Kezdőben a két magyar!

Nyertek azt víz.ryanmckane írta:MindigÚjpest írta:Megskubiznám én is,ha nem kéne dolgozni mennem. Bár szerintem már akkor eldőlt a scudetto kérdése mikor a Roma 4-2-re nyert nápolyban,illetve nem gondolnám,hogy ma nyerni tud a Napoli. Azért remélem most egy Lazio győzelem kárpótolni fog.ryanmckane írta:Juve-Napoli
igazából ha a Crotone elleni meccset behúzza a Juve, én is azt mondtam volna, hogy eldőlt a bajnokság, de így...necces lesz :)
mindenesetre 2012 óta nem gondolkoztam ennyit a lehetséges végkimenetelen, a sorsoláson, az esélyeken... :)
Szpari4Life írta:Szép volt Rice...
Ezt a potykát bassza meg. :(Savaria1919 írta:https://www.youtube.com/watch?v=AZDgH6LyiZE
Itt nézhető a horvát derbi.
MindigÚjpest írta:Bajnok a Dinamo. :(
Cselszky írta:Fél óráig bírtam, most ébredtem. Ahogy hallom, semmiről nem maradtam le.
Sanyeey írta:Szépen összehozta magának a Juve, így beleszarni egy meccsbe, ez bravúros.

Maradonapoli írta:Sarri a stadionba érkezéskor :DDDDDDDDDDD
bianconeri83 írta:Maradonapoli írta:Sarri a stadionba érkezéskor :DDDDDDDDDDD
És tudni mi baja a sofőrrel?
Amúgy grat, innen már húzzátok be, jobban megérdemelnétek
Maradonapoli írta:bianconeri83 írta:Maradonapoli írta:Sarri a stadionba érkezéskor :DDDDDDDDDDD
És tudni mi baja a sofőrrel?
ugyanmár Balu, még így is ti vagytok az esélyesek! :) kemény lesz ez még...
bianconeri83 írta:Maradonapoli írta:bianconeri83 írta:És tudni mi baja a sofőrrel?
ugyanmár Balu, még így is ti vagytok az esélyesek! :) kemény lesz ez még...
Ilyen játékkal Romában és Milánóban sem terem sok babér (nah jó, az Intert azért verni kéne a régi barátság jegyében :))
Eléggé kiégett ez a Juve, Allegri túl óvatos és töketlen, ideje lenne változtatni valamin, egy 2. helyezés tökéletes alkalom lenne rá.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 17 vendég