nyúl írta:_carlos_ írta:a Real klasszikus olasz taktikát követett, gyakorlatilag tíz perc volt az első meccsen, amikor kiesésre álltak, az egyenlítő gól után már mindig a Bayernnek kellett futni az eredmény után. Hozzájuk nem illik persze, de ha ezt egy Inter vagy Juve csinálja, akkor le vannak cummantva hogy mekkora foci.
Itt a lényeg: a Realnak nem ez a stílusjegye.
Foghatók lettek volna. A Bayern balfaszságain múlt.
Szerintem mindegy, hogy mi a stílusjegyük, nincs azzal baj, ha a cél szentesíti az eszközt elven "olasz taktikát" tolnak mint ahogy Carlos is írja, csak itt nem ez történt. :D Az olasz taktika az, az lett volna, hogy bekkelnek, ölik a játékot és a másik csapatnak kis túlzással esélye sincs gólt szerezni. Egyik haverom nekem is mondta, hogy a Real direkt ennyit adott ki magából, mert végig ők álltak továbbjutásra, így nem erőltették a támadásokat. Mi ez a hülyeség már. :D Azért játszottak ennyit, mert ennyit tudtak, mert volt egy ellenfél aki föléjük nőtt mindkét meccsen gyakorlatilag minden mutatóban (a legfontosabbon kívül) és csak annak köszönhették a továbbjutásukat, hogy az ellenfél irtózatosan sok helyzetet kihagyott illetve két akkora hibát vétett, ami felfoghatatlan. Ne mondja már nekem, hogy azért nem támadtak 2-2-nél mert ők álltak továbbjutásra, s ez tök jó forgatókönyv volt nekik, hogy a torkukon volt a kés a legvégéig. :D 2-2-nél is lehet úgy játszani, hogy birtoklod a labdát, kontrollálod a játékot, s esélyt sem adsz az ellenfelednek, csak itt kicsit más történt.