Kane mentette meg az angolokat

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.18. 21:57

Volgográd - Kiütésnek indult, az angolok mégis csak a 91. percben tudták megnyerni a Tunézia elleni meccset.

G-CSOPORT

Tunézia-Anglia 1-1

Volgograd Aréna, Volgograd, 45 ezer néző. Játékvezető: Wilmar Roldán (kolumbiai)

Gólszerző: Kane (12., 91), ill. Sassi (35. – büntetőből)

Sárga lap: Walker (33.)

Tunézia: Hassen (Ben Mustafa, 15.) – Ben Youssef S., Meriah, Bronn, Maaloul – Badri, Sassi, Skhiri, Ben Youssef F. – Khazri (Khalifa, 85.), Sliti (Ben Amor, 74.)

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Maguire, Trippier – Young, Lingard (Dier, 93.), Henderson, Dele  (Loftus-Cheek, 80.) – Kane, Sterling (Rashford, 69.)

Nagy angol rohamokkal indult a találkozó, amelyek a 11. percben góllá is értek. A kapitány, Harry Kane vette be, az ekkor még Hassen által őrzött kaput. A tunéziai hálóőr nem sokkal később könnyek között jött le, mint kiderült, már Kane kipattanójánál is sérülten próbált védeni. (0-1)

De nemcsak a kapusnak, hosszú ideig úgy tűnt, az angolok számára is véget ér itt a meccs. Egygólos előnye tudatában a szigetországi együttes elkényelmesedni látszott, támadott, de koránt sem százszázalékos elánnal. A 35. percben pedig megbünhödött ezért. Sassi váltotta gólra a Walker szabálytalansága miatt megítélt büntetőt. (1-1)

Tunézia a folytatásban hősiesen védekezett, az angolok pedig rakkoltak, de a kellő kreativitás mintha hiányzott volna az akcióikból. 

A 91. percben aztán érkezett újfent Harry Kane, aki a véghajrában egy pontrúgást követően alig másfél méterről fejelt a hálóba, ezzel megmentve csapatát a kínos pontvesztéstől. 

Gunners
Aranylabdás

Re: Kane mentette meg az angolokat

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.18. 22:00

Fú de gyengék voltak, sokkal több kell tőlük ha végre tényleg akarnak is valamit.
Go Gunners Hajrá Videoton

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.06.18. 22:05

Nem játszottak valami jól az angolok, de legalább nyertek. Eddig semmivel sem rosszabbak, mint bármelyik "agyonhypeolt" csapat.
CS.A.K.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2018.06.18. 22:13

Milito írta:Nem játszottak valami jól az angolok, de legalább nyertek. Eddig semmivel sem rosszabbak, mint bármelyik "agyonhypeolt" csapat.

A többi csapatnál azért várható forma javulás, míg az angolok nem tudom hova tudnának javulni.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.06.18. 22:21

alehndr írta:
Milito írta:Nem játszottak valami jól az angolok, de legalább nyertek. Eddig semmivel sem rosszabbak, mint bármelyik "agyonhypeolt" csapat.

A többi csapatnál azért várható forma javulás, míg az angolok nem tudom hova tudnának javulni.

Oké, hogy mostanában kevesebb Premier League-t nézek, de nincs erősebb keret ezeknél a tejfeles szájúaknál?
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.06.18. 22:34

alehndr írta:

Pont annyira várható,mint az angoloknál.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.06.18. 22:40

alehndr írta:

Majd meglátjuk. Én azt veszem észre, hogy kicsit divat lett szidni az angolokat minden tornán, hogy mennyire szarok.
CS.A.K.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2018.06.18. 22:44

Milito írta:
alehndr írta:

Majd meglátjuk. Én azt veszem észre, hogy kicsit divat lett szidni az angolokat minden tornán, hogy mennyire szarok.

Hat de basszus tenyleg szarok voltak..
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2018.06.18. 22:53

sznot írta:
Milito írta:
alehndr írta:A többi csapatnál azért várható forma javulás, míg az angolok nem tudom hova tudnának javulni.

Hat de basszus tenyleg szarok voltak..

Ne essék félreértés, és sem állítom az ellenkezőjét, de eddig mégiscsak 1 meccs/1 győzelem a mérlegük. Ellentétben mondjuk Brazíliával, Argentínával vagy Németországgal.
CS.A.K.

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2018.06.18. 23:00

alehndr írta:

Mondjuk én pont az Argentinoktól nem várok ilyesmit, és még a Németek is reménytelenebbnek tűnnek.
GYIRMÓT

BEARGRYLLS
Sztár

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.06.18. 23:49

Mantequilla írta:
alehndr írta:

Oké, hogy mostanában kevesebb Premier League-t nézek, de nincs erősebb keret ezeknél a tejfeles szájúaknál?

Random kiválasztottam egy mérkőzést: 17.03.2018 Huddersfield-Crystal Palace 0-2.A két csapat kezdőjében volt összesen 7 angol játékos.Nincs túl nagy merítési lehetőségük.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2018.06.19. 10:21

alehndr írta:

tudnának, ha lingard, sterling, meg a többi buzi képes lenne öt meg tíz méterről legalább a kaput eltalálni.
Kép
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.20. 05:28

cain írta:
alehndr írta:

tudnának, ha lingard, sterling, meg a többi buzi képes lenne öt meg tíz méterről legalább a kaput eltalálni.
Kép

Mik a jelölések? A pink az gól, nagyobb piros négyzet és kisebb?

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.06.20. 06:13

Milito írta:
alehndr írta:

Nem divatnak nevezném a szidásukat. A nagy csapat imázsával rendelkeznek, de soha nem igazolják. 70-80 év alatt 3 jó világbajnoki szereplésük volt. Többször ki sem jutottak. S ami feltűnő, hogy 20 éve vagy régebben karakterüket veszítették, szó szerint semmilyen a nemzeti labdarúgásuk, amit mára túlnyomórészt színesbőrű bevándorlók leszármazói képviselnek.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.20. 06:24

nyúl írta:
Milito írta:
alehndr írta:A többi csapatnál azért várható forma javulás, míg az angolok nem tudom hova tudnának javulni.

Nem divatnak nevezném a szidásukat. A nagy csapat imázsával rendelkeznek, de soha nem igazolják. 70-80 év alatt 3 jó világbajnoki szereplésük volt. Többször ki sem jutottak. S ami feltűnő, hogy 20 éve vagy régebben karakterüket veszítették, szó szerint semmilyen a nemzeti labdarúgásuk, amit mára túlnyomórészt színesbőrű bevándorlók leszármazói képviselnek.

Igen. Amióta a PL a legvonzóbb a külföldi menőknek -fizetés, ugye-, és angolokat nem igazán találsz topligákban, sőt talán egy sincs, azóta igen erős kihatással van a nemzeti csapatukra.

Ez a folyamat jól mérhető, hiszen Vialli Chelsea-ja volt az első, amely angol játékos nélkül futott ki 1999-ben a boxing day napján a Southampton ellen.
Ed De Goey - Albert Ferrer, Celestine Babayaro, Emerson Thome, Frank Leboeuf - Dan Petrescu, Didier Deschamps, Gus Poyet, Robert Di Matteo - Gabrielle Ambrosetti, Tore Andre Flo.

Aztán Wise beállt és volt már angol a pályán.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.06.20. 07:45

BSTH írta:
nyúl írta:
Milito írta:Majd meglátjuk. Én azt veszem észre, hogy kicsit divat lett szidni az angolokat minden tornán, hogy mennyire szarok.

Igen. Amióta a PL a legvonzóbb a külföldi menőknek -fizetés, ugye-, és angolokat nem igazán találsz topligákban, sőt talán egy sincs, azóta igen erős kihatással van a nemzeti csapatukra.

Ez a folyamat jól mérhető, hiszen Vialli Chelsea-ja volt az első, amely angol játékos nélkül futott ki 1999-ben a boxing day napján a Southampton ellen.
Ed De Goey - Albert Ferrer, Celestine Babayaro, Emerson Thome, Frank Leboeuf - Dan Petrescu, Didier Deschamps, Gus Poyet, Robert Di Matteo - Gabrielle Ambrosetti, Tore Andre Flo.

Aztán Wise beállt és volt már angol a pályán.
Az utolsó angol csapat, amelyet kedveltem, az 1996-os hazai rendezésű Eb válogatottja volt. Adams, Pierce, Gascoigne, Anderton, McManaman, Shearer, Sheringham.

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2018.06.20. 08:26

Én azt nem értem, hogy azért mert valaki néger, miért gondolja mindenki, hogy kell a csapatba. Nem nagyon tudnak ezek a srácok focizni. Futni esetleg tudnak, de a mai fizikai felkészítés mellett már ennek sincs akkora jelentősége, mint tíz éve. Loftus-Cheek? Lingard? Ezek a srácok remek cserék lennének a PL középcsapataiba, Everton meg ilyesmi. Egy Rooney nagyon hiányzik az angoloktól, még ha ő is mindig lebőgött a tornákon.

Egyébként nem csak az angolok problémája, de technikailag eléggé visszaesett a mezőny. Annyi rossz beadást mint ezen a VB-n, még nem láttam korábban. A legtöbb csapat játéka rendkívül sablonos, ha jól olvastam a gólok kétharmada tizenegyesből és pontrúgásból (szabad/szöglet) születik, akciógólt alig látunk.

A másik probléma ezzel összefügg. Jelenleg szinte minden meccsen befújnak egy tizit videóbírózásból, és ez szerintem nem helyes irány. Salah vagy CR büntetője pl. már nem lett volna tizi régen. A védők megszoktak egyfajta játékot, hogy mennyi kontakt fér bele, és most ezt eléggé felborítja, hogy videózni lehet. Ugyanis valamennyi kontakt mindig van a tizenhatoson belül, tehát ha akarod, mindig be lehet fújni a tizit. Aztán persze nem mindig akarod befújni a faltot, lásd Svájc gólja, de nekem a francia meccsen befújt tizi is nagyon fura volt. Egyértelműen eléri a védő a labdát, ennek ellenére mégis tizi. Stb. Szóval sokkal kevesebb nem lett a téves ítélet. Aztán ott vannak a tévesen megállított lesek. Ha már a tiziket végigvideózzuk, akkor meg kellene várni a támadás végét is, hátha nem volt les, és esetleg gól lesz. De ez megint egy olyan berögződés, amit a védőknek nagyon szívás lenne átprogramozni magukban, hogy ne reklamálják a lest, hanem előbb állítsanak lesre, majd fussanak végig a csatárral mégis, hátha nem volt les.

UFF, :)
Kispest távdrukker

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2018.06.20. 10:04

BSTH írta:
cain írta:

Kép

a négyzet mérete mutatja a gólhelyzet nagyságát lövés esetén. csak az ellőtt labdák számítanak, tehát egy kapu előtt keresztbe guruló labda, amire senki nem ér oda, az nem. mondjuk az ilyenből ezen a meccsen nem volt sok, viszont a német-mexikóin igen.
pink színnel van jelölve a gól. a tizenegyesek és az öngólok az ábrán nincsenek feltüntetve.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.20. 11:23

cain írta:
BSTH írta:
cain írta:tudnának, ha lingard, sterling, meg a többi buzi képes lenne öt meg tíz méterről legalább a kaput eltalálni.
Kép

a négyzet mérete mutatja a gólhelyzet nagyságát lövés esetén. csak az ellőtt labdák számítanak, tehát egy kapu előtt keresztbe guruló labda, amire senki nem ér oda, az nem. mondjuk az ilyenből ezen a meccsen nem volt sok, viszont a német-mexikóin igen.
pink színnel van jelölve a gól. a tizenegyesek és az öngólok az ábrán nincsenek feltüntetve.

Köszönöm szépen.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.06.20. 11:52

_carlos_ írta:Én azt nem értem, hogy azért mert valaki néger, miért gondolja mindenki, hogy kell a csapatba. Nem nagyon tudnak ezek a srácok focizni. Futni esetleg tudnak, de a mai fizikai felkészítés mellett már ennek sincs akkora jelentősége, mint tíz éve. Loftus-Cheek? Lingard? Ezek a srácok remek cserék lennének a PL középcsapataiba, Everton meg ilyesmi. Egy Rooney nagyon hiányzik az angoloktól, még ha ő is mindig lebőgött a tornákon.

Egyébként nem csak az angolok problémája, de technikailag eléggé visszaesett a mezőny. Annyi rossz beadást mint ezen a VB-n, még nem láttam korábban. A legtöbb csapat játéka rendkívül sablonos, ha jól olvastam a gólok kétharmada tizenegyesből és pontrúgásból (szabad/szöglet) születik, akciógólt alig látunk.

A másik probléma ezzel összefügg. Jelenleg szinte minden meccsen befújnak egy tizit videóbírózásból, és ez szerintem nem helyes irány. Salah vagy CR büntetője pl. már nem lett volna tizi régen. A védők megszoktak egyfajta játékot, hogy mennyi kontakt fér bele, és most ezt eléggé felborítja, hogy videózni lehet. Ugyanis valamennyi kontakt mindig van a tizenhatoson belül, tehát ha akarod, mindig be lehet fújni a tizit. Aztán persze nem mindig akarod befújni a faltot, lásd Svájc gólja, de nekem a francia meccsen befújt tizi is nagyon fura volt. Egyértelműen eléri a védő a labdát, ennek ellenére mégis tizi. Stb. Szóval sokkal kevesebb nem lett a téves ítélet. Aztán ott vannak a tévesen megállított lesek. Ha már a tiziket végigvideózzuk, akkor meg kellene várni a támadás végét is, hátha nem volt les, és esetleg gól lesz. De ez megint egy olyan berögződés, amit a védőknek nagyon szívás lenne átprogramozni magukban, hogy ne reklamálják a lest, hanem előbb állítsanak lesre, majd fussanak végig a csatárral mégis, hátha nem volt les.

UFF, :)

1. Nincs ilyen kritérium, lehetőleg a legjobbjait vittékk ki az angolok. Pont Rooney az aki már egy Evertonban vezet le.
2. Ennek inkább az az oka, hogy kevés idő van összeszokni, taktikát betanulni. Az angolok csapata kifejezetten fiatal, ezért is sablonos a játékuk, nincsenek úgy összeszokva. De a csapatokjavára is igaz ez.

3. Régen is tizi volt, ha úgy látta a bíró, nagy kamuesésekből is. A videózással előjönnek az eddig elnézett tizik, de azokat anno nem látták semennyire, vagy pedig nem elég jól, hogy dönteni merjen, nem pedig tovább engedték, hogy ez még belefér. A szabályban nincs olyan, hogy kicsit felrúghatod, vagy "úgyis kifelé ment". Eddig is ezeket a szitukat utólag számonkérték a bírókon a szurkolók.

Lesnél régebben se álltál meg reklamálni, hanem futás közben jeleztél. Amíg nincs sípszó, addig menni kell a játékkal.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Vissza: “www.nb1.hu”