Cristiano Ronaldo két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.15. 16:17

Madrid - Harcol, hogy megúszhassa.

Spanyol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo megegyezett a spanyol adóhivatallal: négy adóügyi bűncselekményt elismert, és elfogadta a rá kirótt büntetést - jelezte az nso.hu. A Marca szerint viszont még harcol azért, hogy esetleg a felfüggesztett börtönbüntetés helyett is pénzbírságot kapjon, mert szeretné elkerülni, hogy priusza legyen.

Az adóhatóság szerint Ronaldo 2011 és 2014 között 15 millió euróval (4.78 milliárd forint) rövidítette meg az államkasszát. A Mundo Deportivo azt írta, a futballista kiegyezett a két év felfüggesztett börtönbüntetéssel, illetve a 18.8 millió eurós bírsággal (6 milliárd forint), így az ügy nem kerül bíróság elé.

Gunners
Aranylabdás

Re: Cristiano Ronaldo két év felfüggesztett börtönbüntetést kapott

HozzászólásSzerző: Gunners » 2018.06.15. 16:23

Miért nem lehet lecsukni a gecibe Messivel együtt ? A törvény vonatkozzon minden emberre! Kinyír valakit majd azt is sikerül kibulizni hogy ne kelljen leülni ?
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.06.15. 16:49

Gunners írta:Miért nem lehet lecsukni a gecibe Messivel együtt ? A törvény vonatkozzon minden emberre! Kinyír valakit majd azt is sikerül kibulizni hogy ne kelljen leülni ?

Szerintem az ilyen esetekben sokkal célravezetőbb lehet egy olyan büntetés, hogy mondjuk fizessen be 666millió eurót. A börtönnek a világon semmi értelme nem lenne. Nem veszélyes senkire, csak az állami költségvetésre. Az állam pedig nem más, mint egy legitim maffia.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.15. 17:52

Fingom nincs, hogy ezek az emberek mi retekért csalnak adót? Nem elég az a napi 25 millió Forintnyi bevétel? Kurva anyját a világnak.

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.06.15. 20:21

Gunners írta:Miért nem lehet lecsukni a gecibe Messivel együtt ? A törvény vonatkozzon minden emberre! Kinyír valakit majd azt is sikerül kibulizni hogy ne kelljen leülni ?

Ha jól tudom, a két év az a határ, amikor még felfüggesztettet adnak, afölött már le kellett volna ülnie. De majd kijavítanak, ha rosszul tudom.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

EB
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: EB » 2018.06.15. 20:22

BSTH írta:Fingom nincs, hogy ezek az emberek mi retekért csalnak adót? Nem elég az a napi 25 millió Forintnyi bevétel? Kurva anyját a világnak.

Ez az amit én se értek.

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.06.15. 20:27

Szarka írta:

Ha jól tudom, a két év az a határ, amikor még felfüggesztettet adnak, afölött már le kellett volna ülnie. De majd kijavítanak, ha rosszul tudom.

Az első bűncselekmény esetén felfüggesztett illetve pénzbírság. Nem feltétlenül sitt.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2018.06.15. 23:24

Na, akkor ebben is jobb, mint Messi.
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Vissza: “www.nb1.hu”