DVSC: elképesztő összeget követelhetnek Szima Gábortól

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.04.25. 19:49

Debrecen - 40 százalékos osztalékról van szó.

A Bors írását kommentár nélkül közöljük, hozzátéve, amennyiben a DVSC reagál a fejleményekre, azt is közzétesszük!

"Megelégelte a debreceni városháza, hogy Szima Gábor elnök nem tett annyi pénzt a DVSC-be, amennyiben megegyeztek. Felszó­lítják az elmaradt 88 millió forint kifizetésére.

Háromoldalú szerződést kötött 2015. június 30-án a debreceni önkormányzat, Szima Gábor, valamint egy olyan cég, amely Szima kaszinóit tulajdonolja. Ennek a cégnek, a megállapodás értelmében, a kaszinók bevételéből 40 százalékos osztalékot kellett volna fizetnie a focicsapat részére.

– A rendelkezésre álló adatok alapján viszont megállapítható, hogy nem a szerződés szerinti osztalékot fizették ki a DVSC számára 2016-ban és 2017-ben, így összesen 88 millió forint tartozás halmozódott fel – válaszolta megkeresésünkre az önkormányzat, amely a DVSC kisebbségi tulajdonosaként próbál érvényt szerezni a szerződésben foglaltaknak.

Hozzátették: ha a közgyűlés elfogadja a határozati javaslatot, akkor azzal bízzák meg a klubot üzemeltető zrt.-t, hogy utasítsa a kaszinós cégeket a meg nem fizetett 88 millió forint behajtására. Ha ez nem történik meg, jogi útra terelődik az ügy.

Közben a klubelnök egy ingatlanközvetítő cég segítségével 1,4 milliárd forintért árulja az egykori Epona Lovasfalut, amelyen van egy 58 szobás, négycsillagos szálloda és a Club Hotel Hortobágy is. Úgy tudjuk, Szima több más érdekeltségét is pénzzé tenné.

Megelégelte a debreceni városháza, hogy Szima Gábor elnök nem tett annyi pénzt a DVSC-be, amennyiben megegyeztek. Felszó­lítják az elmaradt 88 millió forint kifizetésére.

Egyébként holnap tárgyalja a debreceni közgyűlés a DVSC Futball Szervező Zrt. 2017. évi számviteli beszámolóját."

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: DVSC: elképesztő összeget követelhetnek Szima Gábortól

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2018.04.25. 19:57

asztem nagy span a fityeszesekkel, de úgy tűnik mégsem, vagy már nem... akkor nem csoda, hogy inkább menekíti a pénzét, mint bepakolja...
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.04.25. 20:13

Az Eponát megveszem. Valakinek van kedve betársulni?
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.25. 21:40

Maradonapoli írta:asztem nagy span a fityeszesekkel, de úgy tűnik mégsem, vagy már nem... akkor nem csoda, hogy inkább menekíti a pénzét, mint bepakolja...

nem bepakolja hanem backup-olja
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.04.25. 23:45

Maradonapoli írta:asztem nagy span a fityeszesekkel, de úgy tűnik mégsem, vagy már nem... akkor nem csoda, hogy inkább menekíti a pénzét, mint bepakolja...

A jelenlegi polgival évek óta megy a feszkó.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Lobanovszkij
Tartalék

HozzászólásSzerző: Lobanovszkij » 2018.04.26. 00:06

Az azért erősen megmosolyogtató, hogy a mai magyar fodbalközegben 88 millió forintot elképesztő összegnek nevezünk.
Gyõri ETO FC
Everybody do you, ingem rövi-do-you

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2018.04.26. 05:32

Reginald McFreez írta:Az Eponát megveszem. Valakinek van kedve betársulni?
Feltöröm a perselyt. Meg van egy értékes lószerszámom is, de szerénységem eddig is tiltotta, hogy méretét megjelöljem.

Vissza: “www.nb1.hu”