Befejezte a focit a Loki kapusa, de a DAC leigazolta

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.05.03. 11:22

Dunaszerdahely - Új szerepkörben bizonyíthat.

Novota János, a korábbi csapatkapitány és közönségkedvenc júliustól az Akadémia kapusedzőjeként tevékenykedik majd a DAC-nál – adta hírül a szlovák élvonal második helyén álló dunaszerdahelyi labdarúgócsapat hivatalos honlapja

Korábban beszámoltunk róla: a négyszeres szlovák válogatott Novota János – aki a bécsi Rapidnál eltöltött hat esztendőt követően tavaly szerződött a DVSC-hez – télen, még a debreceniek kötelékében egy orvosi vizsgálaton azzal szembesült, hogy aortatágulása van.

A rutinos kapus az egészsége érdekében profi pályafutása befejezése mellett döntött, ám a jelek szerint nem kell elszakadnia a labdarúgástól.

„Ez egy teljesen más funkció lesz, mint amihez hozzá voltam szokva. Nagyon örülök az új szerepkörömnek, hiszen nem mindennapos dolog, hogy valaki az aktív pályafutása befejeztét követően rögtön egy élvonalbeli klubtól kap ajánlatot ilyen pozícióra. Nagyon megbecsülöm, és rendkívül örülök ennek a lehetőségnek” – idézi a DAC honlapja Novotát.

Forrest Gump
BL-menõ
Kapcsolat:

Re: Befejezte a focit a Loki kapusa, de a DAC leigazolta

HozzászólásSzerző: Forrest Gump » 2018.05.03. 23:13

nem volt sajnos lehetosege megmutatni magat nalunk
"Te hoztál fel minket a nagyok közé, és Te tettél minket is naggyá. Egy igaz ember, igazi mester, egy darabka történelem... Ez mind Te vagy nekünk. Köszönünk mindent! Isten veled, Garamvölgyi Lajos!"
https://www.youtube.com/watch?v=zFxLXFErbUU

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Befejezte a focit a Loki kapusa, de a DAC leigazolta

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.05.04. 06:48

Befejezte a focit a Loki (egykori) kapusa, de a DAC leigazolta - írta meg a(z egykori) legnépszerűbb magyar focis portál.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”