Sztárok távozhatnak a Bayerntől

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.06.01. 10:49

München - Komoly vérfrissítés a Bundesliga gigászánál.

Külföldi sajtóorgánumok szerint új szelek fújnak majd a Bayernnél Niko Kovac érkezését követően. Ez az új szél négy futballistát is kisöpörhet az öltözőből: állítólag Vidal, Thiago, Bernat, valamint Jerome Boateng is csapatot kereshet magának.

Rajtuk kívül Lewandowski is távozni akar, ha a lengyel megy, Gulácsi Péter csapattársa, Timo Werner pótolhatja.

_carlos_
Légiós

Re: Sztárok távozhatnak a Bayerntől

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2018.06.01. 11:01

Nagy hülyeség lenne. Max Bernat, a többiek szerintem remek játékosok. Kit hozna a helyükre? Ott van még Ribery meg Robben is akikkel már csak csereként lenne szabad számolni, plusz Müller.. Lewandowski el akar menni, szóval ki marad akkor? Kimmich és Alaba.
Kispest távdrukker

cain
Aranylabdás

Re: Sztárok távozhatnak a Bayerntől

HozzászólásSzerző: cain » 2018.06.02. 14:24

_carlos_ írta:Nagy hülyeség lenne. Max Bernat, a többiek szerintem remek játékosok. Kit hozna a helyükre? Ott van még Ribery meg Robben is akikkel már csak csereként lenne szabad számolni, plusz Müller.. Lewandowski el akar menni, szóval ki marad akkor? Kimmich és Alaba.

boateng sokat sérült, és sülét terhelniük kell, ha azt akarják, legyen belőle valaki.
vidal helyére elvileg rudyt vették tavaly, de nem nagyon játszatták, és a kettő közül egyet akkor el kell engedni.
thiagoval nem tudom, mi baja lehet kovacnak, de lehet, hogy másféle játékost képzel el arra a posztra.
bernat elsősorban alaba cseréje, de ha az osztrák egészséges, akkor lehet hogy ő azért többet akarna játszani, így inkább eladják.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

Vissza: “www.nb1.hu”