Az ausztrál válogatott az ausztriai St. Pöltenben felkészülési mérkőzésen 4-0-ra verte a cseheket. Ez már csak azért sem jó hír, mert a vb-re készülő csapat lesz a magyar válogatott ellenfele június 9-én, Budapesten...

Az ausztrál válogatott az ausztriai St. Pöltenben felkészülési mérkőzésen 4-0-ra verte a cseheket. Ez már csak azért sem jó hír, mert a vb-re készülő csapat lesz a magyar válogatott ellenfele június 9-én, Budapesten...
imici írta:Remek kapus teljesítmény a cseh oldalról. Ha a jobb oldalt levesszük a pályáról akkor ezek is nudlik.
Reginald McFreez írta:imici írta:Remek kapus teljesítmény a cseh oldalról. Ha a jobb oldalt levesszük a pályáról akkor ezek is nudlik.
Szerintem valami hasonló gondolathalmazzal próbálják visszatuszkolni a megindult fost a válogatottnál is.
imici írta:Reginald McFreez írta:imici írta:Remek kapus teljesítmény a cseh oldalról. Ha a jobb oldalt levesszük a pályáról akkor ezek is nudlik.
Szerintem valami hasonló gondolathalmazzal próbálják visszatuszkolni a megindult fost a válogatottnál is.
Nagyságrendekkel kevesebb pénzért tudom ugyanazt a teljesítményt hozni mint a belga
RC írta:Sanszos, hogy megkapjuk a szokásos hármast.
Savaria1919 írta:RC írta:Sanszos, hogy megkapjuk a szokásos hármast.
Mindezt úgy, hogy az ausztrálok elfelejtették beválogatni a legjobbjukat, Williamst.
RC írta:Savaria1919 írta:RC írta:Sanszos, hogy megkapjuk a szokásos hármast.
Mindezt úgy, hogy az ausztrálok elfelejtették beválogatni a legjobbjukat, Williamst.
A Vidi legyőzése utáni pacsizásnál mondtam neki, "you're heading to Socceroos", csak röhögött :)
Jelenlévő fórumozók: Javier Arizmendi, RAUL7 valamint 27 vendég