Érem kilenc év után: újpesti fogadkozások

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.31. 18:36

Budapest - Remek lehetőség, nem teher.

Kilenc év után lehet újra érmes az Újpest labdarúgócsapata az NB I-ben. Nebojsa Vignjevic tanítványai a Magyar Kupát már begyűjtötték, és ha szombaton hazai pályán legyőzik a Debrecent, akkor egészen biztosan a dobogó alsó fokán végeznek.

A szerb tréner az M4 Sportnak nyilatkozva elmondta: nem éreznek nyomást a hétvégi meccs miatt, már csak azért sem, mert a kupagyőzelmet követően fellélegezhettek. „De az is igaz, hogy csak egy lépésre vagyunk a bronzéremtől. Saját kezünkben van a sorsunk, ami plusz energiákat szabadít fel bennünk. Remek lehetőségként fogjuk fel ezt a mérkőzést, nem pedig teherként, és szerertnénk így is játszani a Debrecen ellen” – fogalmazott Vignjevic.

A lila-fehérek ebben a szezonban még veretlenek Herczeg András együttese ellen: ősszel, hazai pályán 1–1-es döntetlent játszottak a Lokival, márciusban pedig 2–1-re győztek Debrecenben.

Litauszki Róbert mindkét mérkőzést végigjátszotta, szerinte a DVSC két arcát mutatta a legutóbbi két találkozón. „Az első meccsen végig a mi akaratunk érvényesült, nagyon sajnáltuk az elvesztett két pontot, amikor viszont idegenben játszottunk, egy nagyon erős, nagyon motivált és agilis Debrecen ellen játszottunk, ahol nagyon értékes volt a három pont. Hektikusak, becsúszott nekik nagyarányú vereség és nagy győzelem is magasabban jegyzett csapatok ellen. De ezzel nekünk nem szabad foglalkozni, hiszen minket is háromszor megvert a bajnokságban a Puskás, aztán mégis mi jutottunk a kupadöntőbe. Egy meccsen fog eldőlni, ők ugyanúgy motiváltak lesznek, tudják, hogy egy meccsről szól ez az egész nekik is. Feltehetnék a pontot az i-re, de mi fogjuk feltenni” – mondta a védő.

SAW
Aranylabdás

Re: Érem kilenc év után: újpesti fogadkozások

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.05.31. 21:12

Tegyük fel!
Herczeg jó edző, de sem a csapata, sem a klubja nem tűnik jó passzban levőnek.
Bízom az egygólos lila sikerben.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.05.31. 21:24

Nem is kérdés. S megérdemelten.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.05.31. 23:41

Bizonytalan vagyok abban, hogy mi lenne jó nekünk.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.06.01. 07:12

Cselszky írta:Bizonytalan vagyok abban, hogy mi lenne jó nekünk.
Legyen mondjuk vereség.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.06.01. 07:48

Nekem nem hiányzik egy nyári égés a selejtező második körében. Nettó ráfizetés is. A jelen helyzetben már annak örülök, hogy idén nem volt kiesési gondunk, köszönhetően egy megnyomott vagy kiszaladt ősznek.
Az viszont érdekes (a vezetés számára meg aggasztó), hogy újpesti vereség esetén is odakerülhetünk a negyedik helyre, mert másokon is múlik.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.06.01. 08:28

MindigÚjpest írta:
Legyen mondjuk vereség.

Nem pusztán erről van szó.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Vissza: “www.nb1.hu”