Történelmi pillanat: ilyen még nem fordult elő a Lokinál

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.28. 19:04

Debrecen - Húsz év után először!

Idén is átadta egyik játékosának a DVSC vezetősége a csapat szezonbeli legjobbjának járó Zilahi-díjat. Az elismerést immár 20. alkalommal osztotta ki a klub a fiatalon elhunyt Zilahi Zoltán emlékére. 

A húsz év során először fordult elő az, hogy kapus lett a díjazott: úgy látták, hogy Nagy Sándor nyújtotta a legkiválóbb teljesítmény a dobogós helyért küzdő keretből. 

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

Re: Történelmi pillanat: ilyen még nem fordult elő a Lokinál

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2018.05.28. 19:43

A szezon elején nem gondoltam volna, de teljesen jogos.
DEBRECENI VSC

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.05.28. 21:43

Erős kritika a többiekre nézve, hogy az emlékezetes hibái ellenére ő kapta a díjat. Egyébként nem tudtam volna jobb jelöltet magam sem, mert sokakkal ellentétben összességében jól teljesített, főleg az első pár - borzasztó - meccsétől eltekintve. Azért a nyomorunkat is jelzi ez a döntés.
Egyébként szimpatikus játékos.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.28. 22:14

Cselszky írta:Erős kritika a többiekre nézve, hogy az emlékezetes hibái ellenére ő kapta a díjat. Egyébként nem tudtam volna jobb jelöltet magam sem, mert sokakkal ellentétben összességében jól teljesített, főleg az első pár - borzasztó - meccsétől eltekintve. Azért a nyomorunkat is jelzi ez a döntés.

milyen nyomor, nyáron indul a kétfrontos hadviselés újra, itt már csak pontlevonás esetén nem lesz EL-menetelés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.05.28. 23:15

Adamek írta:
Cselszky írta:Erős kritika a többiekre nézve, hogy az emlékezetes hibái ellenére ő kapta a díjat. Egyébként nem tudtam volna jobb jelöltet magam sem, mert sokakkal ellentétben összességében jól teljesített, főleg az első pár - borzasztó - meccsétől eltekintve. Azért a nyomorunkat is jelzi ez a döntés.

milyen nyomor, nyáron indul a kétfrontos hadviselés újra, itt már csak pontlevonás esetén nem lesz EL-menetelés

Hemi még kivakarhat minket a szarból.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.28. 23:21

Cselszky írta:
Adamek írta:

Hemi még kivakarhat minket a szarból.

romokban vannak ők is, az ellenfelüknek jobban kő a 3 pont
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Forza Juve
Tartalék
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Forza Juve » 2018.05.29. 08:52

Hibás a cikk, 2014-ben Nenad Novakovic kapta a díjat, tehát nem Nagy az első kapus.
http://lokiblog.eu/
Debreceni VSC
Juventus
Italia

Vissza: “www.nb1.hu”