Sajnos ezek az ismétlődő hülyeségek elnyomják azt a tényt, hogy az nb1 legjobb játékosa lenne.nb1.hu12 írta:Felcsút - Hány meccset kaphat ezért?
nyúl írta:Sajnos ezek az ismétlődő hülyeségek elnyomják azt a tényt, hogy az nb1 legjobb játékosa lenne.nb1.hu12 írta:Felcsút - Hány meccset kaphat ezért?
ManBat írta:nyúl írta:Sajnos ezek az ismétlődő hülyeségek elnyomják azt a tényt, hogy az nb1 legjobb játékosa lenne.nb1.hu12 írta:Felcsút - Hány meccset kaphat ezért?
Nem véletlenül van itt. A PSV szintjét lehet még ennyi idősen is megütné, ha nem ragadt volna 80 körül az IQ-ja.
TOROSIK írta:De ennél szörnyebbek a fetrengései...
SuperDepor írta:még jó, h nem nyomot le egy pofont Bognárnak :)
Ne bántsd a Halakat, én is az vagyok. :)PTi írta:TOROSIK írta:De ennél szörnyebbek a fetrengései...
Azon legalább lehet röhögni. Nem Halak a csillagjegye véletlen? :D
Pedig jó lett volna.SuperDepor írta:még jó, h nem nyomot le egy pofont Bognárnak :)
Minden szerb az.Adamek írta:SuperDepor írta:még jó, h nem nyomot le egy pofont Bognárnak :)
fogatlan kutya már, csak ugat de nem harap
MindigÚjpest írta:Minden szerb az.Adamek írta:SuperDepor írta:még jó, h nem nyomot le egy pofont Bognárnak :)
fogatlan kutya már, csak ugat de nem harap
nyúl írta:Sajnos ezek az ismétlődő hülyeségek elnyomják azt a tényt, hogy az nb1 legjobb játékosa lenne.nb1.hu12 írta:Felcsút - Hány meccset kaphat ezért?
Adamek írta:MindigÚjpest írta:Minden szerb az.Adamek írta:fogatlan kutya már, csak ugat de nem harap
minden jugó
A migrik sajnos nem. Ők tényleg harapnak.SuperDepor írta:Adamek írta:MindigÚjpest írta: Minden szerb az.
minden jugó
meg a migrik
MindigÚjpest írta:A migrik sajnos nem. Ők tényleg harapnak.SuperDepor írta:Adamek írta:minden jugó
meg a migrik
:DAdamek írta:MindigÚjpest írta:A migrik sajnos nem. Ők tényleg harapnak.SuperDepor írta:meg a migrik
kurvára ki fognak tiltani titeket ha ezt elmondom a fórumvezírnek vagy valamelyik sameszának
MindigÚjpest írta::DAdamek írta:MindigÚjpest írta: A migrik sajnos nem. Ők tényleg harapnak.
kurvára ki fognak tiltani titeket ha ezt elmondom a fórumvezírnek vagy valamelyik sameszának
nyúl írta:Ne bántsd a Halakat, én is az vagyok. :)PTi írta:TOROSIK írta:De ennél szörnyebbek a fetrengései...
Azon legalább lehet röhögni. Nem Halak a csillagjegye véletlen? :D
Lazovic egyébként Bika csillagjegyben született.
ManBat írta:nyúl írta:Sajnos ezek az ismétlődő hülyeségek elnyomják azt a tényt, hogy az nb1 legjobb játékosa lenne.nb1.hu12 írta:Felcsút - Hány meccset kaphat ezért?
Nem véletlenül van itt. A PSV szintjét lehet még ennyi idősen is megütné, ha nem ragadt volna 80 körül az IQ-ja.
Jelenlévő fórumozók: Adamek valamint 8 vendég