Sajtóhír: ebbe a csapatba igazolhat Cristiano Ronaldo

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.28. 13:08

Madrid - Bombaüzlet a láthatáron.

Cristiano Ronaldo meglepő nyilatkozattal sokkolta a sportbarátokat a BL-döntőt követően, a portugál nem tartja kizártnak, hogy távozik a spanyol klubtól. Nemzetközi sajtóhírek szerint a PSG nyújthat mentőövet a portugál klasszisnak, de ebből az üzletből a Real is profitálhatna, hiszen úgy tudni, Neymar fordított utat járhatna be, vagyis Párizsból Madridba költözhet.

Nagy kérdés, ha létrejön a szuperüzlet, melyik gárda járna jobban. 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

sznot
Admin

Re: Sajtóhír: ebbe a csapatba igazolhat Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: sznot » 2018.05.28. 14:26

Egyértelműen a Real, Ronaldo nagyon durván visszaesett, nem is tudom volt e sprintje egyáltalán a BL döntőn?
33 éves, talán ha 2 éve van amin kihozhatja magából a maximumot. Neymar meg csak 26.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

BSTH

HozzászólásSzerző: BSTH » 2018.05.28. 14:45

sznot írta:Egyértelműen a Real, Ronaldo nagyon durván visszaesett, nem is tudom volt e sprintje egyáltalán a BL döntőn?
33 éves, talán ha 2 éve van amin kihozhatja magából a maximumot. Neymar meg csak 26.

Szerintem az utolsó tingli-tangli idénye lehetett ez a madridiaknál. Jó játékos, kedveltem is, de a felgyorsult focivilág ellép fölötte lassan.

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.05.28. 16:40

itt inkább az a kérdés, hogy Neymarból lesz-e komolyan vehető játékos valaha.
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2018.05.28. 16:41

sznot írta:Egyértelműen a Real, Ronaldo nagyon durván visszaesett, nem is tudom volt e sprintje egyáltalán a BL döntőn?

nem imádom a portugált, de valahogy összerakott 15 gólt a bl szezonban, ha jól emlékszem nem egy meccsen, hanem minden szembejövőnek gurítva egyet.
ETO

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.05.28. 18:27

Javier Arizmendi írta:

nem imádom a portugált, de valahogy összerakott 15 gólt a bl szezonban, ha jól emlékszem nem egy meccsen, hanem minden szembejövőnek gurítva egyet.

Szerintem Neymar - még ha a technikai képességei jobbak is (ha jobbak) - az életben nem lesz olyan alázatos és kiemelkedő ultraklasszis, mint Ronaldo (vagy Messi). Egy ilyen cserével így a PSG járna jobban. Ronaldoban már nincs annyi év, mint a brazilban, így financiálisan valószínűleg a Real járna jobban egy egy-az-egyben cserével (a tisztán játékos-játékosért csere egyébként valószínűleg nem reális), de a pályára Ronaldo még két év múlva is nagyobb teljesítményt fog felvinni, mint Neymar valaha.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”