Ronaldo és Beckham üzenete az agyvérzést kapott Fergusonnak

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.06. 18:11

Manchester - Tegnap reggel hívták a mentőt, meg is műtötték.

Cristiano Ronaldo on Twitter

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Lobanovszkij
Tartalék

Re: Ronaldo és Beckham üzenete az agyvérzést kapott Fergusonnak

HozzászólásSzerző: Lobanovszkij » 2018.05.06. 20:51

A sors ajándékának érzem, hogy akkor szurkolhattam (akkori világnézetem szerint tiszta szívből) a Unitednek, amikor ő volt a Boss. Durva közelítéssel az ő visszavonulására datálható, hogy a pénz elkezdte ennyire mocskosul elrontani ezt a csodálatos játékot.
Live long Boss!
Gyõri ETO FC
Everybody do you, ingem rövi-do-you

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.05.06. 21:53

Lobanovszkij írta:A sors ajándékának érzem, hogy akkor szurkolhattam (akkori világnézetem szerint tiszta szívből) a Unitednek, amikor ő volt a Boss. Durva közelítéssel az ő visszavonulására datálható, hogy a pénz elkezdte ennyire mocskosul elrontani ezt a csodálatos játékot.
Live long Boss!

Már akkor is az uralta, csak mindig tettek rá még egy lapáttal.
Viszont az remekül jellemzi a tudását, hogy Ferguson óta mennyi nagy edző bukott el Manchesterben.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.05.06. 23:00

Lobanovszkij írta:A sors ajándékának érzem, hogy akkor szurkolhattam (akkori világnézetem szerint tiszta szívből) a Unitednek, amikor ő volt a Boss. Durva közelítéssel az ő visszavonulására datálható, hogy a pénz elkezdte ennyire mocskosul elrontani ezt a csodálatos játékot.
Live long Boss!

Szerintem az már bőven folyamatban volt az ő regnálása alatt is, lásd Pogba esete, akit el is zavart végül. Gondolom látta már a jeleket egy ideje, és bármekkora edző is, egyedül ő sem tud globális trendeket megfordítani (meg gondolom nem is akart), így amikor alkalma volt rá, a megfelelő időben le is lépett a színpadról. Régi vágású skót munkáscsalád szülöttjeként ő a klasszik hierarchikus rendszerekhez szokott, annak minden hozadékával, nem pedig ahhoz, hogy egy Depay féle senkiházi egy Rolls-Royce Phantommal gurul be az edzésre.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2018.05.07. 07:22

Ferencváros // Man Utd írta:
Live long Boss!

Szerintem az már bőven folyamatban volt az ő regnálása alatt is, lásd Pogba esete, akit el is zavart végül. Gondolom látta már a jeleket egy ideje, és bármekkora edző is, egyedül ő sem tud globális trendeket megfordítani (meg gondolom nem is akart), így amikor alkalma volt rá, a megfelelő időben le is lépett a színpadról. Régi vágású skót munkáscsalád szülöttjeként ő a klasszik hierarchikus rendszerekhez szokott, annak minden hozadékával, nem pedig ahhoz, hogy egy Depay féle senkiházi egy Rolls-Royce Phantommal gurul be az edzésre.

72 éves koráig tolta, nem mondanám, hogy a trendváltozás miatt hagyta abba. Ebben a világban is eredményes lett volna, talán nem annyira, mint a 90-es , 2000-es években, de az utódainál tuti többet hozott volna ki.
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Vissza: “www.nb1.hu”