A La Liga és a Serie A is a Spíler Tv-re költözik

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: A La Liga és a Serie A is a Spíler Tv-re költözik

HozzászólásSzerző: banok » 2018.05.09. 16:34

BEARGRYLLS írta:
krisztian írta:
Pető írta:
Én most váltottam át a digihez és kérdeztem a nőt, hogy lesz-e spílerem. Azt mondta hogy tárgyalnak már a tv2 csoporttal, de nagyon nehéz a helyzet, mert nem akarják odaadni nekik a spíler tv-t. Versenyezni nem tudott a digi, mert Vajna piaci ár felett vette meg a bajnokságok közvetítését. Annyit mondott még, hogy lehet egy faramuci helyzet, mert valakivel összefognak most olvadni, egy olyan szolgáltatóval, akinek megvan a spíler a csastornák között, szóval így érdekes lehet a szitu.

De amúgy tényleg basszák meg. Minek halmozza fel a tetű Vajna az összes bajnokságot. Oké, hogy 3 csatorna lesz, de akkor is ütik a meccsek egymást bazdmeg és csak a néző szív :mad:

Nem értem, miért nem akarják odaadni, hát abból van a bevétel. Vagy tán saját szolgáltatót is akarnak? Vagy mi a fasz?

Azt csiripelik a madarak, hogy a télapó részt akart a Digi sportcsatornáiból, azokat elérhetővé tenni minden szolgáltatónál.Beintettek neki, így sajnos nincs az a pénz amiért eladná a spíler tv-t a Diginek.Bosszantó, hogy a személyes konfliktusaik miatt szív a nép.

Én olyat hallottam, hogy a Spíler túl drága a Diginek és a TV2 nem hajlandó csomagban odaadni a többi TV2 csoportos új adóval.

Batman03
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: Batman03 » 2018.05.10. 00:36

banok írta:
Szpari4Life írta:
MindigÚjpest írta: Egy ember aki örül ennek a hírnek. Kiváló! :P

Én is örülök neki és szerintem még sokan mások is.

Én sem tudom sajnálni a Digit.

Én sem, viszont az elintézési módja (állami pénzből) nem túl szimpatikus. Arra meg kíváncsi leszek, hogy a DIGI-s kommentátorok közül kik fognak átmenni.

Pauly D
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Pauly D » 2018.05.10. 01:15

Szerencsere nem problema nekem. Miota kulfoldon elek netes tvt nezek. Havi 3000 forint 50 magyar csatorna benne az osszes sport csatornaval :D
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2018.05.10. 02:22

banok írta:
Szpari4Life írta:
MindigÚjpest írta: Egy ember aki örül ennek a hírnek. Kiváló! :P

Én is örülök neki és szerintem még sokan mások is.

Én sem tudom sajnálni a Digit.
Magát a Digit én is leszarom,de mivel náluk vagyok így csak a bundesliga marad,amit azért annyira nem szoktam erőltetni.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”