Derbi: legvégén reklamáltak tizenegyest a fradisták

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2018.03.31. 19:17

Budapest - Pirotechnika miatt állt a játék.

Újpest FC-Ferencváros 0-0

Szusza Ferenc Stadion, 9596 néző, v.: Iványi

sárga lap: Onovo (9.), Balázs B. (77.), illetve Szpirovszki (12.), Marquinhos (72.), Gorriarán (a lefújás után)

Újpest: Pajovic - Pauljevic (Zsótér, 78.), Litauszki, Bojovic, Burekovic - Diallo, Balázs - Onovo, Nagy D. (Sankovic, 85.), Nwobodo - Novothny (Tischler, 87.)

Ferencváros: Dibusz - Lovrencsics G., Otigba, Blazic, Marquinhos - Szpirovszki (Nagy D., 72.), Leandro, Gorriarán - Varga R. (Priskin, 62.), Böde, Moutari (Lovrencsics B., 85.)

Gólnélküli döntetlent hozott a játéknap előtt harmadik helyezett Újpest és a listavezető Ferencváros derbije a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 24. fordulójában. A Ferencváros 19 bajnoki mérkőzés után maradt gólképtelen, míg az Újpestnek 12. hazai mérkőzésén ez már a hetedik döntetlenje volt.

A két együttes szezonbeli első mérkőzésén 2-2-es döntetlen született a Szusza Ferenc Stadionban, míg a Groupama Arénában Böde Dániel hajrábeli találatával nyert a Ferencváros.

A szakadó esőben rendezett 223. derbi első húsz perce eseménytelenül telt, az újpesti mezőnyfölény csak szögletekben nyilvánult meg. A vendégszurkolók hangot is adtak elégedetlenségüknek, mivel előbb Balázs Benjámin lövésénél kellett Dibusz Dénesnek védenie, majd Nwobodo és Bojovic nem találta el a kaput ígéretes helyzetből.

Derbi: ultrák a lelátón - képek - NB1.hu

Újpest-Fradi képek

A második játékrész elején néhány percig állt a játék, mert előbb a ferencvárosi, majd a hazai szurkolók miatt füstfelhő borította be a pályát. Ekkor sem teljesítettek jól a mérkőző felek, a játékosok nem tudtak gólhelyzetet kialakítani, elhibázott távoli lövésekkel és beadásokkal próbálkoztak. A hajrában sem változott a játék képe, a listavezető ferencvárosiak a hosszabbítás utolsó pillanataiban egy kezezés miatt még tizenegyest reklamáltak, ám a játékvezető nem ítélte meg.

Tabella a linkre kattintva érhető el

PTi
Tartalék

Re: Derbi: legvégén reklamáltak tizenegyest a fradisták

HozzászólásSzerző: PTi » 2018.03.31. 19:19

Megint befújták a kamut..ja, nem.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.03.31. 20:03

ez szarabb volt mint egy magyar-skót
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.03.31. 20:54

jo szar meccs volt, megint megakadt a gepezet. kvazi nem volt kozeppalyank. a diosgyor ellen is egy szar talaju palyan egtunk meg. pont annyival volt szarabb a palya, ami mar labdakezelesi problemakat okozott. az ellenfelfelnak viszont lathatoan nem, vagy kevesbe. olyanok vagyunk, mint egy forma1-es auto. ha jo ido van verhetetlen, ha nem stimmel minden, akkor meg doglott csapat.

a 11-es kerdesre szerintem meg a videobiroval sem egyertelmu. igazabol problema, hogy nem vilagosan deifinialt, hogy mit tekintunk kezezesnek es mit nem. a kocsog andoszabo biztos nem fujja be nekunk, ivanyi meg valszeg takarasban volt. kivancsi lennek, ha a masik 16-oson belul tortent volna, akkor befujjak-e ellenunk? valahogy mindig akkor fujjak be az "adhato" 11-est, amikor mi vagyunk a vetkes fel.

mindent egybevetve nem erdemeletunk gyozelmet. dibusz mar a 60. percben elkezdte huzni az idot, az ujpest meg a 80. perctol nem birta szuflaval. a dontetlen igazsagos, es mindket csapatnak szar eredmeny...
kubatov takarodj!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.31. 21:04

Nyiválygós kicsinyeskedés egy reális döntetlen után.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Deep Purple
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Deep Purple » 2018.03.31. 21:34

Az angol másod- vagy harmadosztály jutott eszembe erről a meccsről. Harc, birkózás volt, foci nem nagyon. Ráadásul az időjárás is annak felelt meg.

Az x szerintem nagyjából jól lefesti a meccset, ez van.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2018.03.31. 21:39

Majdnem voltam olyan bamba, hogy megismételjem 34 perccel ezelőtti hozzászólásom.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.03.31. 21:40

Borzalmas meccs volt.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2018.03.31. 21:40

Hát ennél esetleg a tavaly márciusi meccs volt egy fokkal még szarabb az elmúlt évekből. Azt egy Gera-bepattanó mentette meg a mi szemszögünkből, a mait meg a Vidi pontvesztése. Mivel a tabellán nem volt változás, felejtsük is el gyorsan, senki se érdemelt kb. semmit.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Bman
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Bman » 2018.03.31. 21:51

Jobbak voltunk (természetesen ez szubjektív), mint az államigondozottak, de sajnos az eredmény reális.
Bárminek ellen tudok állni, kivéve a kísértést.
Hajrá Újpest! MLSZ takarodj! Roderick takarodj!

TOROSIK
Világsztár

HozzászólásSzerző: TOROSIK » 2018.03.31. 23:42

inreallife írta:jo szar meccs volt, megint megakadt a gepezet. kvazi nem volt kozeppalyank. a diosgyor ellen is egy szar talaju palyan egtunk meg. pont annyival volt szarabb a palya, ami mar labdakezelesi problemakat okozott. az ellenfelfelnak viszont lathatoan nem, vagy kevesbe. olyanok vagyunk, mint egy forma1-es auto. ha jo ido van verhetetlen, ha nem stimmel minden, akkor meg doglott csapat.

a 11-es kerdesre szerintem meg a videobiroval sem egyertelmu. igazabol problema, hogy nem vilagosan deifinialt, hogy mit tekintunk kezezesnek es mit nem. a kocsog andoszabo biztos nem fujja be nekunk, ivanyi meg valszeg takarasban volt. kivancsi lennek, ha a masik 16-oson belul tortent volna, akkor befujjak-e ellenunk? valahogy mindig akkor fujjak be az "adhato" 11-est, amikor mi vagyunk a vetkes fel.

mindent egybevetve nem erdemeletunk gyozelmet. dibusz mar a 60. percben elkezdte huzni az idot, az ujpest meg a 80. perctol nem birta szuflaval. a dontetlen igazsagos, es mindket csapatnak szar eredmeny...

Vidóval egyértelmű. Le kellett volna vágni a kezét, ahhoz, hogy ne találják el. Oszt miért nem beszél senki a hazaadásról??? 11 méterről kellett volna rúgnunk, élőben is, videózás után is!
Egyébként utólag visszanéztem volna az első félidőben Litauszky lerántását (vagy sem), és a másodikban Pauljevics elesését. Hogy, hogy nem, de a királyi tv egyiket se ismételte...

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2018.04.01. 03:39

TOROSIK írta:
inreallife írta:jo szar meccs volt, megint megakadt a gepezet. kvazi nem volt kozeppalyank. a diosgyor ellen is egy szar talaju palyan egtunk meg. pont annyival volt szarabb a palya, ami mar labdakezelesi problemakat okozott. az ellenfelfelnak viszont lathatoan nem, vagy kevesbe. olyanok vagyunk, mint egy forma1-es auto. ha jo ido van verhetetlen, ha nem stimmel minden, akkor meg doglott csapat.

Vidóval egyértelmű. Le kellett volna vágni a kezét, ahhoz, hogy ne találják el. Oszt miért nem beszél senki a hazaadásról??? 11 méterről kellett volna rúgnunk, élőben is, videózás után is!
Egyébként utólag visszanéztem volna az első félidőben Litauszky lerántását (vagy sem), és a másodikban Pauljevics elesését. Hogy, hogy nem, de a királyi tv egyiket se ismételte...

a hazaadas tenyleg gaz volt, a masik ketto szerintem nem volt szabalytalan...
kubatov takarodj!

moszkvicsslusszkulcs
Profi
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: moszkvicsslusszkulcs » 2018.04.01. 09:17

szar meccs volt. szar ikszes meccs. hangulat fasza volt. bár azt a szektort a szélén mi a fasznak nem lehetett még megnyitni..
"javulnék én édesanyám,de nem olyan könnyû az faluhelyen"

kubatov takarodj !!!

TOROSIK
Világsztár

HozzászólásSzerző: TOROSIK » 2018.04.01. 11:19

moszkvicsslusszkulcs írta:szar meccs volt. szar ikszes meccs. hangulat fasza volt. bár azt a szektort a szélén mi a fasznak nem lehetett még megnyitni..

Azért mert nem voltatok 2000-en. 1400-nak bőven elég. :)

Xabi
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Xabi » 2018.04.01. 12:16

Régen még 15-20 oldal volt itt egy Újpest-Fradi után, most már két oldalt sem jön össze.. Ejj, kár,hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi.. :)
Küzdeni kell, csak Ferencváros!
"Esküszünk a Nemzet magyar Istenére,Piros, fehér, zölddel írjuk fel az égre.
Minden nemes magyar, kinek lelke tiszta,Õsi országunkat együtt vesszük vissza. "

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2018.04.01. 13:12

Xabi írta:Régen még 15-20 oldal volt itt egy Újpest-Fradi után, most már két oldalt sem jön össze.. Ejj, kár,hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi.. :)

Mondjuk erről a meccsről nincs is mit beszélni...
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2018.04.01. 13:17

Be lehetett volna fújni,de pofátlanság lett volna,ha ezért a meccsért valaki 3 pontot kap,az 1-1 pont is túlzás,volt sok rossz Fradi-Újpest mostanában,de ez mindet alulmúlta,konkrétan az egyik legrosszabb nb1-es meccs volt,amit valaha láttam,pedig én kb 2000-től nézek nb1-et folyamatosan,ami a magyar foci legrosszabb időszaka.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

PTi
Tartalék

HozzászólásSzerző: PTi » 2018.04.01. 13:24

Cselszky írta:
Xabi írta:Régen még 15-20 oldal volt itt egy Újpest-Fradi után, most már két oldalt sem jön össze.. Ejj, kár,hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi.. :)

Mondjuk erről a meccsről nincs is mit beszélni...

Kurvaanyázni még lehetne :(

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2018.04.01. 14:05

egy ilyen fos meccsről régen se született volna 15 oldalnyi vergődés, ez pont ennyit ér, de ezt is csak halkan
a régi jó dolgokból elsősorban 3 folyamatos jó passz hiányzott, nem a nethuszárság szájtépése
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2018.04.01. 22:41

Az első félidő jó volt részünkről, Vignjevics megerősített középpályája megfogta a Fradit. Sokat voltunk az ellenfél 16-osán belül, akkor kellett volna kihasználni egy lehetőséget.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

Vissza: “www.nb1.hu”