Dzsotti írta:SuperDepor írta:ha a játékosok buktatták volna meg, akkor azóta három meccsen nem nulla pont lenne egy lőtt góllal
a diósgyőri szervezett szurkolói csoportok nyílt levélben kértek fel Leisztingert egy személyes találkozóra, ami nagyon meglepő az az, h egy nap után igent mondott
Szerintem meg annyira belejöttek a beleszarásba, hogy már nem tudnak váltani. Nálad mit kellene látnod a pályán, hogy felmerüljön a játékosok hibája? Ezt most komolyan, minden irónia nélkül kérdezem. Az az érzésem, mint a régi viccben hogy: "te most a szemednek hiszel, vagy nekem?" És valamiért nem akarsz a szemednek hinni.
Részben félreértesz, soha nem osztottam fel az elmúlt hónapok eseményeit úgy, h
a.) csak az edző a hibás
b.) csak a játékosok a hibásak
Azt gondolom, h olyan beszélgetés nem hangzott el a játékosok között, h te figyelj Busa, én ennél a Bódognál nem fogok hajtani, nem érdekel ha minden meccsen kikapunk, szerintem te is szarj bele, szóljunk a többieknek is, és csináljuk addig amíg ki nem rúgják. Ellenben olyan gyakran elhangzott, h mi van ezzel a Tamással, miért ordít folyamatosan, miért baszogatja xy-t minden edzésen és miért kap lehetőséget yz meccsről meccsre amikor rossz nézni a játékát et cet.
Hétről hétre romlott az öltöző hangulata, megfagyott a levegő a játékosok és edző között. Gondolom, h volt már neked is olyan főnököd akit kedveltél tiszteltél, megfogadtad a tanácsait, kritikáit és volt ennek az ellenkezője, akit ha megláttál görcsbe szorult a gyomrod. Tamás az előbbiből szép lassan alakult át az utóbbiba. Nagyon jó gondolatai vannak a futballról, jó futballszakember, ellenben pocsék főnök (ezért írtam, h alacsony az érzelmi intelligenciája). Az egyetlen épkézláb védekező középpályásunknak - Nono -azért kellett mennie a klubtól, mert az edzés végén nem segített a többieknek helyére vinni az edzőkaput, hanem bement tusolni. A zseléshajú, tetovált, milliomos futballistákkal -mindenhol ilyenek játszanak, nemcsak Miskolcon - is meg lehet találni a közös nevezőt, ami jobb teljesítményre ösztönzi őket. Azért, h az öltözőben olyan hangulat legyen ami szükséges a jó szerepléshez - meglegyen a kölcsönös bizalom - a csapat vezetője, azaz az edző a felelős. Azért, h ez a kölcsönös bizalom megszűnt őt tartom elsősorban felelősnek, és ez az egész sikertelenség kiindulópontja. Nem működött amit szeretett volna és nem tudott váltani. Ugyanaz a pszichológus, aki Horváth kirúgása után foglalkozott a játékosokkal, most azt mondta, h sokkal rosszabb állapotban van a csapat, mint egy évvel korábban. Persze, h hibásak a játékosok is, hisz ők voltak a pályán, soha nem mentettem fel őket és nem írtam, h nincs részük a sikertelenségben.
Amit kérdezel, illetve írsz a kommentedben - h nem akarok hinni a szememnek - annak pont akkor lenne alapja, ha azóta szereztünk volna 3-4 pontot. Az, h annyira belejöttek a beleszarásba, h nem tudnak váltani elég ingatag érv.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.