfajban.
Hú, de kemény voltál! :D
BSTH írta:Király György írta:Nálad kicsit jobban !BSTH írta:Ja. Mert ők nyilván igaziak. LOL
Egyébként te tudod?
Hoppá, egy igazi nehéz fiú.
adrenalin69 írta:BSTH írta:Király György írta:Nálad kicsit jobban !
Hoppá, egy igazi nehéz fiú.
Nagy a pofâd!
BSTH írta:adrenalin69 írta:BSTH írta:Hoppá, egy igazi nehéz fiú.
Nagy a pofâd!
Neked egyébként mennyi idő kell ahhoz, hogy felfogd, ha valaki telibe szarik arra amit vartyogsz, te erőszakos tapló?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 21 vendég