ZTE: brutális fizetések, távozhat a tulajdonos

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.10. 15:11

Zalaegerszeg - Szlovéniában is lehetett volna csapata.

Brutális fizetések Zalaegerszegen, távozhat a tulajdonos - NB2.hu

Távozhat a ZTE tulajdonosa

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: ZTE: brutális fizetések, távozhat a tulajdonos

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.05.10. 15:20

Nem csak lehet, hanem van egy szlovén csapata a tulajdonosnak, ez a lendvai Nafta, mely még feljuthat az első osztályba. Végh Gáborhoz tartozik egyébként a felcsúti telephellyel is rendelkező, stadionépítéseken hasító Pharos 95 Kft.
Az atlatszo.hu is foglalkozott vele, illetve Kft-vel: https://atlatszo.hu/2016/02/19/felcsuto ... lajdonosa/
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

nick2005
Sztár

Re: ZTE: brutális fizetések, távozhat a tulajdonos

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2018.05.10. 21:38

Én is olvastam olyan hozzászólásokat egy-két helyen ZTE szurkolóktól, hogy az még csak hagyján, ha kiesnek az NB II-ből is, de lehet, hogy csapat sem lesz, vagy max. megyei I-es, úgy járnak mint a Kecskemét. Egyébként hétvégén nagy meccs lesz a kiesés szempontjából. A ZTE Szegedre látogat. Ha ott is kikapnak a szintén rosszul álló Szegedtől, akkor szerintem kiesnek.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”