ManBat írta:Libritor írta:MindigÚjpest írta: Pedig lehet nem lenne hátrány.
Nyilván, de ez válogatott, nem klubcsapat.
Leandro, Sowunmi, Vinícius és Otigba után nem tud meghatni. Nála legalább a kontinens stimmel.
Meg a játékszenvedély.
ManBat írta:Libritor írta:MindigÚjpest írta: Pedig lehet nem lenne hátrány.
Nyilván, de ez válogatott, nem klubcsapat.
Leandro, Sowunmi, Vinícius és Otigba után nem tud meghatni. Nála legalább a kontinens stimmel.
ManBat írta:Cselszky írta:Hány felkészülési meccset biztosít neki az MLSZ?
Gondolom egyet sem. Pedig legalább egy meccs az augusztus végi időszakba sztem kellene.
Cselszky írta:ManBat írta:Cselszky írta:Hány felkészülési meccset biztosít neki az MLSZ?
Gondolom egyet sem. Pedig legalább egy meccs az augusztus végi időszakba sztem kellene.
Cinikus álkérdésnek szántam.
Egyébként az új EL-/BL-selejtezős rendszer szvsz eleve kizárja, hogy bármilyen felkészülési meccset játszani lehessen, mert július 10-től augusztus 30-ig minden héten kupameccsek vannak (eddig augusztusban a két playoff-meccs között volt egy lyukas hét), szeptember 8-án pedig már Finnországban toljuk. Az UEFA kiiktatta azt az augusztus közepi sávot, amikorra régebben lehetőség volt barimeccset lekötni.
_carlos_ írta:váratlanul jó döntés. Rossi képes a sz+rból várat építeni, mondjuk idő általában kell neki, az meg nem nagyon lesz. Ha Lanza tényleg jönne a válogatottba, akkor még esélyünk is lehet valamire, mert kb. ráépül a felívelgetős játék ami a Kispestnél is volt, és nagyon mást nem tudunk szerintem megpróbálni. Mindesetre sok sikert!
Gunners írta:_carlos_ írta:váratlanul jó döntés. Rossi képes a sz+rból várat építeni, mondjuk idő általában kell neki, az meg nem nagyon lesz. Ha Lanza tényleg jönne a válogatottba, akkor még esélyünk is lehet valamire, mert kb. ráépül a felívelgetős játék ami a Kispestnél is volt, és nagyon mást nem tudunk szerintem megpróbálni. Mindesetre sok sikert!
Nem tudom hogy Lanzafame jót tenne-e a csapatnak.... Mondjuk rosszabbak fix hogy nem lennénk mert a mélypontot szerintem már azért elértük.
_carlos_ írta:Gunners írta:_carlos_ írta:váratlanul jó döntés. Rossi képes a sz+rból várat építeni, mondjuk idő általában kell neki, az meg nem nagyon lesz. Ha Lanza tényleg jönne a válogatottba, akkor még esélyünk is lehet valamire, mert kb. ráépül a felívelgetős játék ami a Kispestnél is volt, és nagyon mást nem tudunk szerintem megpróbálni. Mindesetre sok sikert!
Nem tudom hogy Lanzafame jót tenne-e a csapatnak.... Mondjuk rosszabbak fix hogy nem lennénk mert a mélypontot szerintem már azért elértük.
biztos hogy jót tenne. Lenne értelme Szalainak, akihez a mostani felállásban alig jut el labda, meg lenne egy jó pontrúgó, rafkós játékos aki tiziket tud szerezni, stb. A honosítás témában én pragmatikusabb vagyok, ha valaki jó játékos és szeretne jönni, az felőlem jöhet. Leandro meg Vinícius mellé elfér Lanza is. Amúgy is csak legfeljebb 3-4 éve van még hátra sztem, szóval hosszabb távon nem megoldás.
Gunners írta:_carlos_ írta:Gunners írta:Nem tudom hogy Lanzafame jót tenne-e a csapatnak.... Mondjuk rosszabbak fix hogy nem lennénk mert a mélypontot szerintem már azért elértük.
biztos hogy jót tenne. Lenne értelme Szalainak, akihez a mostani felállásban alig jut el labda, meg lenne egy jó pontrúgó, rafkós játékos aki tiziket tud szerezni, stb. A honosítás témában én pragmatikusabb vagyok, ha valaki jó játékos és szeretne jönni, az felőlem jöhet. Leandro meg Vinícius mellé elfér Lanza is. Amúgy is csak legfeljebb 3-4 éve van még hátra sztem, szóval hosszabb távon nem megoldás.
Vini kb az egyik kedvencem a Vidiben, de úgy gondolom hogy a válogatottban nem kéne erőltetni. Nagyon idegen neki az egész dolog, ez látszik is a játékán mindig, ha Lanzafame válogatott lesz remélem azért jobban beválik.
ManBat írta:Gunners írta:_carlos_ írta:
Vini kb az egyik kedvencem a Vidiben, de úgy gondolom hogy a válogatottban nem kéne erőltetni. Nagyon idegen neki az egész dolog, ez látszik is a játékán mindig, ha Lanzafame válogatott lesz remélem azért jobban beválik.
Andorra ellen kb. a csapat leggyengébbje volt
ManBat írta:Gunners írta:_carlos_ írta:
Andorra ellen kb. a csapat leggyengébbje volt
Libritor írta:ManBat írta:Libritor írta:Nyilván, de ez válogatott, nem klubcsapat.
Sowunmi és Otigba egyik szülője magyar. Leandro és Vinicius ugyanúgy gáz.
Blowfish írta:Ha itt sem égeti meg magát, akkor varázsló.
BEARGRYLLS írta:Blowfish írta:Ha itt sem égeti meg magát, akkor varázsló.
Mi számít égésnek? Ha a finneket, észteket verjük oda-vissza de így is csak a görögök mögött végzünk? Szerintem hozza a kötelezőket ami a második helyre biztos elég lesz de az első helyhez már a többi mérkőzés kedvező alakulására is szükség lesz.

Savaria1919 írta:
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 16 vendég