HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2018.05.04. 21:58
Libritor írta:Savaria1919 írta:Libritor írta:Tudtommal egy halom pénzét vitte már el az Újpest projekt, szóval egy kis bevételnél rögtön a befektetést követelni elég érdekes.
Mondjuk az egész projektje érdekes.
Egyik bajnoki meccsünk szünetében beszélgettem néhány bennfentesebb szurkertárssal, kérdeztem tőlük, hogy az eladott fiataljainkért kapott kb 1.5 millió €-val (Kovács, Radó, Ugrai, Hegedűs) mi lett, mire azt a választ kaptam, hogy felélték Illésék, mert más bevételi forrásuk nincs.
Magyar fociban mondjuk tényleg nem nagyon van más bevétel. A közvetítések jelentenek még bevételt.
A közvetítésekből befolyó pénzt nem tudom, hogyan osztják szét a klubok között. Amíg a Sport TV is adta a meccseket, volt, hogy egy szezonban minden bajnokinkról élőben tudósítottak, mióta csak az MTVA birtokolja a jogokat, összesen kb 10 Hali-meccset adtak élőben a tévében idényenként.
A légiós és fiatal ajánlások betartása jelenthet még némi bevételt, nálunk ezekre nagyon rámentek, kb a költségvetésünk felét alkotta, mondta az ügyvezető igazgatónk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.