Az UEFA büntetése miatt jó darabig csak szombaton lehet válogatott meccsre menni

nb1.hu12
Toborzórajáró

Az UEFA büntetése miatt jó darabig csak szombaton lehet válogatott meccsre menni

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.07. 16:24

Budapest - Újabb balhé esetén súlyosabb büntetés jöhet.

A magyar labdarúgó-válogatott 2018. szeptember 11-i, Görögország elleni zártkapus mérkőzéssel kezdi majd a Nemzetek Ligája sorozatban hazai szereplését, miután az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) a 2015. szeptember 4-én rendezett Magyarország–Románia Eb-selejtező miatt büntette meg a Magyar Labdarúgó Szövetséget, amelyre a zártkapus szankció mellett 70 ezer eurós pénzbírságot is kiszabott.

Az UEFA ellenőre három vétséget tüntetett fel jelentésében: a szurkolók egy része tiszteletlenül viselkedett a román himnusz alatt, a szurkolók egy része a rasszista megnyilvánulásokat tett, illetve jelentésében az UEFA felrótta a menekülőutak blokkolását is.

Az MLSZ fellebbezett a döntés ellen, de az UEFA illetékes testülete még 2015. novemberében elutasította az MLSZ fellebbezését, így már akkor eldőlt, hogy a válogatottnak egy hazai mérkőzését zárt kapuk mögött kell lejátszania a 2015. szeptemberi, románok elleni Eb-selejtezőn történt szurkolói rendbontások miatt.

A jogerős büntetés kiszabása óta a Nemzetek Ligája első hazai mérkőzése lesz az első, az UEFA égisze alatt rendezett mérkőzés, melyen a korábban kirótt büntetést végre kell hajtani.

Amennyiben az UEFA ellenőre ismételten rendbontásokat tapasztalna a magyar válogatott bármely mérkőzésén, abban az esetben – mint visszaesőnek – súlyos szankciókkal kellene szembenéznie a nemzeti csapatnak.

Mindez azt jelenti, hogy 2018-ban a magyar válogatottat június 9-én, szombaton, Ausztrália ellen láthatják a szurkolók hazai pályán, majd ezt követően csak november 15-én, Észtország legjobbjai ellen. 

1912_2012
Ifista

Re: Az UEFA büntetése miatt jó darabig csak szombaton lehet válogatott meccsre menni

HozzászólásSzerző: 1912_2012 » 2018.06.07. 23:51

Ide vezet, ha a "Fare" besúgóit olyan gerinctelen csúszómászók alkotják, akik ötévente egyszer mennek ki bármilyen meccsre és minden "ejnye-bejnye" hallatán a székek alá bújnak félelmükben. Nem vagyok a fenyegetések híve, de ezeknek az embereknek kijárt volna egy-két tockos, mert a romulákok elleni 2005-ös meccsen tényleg nagyon visszafogott volt mindenki...

MindigÚjpest
fanatikus

Re: Az UEFA büntetése miatt jó darabig csak szombaton lehet válogatott meccsre menni

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.06.08. 11:31

:lol: UEFA Maffia,szopjátok le magatokat! Amúgy meg nem sokat vesztünk,amilyen faszán tolja mostanában a válogatottunk.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Pető
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Pető » 2018.06.08. 11:37

MindigÚjpest írta::lol: UEFA Maffia,szopjátok le magatokat! Amúgy meg nem sokat vesztünk,amilyen faszán tolja mostanában a válogatottunk.

Ez megváltás inkább jelenleg mint sem büntetés... :D
Bayern München
DVTK
Depower

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.06.08. 11:39

Pető írta:
MindigÚjpest írta::lol: UEFA Maffia,szopjátok le magatokat! Amúgy meg nem sokat vesztünk,amilyen faszán tolja mostanában a válogatottunk.

Ez megváltás inkább jelenleg mint sem büntetés... :D
Tv-n keresztül még azért lehet mazochistulni. :)
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2018.06.08. 11:57

1912_2012 írta:Ide vezet, ha a "Fare" besúgóit olyan gerinctelen csúszómászók alkotják, akik ötévente egyszer mennek ki bármilyen meccsre és minden "ejnye-bejnye" hallatán a székek alá bújnak félelmükben. Nem vagyok a fenyegetések híve, de ezeknek az embereknek kijárt volna egy-két tockos, mert a romulákok elleni 2005-ös meccsen tényleg nagyon visszafogott volt mindenki...

Mindezt úgy, hogy a tábor kivetítőn nézte a meccset a Ligetben.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Vissza: “www.nb1.hu”