Ez aztán a háború: visszatüzelünk egy bértollnoknak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.09. 21:38

Budapest – Ennél cikibb önlebuktatást…

A bértollnok az, aki ha kell, kamu profilt kreál a Facebookon, hogy azt kommentelje, amit a főnöke érdeke kíván.

A bértollnok azonban nem volt túl körültekintő! Csak olyan profilt gyártott, amihez kamu kép sincs (vigyázz, állítólag már van képekről, videókról arcokat felismerő rendszere a nagy kék cuccnak, tehát ne kezdj bele), meg mindig csak 1 ismerőse van. Annak meg megint csak egy…

Ennyi ismerettel viszont nem lesz hacker, de még csak jó bértollnok sem. Mégpedig azért, mert pont úgy ír, mint munkája közben, olyan kifejezéseket használ, amit csak (netes) újságíró ismerói ismeretekkel rendelkező tud. És ha egyedül van ott ilyen képességű, ahonnan megbízták, cikiben van. Pláne azért, mert mindig csak egy témában szól hozzá. Mindig egy „csapat” védelmében. És azt állítja rólunk, hogy a Puskás Akadémiának nyalunk. Mármint én. Én, akiről az ATV-n külön műsorblokk szólt a Havas Henrik műsorában arról, hogy az Orbán Viktor seggnyalója vagyok. Olvasta volna a bértollnok a 444-et, ott mit kaptam. Meg a többin. Igazi parádé volt, lehet, élvezte is. Azért, mert azt írtam, hogy a fia jól játszott egy Vasas elleni, tét nélküli Ligakupa-meccs első félidejében. Na, bumm!

Egyébként a DK-s Czeglédy Csabához kötött focihonlap ugyanezt írta Orbán fiáról. Megsúgom: a Puskás-Suzuki-kupa sajtótájékoztatójára nem kaptunk meghívót, közülünk még senki nem volt soha a Panchóban, kábé 1 éve nem kapunk a klubtól hivatalos közleményt.

Családi nap és bográcsozás a Kispesti Futball Házban

Bográcsozással egybekötött családi napot tartunk a Kispesti Futball házban 2018.05.19.-én 12:00-tól 18:00-ig a Kispest-FTC mérkőzés előtt, szeretettel...

Mielőtt támadsz, mérd fel a terepet és akkor nem sülsz fel, hogy csak vaktöltényed van!

Egyébként Pintér Attiláról írtam most cikket, aki nem egyenlő a Puskás Akadémiával. Pintérről írtam, mert ötödször jutott be edzőként aktuális csapatával az MK-döntőbe. És csak először a felcsútiakkal, de ezt neked tudnod kell…

És mint jeleztük: amikor annak a tulajdonosnak a hibáit megírjuk, akiért bértollnokoskodsz, mi nem a klubot támadjuk, hanem azt írjuk meg, hogy ő hibázott. Tulajdonos meg nem egyenlő a klubbal (Pintér sem a Puskás Akadémiával), hiába hiszi azt a tulaj. A klub a múltja, illetve a szurkolói, akikkel napokig tüntettünk a bejárat előtt, amikor a Fidesz alatt kitalálták, hogy legyen vége a klubnak. És még hányszor ott voltunk hasonló alkalmakkor, meg hányszor ott leszünk, ha kell! Reméljük, soha többet nem kell!

A helyedben arról kommentelnék vagy azt a témát dolgoznám inkább fel, mit keres egy NB I-es csapat stadionjában kábé 30 riksa. Igen, riksa. És vagy 30! Hatalmas sztori lenne, csődbe ment étteremmel kezdődne…

De ezt már nem neked kell érteni, mint ahogyan az egész cikket sem…

És akinek nem inge, az nem veszi magára!

Cselszky
Aranylabdás

Re: Ez aztán a háború: visszatüzelünk egy bértollnoknak

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.05.09. 22:16

Biztos bennem van a hiba, de fogalmam nincs, miről van szó, mint ahogyan számos mondatot sem tudtam értelmezni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.05.10. 01:04

"De ezt már nem neked kell érteni, mint ahogyan az egész cikket sem…"
Miért van aki érti a cikket?A szerzőt is beleértve.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2018.05.10. 05:16

Hova süllyed ez az oldal baszki, az újságírás egyik legsötétebb mocska. Mondjuk biztos nekem is van valami bajom, hogy még itt vagyok.
GYIRMÓT

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.05.10. 05:37

Ez a mondat bekerülhetne az emelt szintű magyar nyelvtan érettségibe, mondatelemzés céljából. A kiemelt részt nem tudom megfejteni.
"Mégpedig azért, mert pont úgy ír, mint munkája közben, olyan kifejezéseket használ, amit csak (netes) újságíró ismerői ismeretekkel rendelkező tud."
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.05.10. 06:05

Még egyszer végigolvasva....ez a cikk már ide is durva, a végén jön a katarzis a 30 db riksával.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.10. 06:52

SuperDepor írta:Még egyszer végigolvasva....ez a cikk már ide is durva, a végén jön a katarzis a 30 db riksával.

nem riksa, Riska
30 db holstein-fríz
most nagy cikiben vagy te bértollnok, ennyi ismerettel sose leszel hacker, lebuktatott a nagy kék cucc
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.05.10. 06:57

Hű... nem létező bértollnokkal harcol a leendő bértollnok, hogy igazolja: ő ugyan nem bértollnok. Nincs új a Nap alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Reginald McFreez 2018.05.10. 07:02-kor.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.05.10. 07:02

"Megsúgom: a Puskás-Suzuki-kupa sajtótájékoztatójára nem kaptunk meghívót, közülünk még senki nem volt soha a Panchóban, kábé 1 éve nem kapunk a klubtól hivatalos közleményt."

Ez meg azért van, mert már semmilyen szinten nem tényező az NB1.hu, legfeljebb annál a néhány kreténnél, akik őskövületként benne ragadtak a hajdan népszerű honlap fórumában.

Ezek az írások szánalmas próbálkozásnak tűnnek a húsosfazék megközelítésére. Persze lehet bejön.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2018.05.10. 07:25

Lehet,hogy tévúton járok. Vagy ez egy több szálon futó történet. De szerintem Hemi bértollnokáról van szó,de nem biztos. Merthogy a klub volt sajtósa jelentet meg itt sok cikket a klub mélyrepüléséről.És ugye megszűnt a Hemi blog is. És tegnap a Facen beszóltak egy nb1.hu-s cikk alatt,hogy rendezze Hemivel a nézeteltérését,ne a klubot fikázza. De ha nem erről van szó,akkor végképp nem értem.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2018.05.10. 07:38

Ezmiez?
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.05.10. 08:23

Adamek írta:
SuperDepor írta:Még egyszer végigolvasva....ez a cikk már ide is durva, a végén jön a katarzis a 30 db riksával.

nem riksa, Riska
30 db holstein-fríz
most nagy cikiben vagy te bértollnok, ennyi ismerettel sose leszel hacker, lebuktatott a nagy kék cucc

félve kérdezem meg tőled....a szerző milyen állapotban lehetett a mű megalkotásakor ?

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2018.05.10. 08:24

Viktor kisfia kb 4-5 éve nem is futballozik

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.10. 08:49

SuperDepor írta:
Adamek írta:

nem riksa, Riska
30 db holstein-fríz

félve kérdezem meg tőled....a szerző milyen állapotban lehetett a mű megalkotásakor ?

van egy admin ismerősöm akinek van sms-szondája, őt kellene megkérdezni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2018.05.10. 10:14

ez elég ütős anyag lett szó se róla, egyre keményebb vagy Frisco!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.05.10. 10:22

SuperDepor írta:
Adamek írta:

nem riksa, Riska
30 db holstein-fríz

https://www.youtube.com/watch?v=II60fVhacls
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.05.10. 10:33

manderel írta:Hova süllyed ez az oldal baszki, az újságírás egyik legsötétebb mocska. Mondjuk biztos nekem is van valami bajom, hogy még itt vagyok.

Egyetértek, tényleg nem vagyunk normálisak, hogy még feljárkálunk ide. Pár hónapja elhatároztam, hogy ha már 2008 őszén regisztráltam, akkor a kerek szám és évforduló miatt csak ki kéne húzni még idén októberig, és nem tovább, de egyre kevésbé szívesen tatom magam ehhez a kitűzött dátumhoz. Hihetetlen mélységű fosgödör lett ebből az oldalból, egy rakás eltájolt, feltűnési viszketegségben szenvedő, írástudatlan idióta körhintája.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.10. 10:58

Ferencváros // Man Utd írta:
manderel írta:Hova süllyed ez az oldal baszki, az újságírás egyik legsötétebb mocska. Mondjuk biztos nekem is van valami bajom, hogy még itt vagyok.

Egyetértek, tényleg nem vagyunk normálisak, hogy még feljárkálunk ide. Pár hónapja elhatároztam, hogy ha már 2008 őszén regisztráltam, akkor a kerek szám és évforduló miatt csak ki kéne húzni még idén októberig, és nem tovább, de egyre kevésbé szívesen tatom magam ehhez a kitűzött dátumhoz. Hihetetlen mélységű fosgödör lett ebből az oldalból, egy rakás eltájolt, feltűnési viszketegségben szenvedő, írástudatlan idióta körhintája.

én is csak azért vagyok itt mert annyira részeg vagyok, hogy nem találom el az X-t az ablak sarkában és képtelen vagyok bezárni

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2018.05.10. 11:03

Adamek írta:
Ferencváros // Man Utd írta:

én is csak azért vagyok itt mert annyira részeg vagyok, hogy nem találom el az X-t az ablak sarkában és képtelen vagyok bezárni

mióta iszol? mióta "valaki" megkínált a borából?

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.05.10. 11:14

RAUL7 írta:
Adamek írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Egyetértek, tényleg nem vagyunk normálisak, hogy még feljárkálunk ide. Pár hónapja elhatároztam, hogy ha már 2008 őszén regisztráltam, akkor a kerek szám és évforduló miatt csak ki kéne húzni még idén októberig, és nem tovább, de egyre kevésbé szívesen tatom magam ehhez a kitűzött dátumhoz. Hihetetlen mélységű fosgödör lett ebből az oldalból, egy rakás eltájolt, feltűnési viszketegségben szenvedő, írástudatlan idióta körhintája.

mióta iszol? mióta "valaki" megkínált a borából?

mindig is ittam, sms bizonyítékaim vannak rá

Vissza: “www.nb1.hu”