Patinás német klub vinné a Fradi ászát

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.01. 10:31

Budapest - Újabb komoly kérő.

Az nso.hu külföldi forrásokra hivatkozva arról ír, hogy a Bundesligából kipottyanó 1. FC Köln is lecsapna Joseph Paintsilre. A Ferencváros ghánai futballistája válogathat az ajánlatok közül, hiszen a Southampton, a Genk, az Anderlecht, valamint az FC Bruges is csábítja. 

Paintsilt már a télen is csupán egy hajszál választotta el attól, hogy a Genkhez igazoljon, de akkor a zöld-fehérek meg tudták tartani. 

A 20 éves játékos ebben a szezonban 26 tétmeccsen kapott lehetőséget a Fradiban, ezeken 10 gólt termelt.

BEARGRYLLS
Sztár

Re: Patinás német klub vinné a Fradi ászát

HozzászólásSzerző: BEARGRYLLS » 2018.06.01. 10:39

Jó lenne rövidesen elpasszolni, hogy legyen idő pótolni mielőtt jön az első balkáni labdakergető brigád.Persze paliékat ismerve valamikor majd a sorsolás és az első mérkőzés között adunt túl rajta és Blazicon is.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.06.01. 22:36

Nyilván annak örülnék,ha még vagy 2 évet lehúzna a Fradiban,de erre lényegében semmi esély,nem is az nb1 a szintje,de ha már elmegy,akkor örülnék,ha ő segítené feljutáshoz a legcsodálatosabb német klubot.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.06.02. 05:30

BEARGRYLLS írta:Jó lenne rövidesen elpasszolni, hogy legyen idő pótolni mielőtt jön az első balkáni labdakergető brigád.Persze paliékat ismerve valamikor majd a sorsolás és az első mérkőzés között adunt túl rajta és Blazicon is.

Szerintem tökmindegy, hog a nyár folyamán mikor értékesítik a játékjogát. A magyar szakmára nem jellemző, hogy gyorsan bárkit képesek lennének pótolni. A "beépíteni a játékost" képzési modult mekkmester tartja az edzőképzésben.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.06.02. 05:32

John McClane írta:Nyilván annak örülnék,ha még vagy 2 évet lehúzna a Fradiban,de erre lényegében semmi esély,nem is az nb1 a szintje,de ha már elmegy,akkor örülnék,ha ő segítené feljutáshoz a legcsodálatosabb német klubot.

Azért a felsorol klubok közül tán az a legkevésbé vonzó alternatíva.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.06.02. 09:52

Reginald McFreez írta:
John McClane írta:Nyilván annak örülnék,ha még vagy 2 évet lehúzna a Fradiban,de erre lényegében semmi esély,nem is az nb1 a szintje,de ha már elmegy,akkor örülnék,ha ő segítené feljutáshoz a legcsodálatosabb német klubot.

Azért a felsorol klubok közül tán az a legkevésbé vonzó alternatíva.

Én egyértelműen oda mennék a helyében.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Vissza: “www.nb1.hu”